Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Stylish, Apartment Close To Sandy Beach, Denia Port And Town. (Dénia, Espanja)

Koko talo/asunto Stylish, Apartment Close To Sandy Beach, Denia Port And Town. (Dénia, Espanja)

Stylish, Apartment Close To Sandy Beach, Denia Port And Town.

Tyylikäs, uusi asunto lähellä hiekkarantaa, Denia satamaan ja kaupunkiin. Kaupungissa Les Marines (20 km hiekkarantoja), viiden minuutin ajomatkan ja viidentoista minuutin kävelymatkan päässä keskustasta Denia, toisessa kerroksessa uusi kerrostalo, näkymät uima-altaan ja puutarhan näkymät kohti merta, meidän uusi asunto on kaikki mitä tarvitset täydellisen loman.Asunto on valoisa ja tyylikäs ja täysin varustettu varmistaa rentouttavan ja mukavan oleskelun. Moderni avokeittiö näkymät edelleen ilmastoitua olo / ruokailuhuone joka kääntyy avautuu edelleen tilava terassi, jossa on toinen oleskelualue ja pöytä ja penkit ulkopuolella ruokailu. SKY / ASTRA TV lukuisia Englanti ja eurooppalaisilla kanavilla, DVD ja WiFi tarjotaan. On TV jokaisessa huoneessa. On sisä pöytä ja tuolit talvikäyttöön. Takana on erillinen pesula, jossa pesukone ja kuivaaja.On kolme makuuhuonetta: Makuuhuone 1, jossa näkymät uima-allas, on king size-vuode, vaatekomerot ja oma suihku alaosa ja wc. Makuuhuone 2 on parivuode ja varustettu vaatekaappi ja makuuhuone 3 on kaksi erillistä vuodetta ja varustettu vaatekaappi. Nämä kaksi huonetta jakaa suuri suihkuhuone alaosa ja wc.Kaikissa huoneissa on ilmastointilaitteet / lämmittimet ja runsaasti sähkö pistettä. Asunto on mitoitettu C energiatehokkuuden ja eristyksen.Maanalainen pysäköinti on säädetty ja hissi pääsee suoraan huoneiston. On suuri varasto takana autopaikka varastointiin ranta tuolit ja sateenvarjot, vauvan pinnasänky ja syöttötuoli.Ulkopuolella on maisemoitu yhteinen puutarha, jossa on suuri aikuisten allas ja lasten allas. Myös lasten leikkipaikka. Lyhyen kävelymatkan kujan johtaa Las Albaranas Beach sen Golden Sands ja vesineen ja näkymät Denia Castle ja Montgo National Park. Kesällä on rantabaari ja aurinkotuoleja palkata. Nousivat kävelytie etelään johtaa El Raset ranta, Denia Port ja Vanhaankaupunkiin niiden lukuisia ravintoloita ja baareja. Keskustasta Denia on vain 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kävellä pohjoiseen johtaa Les Bovetes ja Els Molins rantoja. Vesiurheilua sekä Las Albaranas Beach ja El Raset Beach.Lähin supermarket, Aldi, on tien toisella puolella ja siellä on myös kahvila / konditoria, kioski ja kampaaja lähellä. On olemassa useita hyviä ravintoloita kävelyetäisyydellä palvelee Indonesian, Ranskan, Espanjan ja Saksan ruokia, kuten Quique dacosta, Michelin-tähden ravintola, listattu no. 39 Maailman 50 parasta ravintolaa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Hissi
  3. Pysäköinti
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Ilmastointi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Stylish, Apartment Close To Sandy Beach, Denia Port And Town.

  • Onko majoituspaikassa Stylish, Apartment Close To Sandy Beach, Denia Port And Town. uima-allas?

    Kyllä, Stylish, Apartment Close To Sandy Beach, Denia Port And Town. tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Stylish, Apartment Close To Sandy Beach, Denia Port And Town.?

    Ei, Stylish, Apartment Close To Sandy Beach, Denia Port And Town. ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Stylish, Apartment Close To Sandy Beach, Denia Port And Town. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Stylish, Apartment Close To Sandy Beach, Denia Port And Town. tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Stylish, Apartment Close To Sandy Beach, Denia Port And Town.?

    Lähellä majoituspaikkaa Stylish, Apartment Close To Sandy Beach, Denia Port And Town. sijaitsevat nähtävyydet ovat Playa de San Juan, Playa de San Juan, Centro, Marina de Alicante, Playa del Postiguet, Puerto de Alicante, Playa del Levante, Acuario Mediterráneo.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Stylish, Apartment Close To Sandy Beach, Denia Port And Town. on?

    Majoituspaikan Stylish, Apartment Close To Sandy Beach, Denia Port And Town. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.