Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Superb Provencal Bastide In Absolute Calm, Private Tennis, Pool, Jacuzzi. (Simiane-la-Rotonde, Ranska)

Koko talo/asunto Superb Provencal Bastide In Absolute Calm, Private Tennis, Pool, Jacuzzi. (Simiane-la-Rotonde, Ranska)

Superb Provencal Bastide In Absolute Calm, Private Tennis, Pool, Jacuzzi.

Upea PROVENCAL BASTIDE ABSOLUUTTISESSA KALMISSA, yksityiset TENNIS, POOL, JACUZZI. Haute-Provencessa, Lubéronin, Lure-maan ja Mont Ventouxin välillä, LAVENDER-REITILLÄ, La Buisse on upea kiviominaisuus. Se on kuin perhekoti, jossa haluamme tavata lomaa 20 hehtaarin alueen sydämessä, kaukana kaikista taloista. Kun saavut La Buisseen, sinut heti hurmaa.La Buisse tarjoaa 10 makuuhuonetta ja 7 kylpyhuonetta kolmessa erillisessä asunnossa, sen suuri olohuone, 80 m² ja iso keittiö. Se on ihanteellinen teatteri kokoontumiseesi perheen tai ystävien kanssa säilyttäen samalla kaikkien rytmit.Päärakennuksessa, 230 m², on 4 kahden hengen huonetta, joissa suihkuhuone, iso olohuone, keittiö ja kellarissa iso pelihuone, jossa on biljardi ja pöytäjalkapallo. Ulkopuolella iso aurinkoterassi hiiligrillallaan laajentaa olohuonetta.Talon yläpuolella on iso itsenäinen huoneisto, 120 m², jossa 4 makuuhuonetta ja 2 kylpyhuonetta, olohuone 50 m², terassi.Pieni itsenäinen talo, 65 m², 2 tasossa, täydentää sarjan, 2 makuuhuonetta, kylpyhuone ja terassi.Täällä kaikki on suunniteltu siten, että jokainen voi elää lomansa omassa tahdissaan ja toiveidensa mukaisesti. Kiinteistössä jaetaan lukuisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia: lämmitetty lämmitetty uima-allas *, upea tenniskenttä, rentoutumisalue, jossa poreallas ja sauna, petankin harrastajien unelma, pelihuone biljardilla ja pöytäjalkapallo, leikkipaikka pelejä lapsille ja suuria tiloja juoksemista, jalkapalloa, koripalloa, pöytätennistä ...Sijainnistasi 600 m merenpinnan yläpuolella tunnet öiden raikkauden jopa kesäisin kuumin.Tarjotut palvelut: liinavaatteet ja pyyhkeet, saapuessa tehdyt sängyt, loppusiivous, muu kuin keittiö, astiat, grillit ja roskakorit.Lähistöllä voit löytää Rustrel COLORADO PROVENCALin, käydä Haute-Provencen ja Luberonin kukkulan kylissä, vaeltaa jalka, polkupyörällä tai hevosen selällä löytääksesi laventelin ja kuivien kivien maan, maistaaksesi juustoa Banon, kävele kuuluisilla Apt- tai Forcalquier-markkinoilla, tarkkaile tähtiä Euroopan puhtaimmassa taivaassa…Sinut viehättelee aitous ja tervetuloa, joka on varattu sinulle tässä Provencen osassa, joka on edelleen säilytetty.* uima-allas on suljettu talvella.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Kylpyamme (pyydettäessä)
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus
  2. Tenniskenttä
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Superb Provencal Bastide In Absolute Calm, Private Tennis, Pool, Jacuzzi.

  • Onko majoituspaikassa Superb Provencal Bastide In Absolute Calm, Private Tennis, Pool, Jacuzzi. uima-allas?

    Kyllä, Superb Provencal Bastide In Absolute Calm, Private Tennis, Pool, Jacuzzi. tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Superb Provencal Bastide In Absolute Calm, Private Tennis, Pool, Jacuzzi.?

    Ei, Superb Provencal Bastide In Absolute Calm, Private Tennis, Pool, Jacuzzi. ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Superb Provencal Bastide In Absolute Calm, Private Tennis, Pool, Jacuzzi. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Superb Provencal Bastide In Absolute Calm, Private Tennis, Pool, Jacuzzi. tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Superb Provencal Bastide In Absolute Calm, Private Tennis, Pool, Jacuzzi.?

    Lähellä majoituspaikkaa Superb Provencal Bastide In Absolute Calm, Private Tennis, Pool, Jacuzzi. sijaitsevat nähtävyydet ovat L'Isle-sur-la-Sorgue, Le Chemin des Lavandes, Mont Ventoux, Simiane la Rotonde, Colorado Provençal, Maison du parc du Luberon, Le campanile St Sauveur, Montbrun les Bains.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Superb Provencal Bastide In Absolute Calm, Private Tennis, Pool, Jacuzzi. on?

    Majoituspaikan Superb Provencal Bastide In Absolute Calm, Private Tennis, Pool, Jacuzzi. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.