Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Thousand Island Area - St. Lawrence River Waterfront Cozy Cottage (Mallorytown, Kanada)

Koko talo/asunto Thousand Island Area - St. Lawrence River Waterfront Cozy Cottage (Mallorytown, Kanada)

Thousand Island Area - St. Lawrence River Waterfront Cozy Cottage

Thousand Island Area - St. Lawrence River Waterfront COZY Mökki Kesävuokraukset vuodelle 2019 menevät nopeasti!- Sijaitsee Brockvillen ja Gananoquen välillä- Voi nukkua 8:Master-huone, queen-size-vuodeToinen makuuhuone parivuode ja kerrossänkyPiilota sänky olohuoneessa- Avoin olohuone, ruokailutila ja täysin varustettu keittiö, kaikki vedenpuolella.-Pyykkitupa- Suuri terassi St. Lawrence-joki, jossa on BBQ ja nurmikon huonekalut.- Garage- BoathouseTässä kodikas mökissä on:- Mukava uinti pääsy laiturilta ja rannalta- Veneen tai vuokraamasi telakka- Venevaja suosikkileluasi (kajakki, kanootti, melontalauta, purjelauta, kalastusvene).Nauti lähellä:- Golf Grenadier-saarella (suoraan yli) tai upea Smugler's Glen -golfrata- Veneretket Rockportista, Brockvillestä tai Gananoquesta Boldtin ja Singerin linnoihin- Pyöräily, rullaluistelu tai lenkkeily Parkwaylla- Voit ruokailla Ivy Lea -klubilla tai muulla alueen hienolla ruokailullaTule rentoutumaan terassilla tai vedessä tai ole kiireinen kaiken tämän upean alueen tekemistä varten! Tervetuloa myös Yhdysvaltain ystäviin (kanadalaisilla rahastot edustavat hyviä säästöjä)Määrä edustaa viikkovuokrausta (perjantaista perjantaihin)VIIKKO 1620 dollarin korko, 60% maksetaan varauksesta, kun taas ylläpito maksetaan 30 vuorokautta ennen vuokra-ajan alkamista.500 dollarin vahinkotakuumaksu palautetaan, ellei vaurioita ole löydetty.Tässä kodikkaassa mökissä on:â?¢ Nizzan uinti pääsyyn laiturista ja rannastaâ?¢ Laivaa tai vuokrausta varten tarkoitettu telakkaâ?¢ venevaja tallentaa suosikkileluasi (kajakki, kanootti, paddleboard, purjelauta, kalastusvene)Nauti lähellä:â?¢ Golf Grenadier-saarella (suoraan yli) tai upea Smugler's Glen -golfrataâ?¢ Veneretket pois Rockportista, Brockvillestä tai Gananoquesta Boldtin ja Singerin linnoilleâ?¢ Pyöräily, rullaluistelu tai lenkkeily Parkwayllaâ?¢ ruokailla Ivy Lea -klubilla tai muulla alueen hienolla ruokailullaTule rentoutumaan terassilla tai vedessä tai ole kiireinen kaiken tämän upean alueen tekemistä varten!Tällä varauksella on kiinteä peruutuskäytänt�� - palautukset maksetaan 60 päivää ennen saapumista.100% hyvitystä annetaan matkustajille, jotka peruuttaa vähintään 60 päivää ennen sisäänkirjautumista. 50%: n hyvitystä annetaan matkustajille, jotka peruutetaan 30–59 päivää ennen sisäänkirjautumista. Palautuksia ei makseta matkustajille, jotka peruuttaa vähemmän kuin 30 päivää ennen sisäänkirjautumista. CanadaStays -varausmaksut palautetaan, jos peruutat 48 tunnin sisällä varauspyynnön esittämisestä.Talomme säännöt: Ensisijaisen vuokralaisen on oltava vähintään 25-vuotias, tupakointi kielletty, ei juhlia eikä tapahtumia, lemmikkieläimet sallittuja.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Lämmitys
  4. Ilmastointi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Thousand Island Area - St. Lawrence River Waterfront Cozy Cottage

  • Onko majoituspaikassa Thousand Island Area - St. Lawrence River Waterfront Cozy Cottage uima-allas?

    Ei, Thousand Island Area - St. Lawrence River Waterfront Cozy Cottage ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Thousand Island Area - St. Lawrence River Waterfront Cozy Cottage?

    Ei, Thousand Island Area - St. Lawrence River Waterfront Cozy Cottage ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Thousand Island Area - St. Lawrence River Waterfront Cozy Cottage pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Thousand Island Area - St. Lawrence River Waterfront Cozy Cottage tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Thousand Island Area - St. Lawrence River Waterfront Cozy Cottage?

    Lähellä majoituspaikkaa Thousand Island Area - St. Lawrence River Waterfront Cozy Cottage sijaitsevat nähtävyydet ovat Boldt Castle, Maxson Airfield, Chatham-Kent Airport, Town Hall, Brockville Regional Tackaberry Airport, Ogdensburg International Airport, 1000 Islands, Watertown International Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Thousand Island Area - St. Lawrence River Waterfront Cozy Cottage on?

    Majoituspaikan Thousand Island Area - St. Lawrence River Waterfront Cozy Cottage peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.