Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Tailors Cottage, Pet Friendly In Abbeycwmhir, Ref 11414 (Llandrindod Wells, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Tailors Cottage, Pet Friendly In Abbeycwmhir, Ref 11414 (Llandrindod Wells, Iso-Britannia)

Tailors Cottage, Pet Friendly In Abbeycwmhir, Ref 11414

Räätäjän mökki, ABBEYCWMHIR Kolmen hyvän kokoinen makuuhuone, tämä kaunis mökki Abbeycwmhir pystyy nukkumaan jopa seitsemän henkilöä mukavasti.Räätälin Mökki on paritalo mökki sijaitsee keskellä pienessä kylässä Abbeycwmhir, asetettu kaunis Radnorshire Hills Mid Wales. Tämä tilava mökki luo viihtyisä ja kodikas tunnelma. Hotellissa kolme makuuhuonetta - double, twin ja perhehuone, jossa kolme singleä - jotka kaikki ovat en-suite. On keittiö ja ruokailutila, ja olohuone, jossa tulipalo. Tailor's Cottage voi nukkua yhteensä seitsemän ihmistä, joten se on ihanteellinen paikka perhelomalle.Palvelut: Seinään kiinnitettävät sähkökäyttöiset sähkölämmittimet. Sähköuuni ja liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi / pakastin, pesukone, kuivausrumpu, astianpesukone, TV FreeSat, DVD, CD. WiFi. Polttoaine ja teho inc. vuokrassa. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sis. vuokrassa. Off road pysäköinti 4 autolle. Pyörän varastointi. Suuri suljettu edessä lawned puutarha kalusteet ja BBQ. Kaksi hyvin käyttäytyvää lemmikkieläintä tervetulleita. Anteeksi, tupakointi kielletty. Kauppa 5 mailia. Omistajan hiljainen kylämajatalo mökin lähellä. Huomautus: Paikallinen kylän pubi ei tarjoa ruokaa ja on avoinna vain klo 19.00–18.00.Alue: Kuuluisat kuoronsa, upeiden vuoristojen ja kauniiden laaksojen keskellä, tämä ihana maa tarjoaa jokaiselle jotakin. Snowdoniasta Pohjois-Walesissa Brecon Beaconiin ja Pembrokeshiren rannikolle etelässä.Kaupunki: Abbeycwmhir on rauhallinen, historiallinen kylä, joka sijaitsee keskellä Radnorshiren kukkuloita, joka sijaitsee Glyndwr's Way -alueella. Cistercianin luostariin, joka on rakennettu vuonna 1143. Hall - myös lähellä - on vaikuttava maan kartano, jossa on puutarhoja ja joka on avoin yleisölle. Kylän lähellä on upeita kävely- ja pyöräilymahdollisuuksia sekä lukuisia polkuja ja paikallisia metsiä ja jokia. Cambrian vuoret ja upeat Brecon-palkit ovat myös lähellä ja tarjoavat hieman haastavampaa maastoa. Vierailijat voivat nauttia matkasta Llandrindod Wellsiin, Rhayaderiin tai Builth Wellsiin, jotka kaikki tarjoavat erilaisia kauppoja, museoita, käsityökeskuksia, pubeja, teehuoneita ja ravintoloita. Rhayaderin Red Kite -ravintola on helpon ajomatkan päässä ja tarjoaa upean mahdollisuuden nähdä nämä harvinaiset linnut lähietäisyydellä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Lämmitys
  4. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Tailors Cottage, Pet Friendly In Abbeycwmhir, Ref 11414

  • Onko majoituspaikassa Tailors Cottage, Pet Friendly In Abbeycwmhir, Ref 11414 uima-allas?

    Ei, Tailors Cottage, Pet Friendly In Abbeycwmhir, Ref 11414 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Tailors Cottage, Pet Friendly In Abbeycwmhir, Ref 11414?

    Kyllä, Tailors Cottage, Pet Friendly In Abbeycwmhir, Ref 11414 noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Tailors Cottage, Pet Friendly In Abbeycwmhir, Ref 11414 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Tailors Cottage, Pet Friendly In Abbeycwmhir, Ref 11414 tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Tailors Cottage, Pet Friendly In Abbeycwmhir, Ref 11414?

    Lähellä majoituspaikkaa Tailors Cottage, Pet Friendly In Abbeycwmhir, Ref 11414 sijaitsevat nähtävyydet ovat The Hall at Abbey-Cwm-Hir, Hay Festival of Literature and the Arts, Powis Castle and Garden, Brecon Jazz Festival, Brecon Beacons National Park, Aberystwyth Beach.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Tailors Cottage, Pet Friendly In Abbeycwmhir, Ref 11414 on?

    Majoituspaikan Tailors Cottage, Pet Friendly In Abbeycwmhir, Ref 11414 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.