Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto The Visiting House, Pet Friendly In Dunmore, County Galway, Ref 21606 (Dunmore East, Irlanti)

Koko talo/asunto The Visiting House, Pet Friendly In Dunmore, County Galway, Ref 21606 (Dunmore East, Irlanti)

The Visiting House, Pet Friendly In Dunmore, County Galway, Ref 21606

Vierasjoukkueen HOUSE, lemmikkieläinystävällinen Dunmore, County Galway, Viite 21606 Tämä kaunis, erillinen mökki Galwayn kreivikunnassa, Dunmore, nukkuu kuusi henkilöä kolmessa makuuhuoneessa.Käyntiosoite House on ihana, pohjakerros mökki asetettu omistajan maatila, 3. 5 kilometrin päässä Dunmore Waterfordin kreivikunnassa. Kolme kahden hengen makuuhuonetta, joista en-suite suihku, sekä erillinen perheen kylpyhuone, jopa kuusi ihmiset voivat nauttia ihana loma täällä. Mukana on myös kaunis avoin olohuone keittiö, ruokailutila ja oleskelutila woodburner ja runsas nahka kulmasohva vaipua. Ulkona löydät hyvin hoidettu puutarha, jossa huvimaja, puutarhakalusteita, poreallas ja jopa luonnon uima-allas! Mukana on myös erillinen pelihuone snooker pöytä ja tikanheitto, sekä polkupyöriä ja golfmailoja. Set omistajan tilalla, vieraat ovat tervetulleita tutustumaan ja ruokkia tuotantoeläimiä, tai kokeile hunajaa omistajan nokkosihottuma. Visiting House on loistava kiinteistö, joka sijaitsee erinomaisella touring-alueella, ja kaikki mitä haluatte. Palvelut: Öljyn keskuslämmitys puulämmitteisellä uunilla. Sähköuuni ja liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi / pakastin, pesukone, kuivausrumpu, astianpesukone, televisio, jossa on perus Sky, WiFi, kirjojen valinta. Polttoaine, teho ja käynnistyspaketti uuniin inc. vuokrassa. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sis. vuokrassa. Matkasänky pyydettäessä. Runsaasti off road pysäköinti. Lawned puutarha katettu alue, huonekalut, poreallas ja luonnollinen uima-allas. Kolme hyvin käyttäytyvää lemmikkieläintä tervetulleita. Anteeksi, tupakointi kielletty. Kauppa ja pubi 3. 5 mailia. Huomautus: Portaita ylös altaalla ja porealtaalla. Huomautus: Uima-allas vedessä, joka ei ole lämmitetty ja kemiallisesti käsitelty, mutta suodatetaan ruokohuoneen ja UV-valon kautta. Huomautus: Vieraat ovat tervetulleita vierailemaan ja ruokkimaan maatilan eläimiä järjestelyn mukaan (karjan, siipikarjan ja aasin).Alue: Valtavat kalliot seisovat valtavan kultaisen hiekan viereen, kun taas suuret vuorijonot ovat viileitä, matalassa järvissä. Galwayn alue kuvaa ilmaisua ”suuri ulkona”; upeilla kävely- ja pyöräily- ja innostavilla vesiurheilulajeilla. Kaupunki: Dunmore kaupunki sijaitsee 10 kilometriä Tuamista itään koilliseen, ja siinä on alkuperäinen linnoitus ja kivilinna, jonka neljä kerroksista, tornista ja laajasta ikkunasta on peräisin 1700-luvun alkupuolelta. Kaupungin itäpuolella seisoo Augustian luostarin vaikuttavat rauniot. Elokuussa kaupungissa järjestetään pubitapahtumia, lasten fancy-mekkoa, jalkakäytävätaidetta, kävelyä, polkupyörän ja auton aarteenetsintää, joten koko perheelle on hauskaa!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ilmainen Wi-Fi
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa The Visiting House, Pet Friendly In Dunmore, County Galway, Ref 21606

  • Onko majoituspaikassa The Visiting House, Pet Friendly In Dunmore, County Galway, Ref 21606 uima-allas?

    Ei, The Visiting House, Pet Friendly In Dunmore, County Galway, Ref 21606 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa The Visiting House, Pet Friendly In Dunmore, County Galway, Ref 21606?

    Kyllä, The Visiting House, Pet Friendly In Dunmore, County Galway, Ref 21606 noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa The Visiting House, Pet Friendly In Dunmore, County Galway, Ref 21606 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, The Visiting House, Pet Friendly In Dunmore, County Galway, Ref 21606 tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa The Visiting House, Pet Friendly In Dunmore, County Galway, Ref 21606?

    Lähellä majoituspaikkaa The Visiting House, Pet Friendly In Dunmore, County Galway, Ref 21606 sijaitsevat nähtävyydet ovat Eyre Square, Galway Railway Station, Salthill, Castlebar International Four Days Walks, Eyre Square Centre, Galway City Museum, Quiet Man Cottage Museum, Galway's Latin Quarter.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa The Visiting House, Pet Friendly In Dunmore, County Galway, Ref 21606 on?

    Majoituspaikan The Visiting House, Pet Friendly In Dunmore, County Galway, Ref 21606 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.