Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto St. Kilda, Pet Friendly In Lochmaddy, North Uist, Ref 941713 (North Uist, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto St. Kilda, Pet Friendly In Lochmaddy, North Uist, Ref 941713 (North Uist, Iso-Britannia)

St. Kilda, Pet Friendly In Lochmaddy, North Uist, Ref 941713

St. Kilda, LOCHMADDY, POHJOIS-UIST Tämä omakotitalo sijaitsee mökillä Pohjois-Uistissa ja nukkuu kuusi ihmistä kolmessa makuuhuoneessa.St Kilda on omakotitalo, joka sijaitsee maaseudulla Pohjois-Uistissa. Mökissä nukkuu kuusi ihmistä kolmessa pohjakerroksen makuuhuoneessa, jotka ovat kaksi kahden hengen makuuhuonetta ja kahden hengen huone. Ensimmäisessä kerroksessa on kaksi kylpyhuonetta, keittiö ruokailutilalla, avotakka ja ruokasali. Mökki sijaitsee 10 hehtaarin nurmikolla ja sillä on pysäköintialue kuudelle autolle. St Kilda on loistava sijainti maaseudulla.Palvelut: Öljyn keskuslämmitys avotulella. Sarjassa sähköuuni ja kaasuliesi, mikroaaltouuni, amerikkalaistyylinen jääkaappi / pakastin, jossa jäänannostelija, pesukone / kuivausrumpu, TV Freeview-näytöllä, WiFi, DVD, CD / radio, valikoima kirjoja, pelejä ja DVD-levyjä. Polttoaine, voima ja käynnistyspaketti tulipaloa varten. vuokrattavana. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sis. vuokrattavana. Pysäköinti maantiellä 6 autolle. Laaja nurmikkoalue.Huomaa: Loma tekee vain. Ei työntekijöitä.Alue: Skotlanti on ylpeä maastaan ja identiteetistään raja-alueiden rehevistä vihreistä viljelymaista Highlandsin karuuteen. Skotlannilla on myös joitain Ison-Britannian parhaimmista rannoista, joissa on loistavat puhtaan hiekkavälin valaisimet, joiden yli vaeltaa.Kaupunki: Lochmaddyn kylä on päivittäisen lautan terminaali, joka yhdistää sen Skyen saarella sijaitsevaan Uigiin, ja se on myös Pohjois-Uistin saaren tärkein väestön keskus. Lochmaddyllä on hyvät palvelut ja palvelut, mukaan lukien valikoima hotelleja, jotka tarjoilevat tuoreita paikallisia tuotteita ruokasalissa. Vierailu Lochmaddyn keskustassa sijaitsevaan palkittuun museoon ja taiteeseen on välttämätöntä, ja siellä on myös matkailutoimisto, joka on täynnä tietoa paikallisista tapahtumista ja vierailukohdista. Tie Lochmaddystä etelään johtaa sinut Carinishin kylään noin 10 mailin päässä ja jos jatkat tällä tiellä, voit ylittää Benbeculan saarelle johtavan tietä. Benbeculan Balivanichin kaupungissa on kauppoja, posti, pankki, ravintola, huoltoasema ja lentokenttä, joista voi vuokrata autonvuokrauksen. Benbeculasta johtava tie johtaa sitten eteenpäin Etelä-Uistin saarelle.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ranta lähellä
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa St. Kilda, Pet Friendly In Lochmaddy, North Uist, Ref 941713

  • Onko majoituspaikassa St. Kilda, Pet Friendly In Lochmaddy, North Uist, Ref 941713 uima-allas?

    Ei, St. Kilda, Pet Friendly In Lochmaddy, North Uist, Ref 941713 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa St. Kilda, Pet Friendly In Lochmaddy, North Uist, Ref 941713?

    Kyllä, St. Kilda, Pet Friendly In Lochmaddy, North Uist, Ref 941713 noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa St. Kilda, Pet Friendly In Lochmaddy, North Uist, Ref 941713 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, St. Kilda, Pet Friendly In Lochmaddy, North Uist, Ref 941713 tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa St. Kilda, Pet Friendly In Lochmaddy, North Uist, Ref 941713?

    Lähellä majoituspaikkaa St. Kilda, Pet Friendly In Lochmaddy, North Uist, Ref 941713 sijaitsevat nähtävyydet ovat Over the Rainbow, Benbecula Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa St. Kilda, Pet Friendly In Lochmaddy, North Uist, Ref 941713 on?

    Majoituspaikan St. Kilda, Pet Friendly In Lochmaddy, North Uist, Ref 941713 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.