Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto The Great Ourse Of Pihen Charming Cottage On The Coast Of Ode (Pihen-lès-Guînes, Ranska)

Koko talo/asunto The Great Ourse Of Pihen Charming Cottage On The Coast Of Ode (Pihen-lès-Guînes, Ranska)

The Great Ourse Of Pihen Charming Cottage On The Coast Of Ode

PIHEN BEARS Suuri viehättävä mökki Opalin rannikolla UUSI Vanhassa Domaine de la Rocherie -baarissa, joka on kunnostettu vuonna 2018, on rakennettu tämä viehättävä mökki, joka ilahduttaa maaseudun ystäville mereen. Hotelli sijaitsee 10 minuutin päässä Wissantin kauniilta rannalta, vaellusreittejä 2 Caps, lähellä golfia Wimereux, Boulogne ja Calais satamien välissä, tämä mökki sijaitsee kätevästi useita urheilu-, kulttuuri- ja vapaa-ajan toimintoja . Kesällä, kuten talvella, luonnonvaraisten harrastajien, matkailun löytöjä ja virkistäviä pysymiä löytyy meille heidän onnensa. Talo on upotettu kiinteistöön, jossa on vuosisatoja vanhoja puita, lintujen suojelua ja muita pieniä eläimiä. Otat yksityisen polun, joka on vuorattu puupuilla ja pysäköi lähellä vieressä olevaa pysäköintialuetta. Punainen tiili, talo on säilyttänyt viehätyssäsi, mutta varaa sinulle parhaan mukavuuden: valoisa, äänieristetty ja toimiva.Tyylikkäästi, tyylikkäästi ja yksinkertaisesti sisustustasi tyydytät samalla. Pohjakerroksessa on erittäin suuri olohuone, jossa on puuhella, trendikkäät sohvat, televisio, ruokailualue 15 hengelle ja avokeittiö, jossa piano tarjoaa sinulle 2 uunia ja 5 tulta simuloimaan suuria perheen aterioita. Pienen ilmalukon kautta pääset toiseen kauniiseen huoneeseen, jossa on myös puuhella, sohvat, pöytä ja minikeittiö. Myös 2 erillistä wc: tä.Nämä 2 huonetta avautuvat puutarhaan päin olevilla lahtiikkunoilla ja etelään lounaaseen suuntautuvilla terasseilla. Pöydät, tuolit, kansituolit, grillit tekevät vierailustasi unohtumattomia hetkiä, kuten saunan ja pohjoismaisen kylpyamme puun kanssa. Puutarha on suljettu lapsille, jotka voivat pitää hauskaa nurmikolla ... Yläkerrassa 5 kaunista tilavaa huonetta, laadukkaat vuodevaatteet, tuoreista sängyt, toivottaa sinut tervetulleeksi unelmiesi öihin:   huone, jossa on parivuode 160   makuuhuone parivuoteella 160 ja yhden hengen vuode 90   nämä 2 makuuhuonetta jakavat suihkuhuoneen   huone, jossa on 3 yhden hengen vuodetta 90   kylpyhuone kylpyammeella   erillinen wc Pienen käytävän kautta pääset käsiksi   makuuhuone parivuoteella 160 ja sen pesuhuone   huone, jossa on parivuode 140 ja yhden hengen vuode 90 ja sen suihkuhuone   erillinen wcViikonloppuna on lisäksi mahdollista nukkua pari vuodesohvalla alhaalta. Myös vauvan sänky on saatavilla tarvittaessa.  Mökin vieressä, teknisessä huoneessa voit tallentaa pyöriä, lepakoita ja muita leijoja ...Lomanne helpottamiseksi kiinteä hinta sisältää kohtuullisissa rajoissa sähkön, veden, puun, saunan ja pohjoismaisen kylpyammeet, liinavaatteet paitsi rantapyyhkeet, siivouksen loppu loma olennainen hyvinvoinnin kunkin. Ympäristön rauhallisuuden vuoksi emme hyväksy juhlia ja muita poikamiespartnereita Suosimme viikkovuokrausta koulujen loma-aikoina ja tulemme mielellään jakamaan viikonlopun koko vuoden.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Kylpyamme (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Vedenkeitin

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa The Great Ourse Of Pihen Charming Cottage On The Coast Of Ode

  • Onko majoituspaikassa The Great Ourse Of Pihen Charming Cottage On The Coast Of Ode uima-allas?

    Ei, The Great Ourse Of Pihen Charming Cottage On The Coast Of Ode ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa The Great Ourse Of Pihen Charming Cottage On The Coast Of Ode?

    Ei, The Great Ourse Of Pihen Charming Cottage On The Coast Of Ode ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa The Great Ourse Of Pihen Charming Cottage On The Coast Of Ode pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, The Great Ourse Of Pihen Charming Cottage On The Coast Of Ode tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa The Great Ourse Of Pihen Charming Cottage On The Coast Of Ode?

    Lähellä majoituspaikkaa The Great Ourse Of Pihen Charming Cottage On The Coast Of Ode sijaitsevat nähtävyydet ovat Deal Pier, Touquet-Paris-Plage, Cap Blanc Nez, Port Dover, Port de Calais, Connaught Park, Tunnel sous la Manche Eurotunnel, Plage de Calais.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa The Great Ourse Of Pihen Charming Cottage On The Coast Of Ode on?

    Majoituspaikan The Great Ourse Of Pihen Charming Cottage On The Coast Of Ode peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.