Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Spacious Studio Apartment Only Minutes Away From Mid-ohio Sports Car Course (Mansfield, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Spacious Studio Apartment Only Minutes Away From Mid-ohio Sports Car Course (Mansfield, Amerikan Yhdysvallat)

Spacious Studio Apartment Only Minutes Away From Mid-ohio Sports Car Course

Tilava studiohuoneisto vain muutaman minuutin päässä Mid-Ohio Sports Car Course! Kick kengät pois ja tehdä itse kotona! Sinulla on kaikki mitä tarvitset tässä tilavassa yksiö täydellinen keittiö. Linnut serenadien nauttia aamukahvia suuria avoimia kannella aivan oven ulkopuolella. Sinun tuntuu olet maassa, mutta silti lähellä kaikkea mitä mahdollisesti tarvitaan. Mansfield on oikea lähellä, ravintoloita ja toimintaa yllin kyllin.Jos olet läsnä tapahtuman Mid-Ohio Sports Car Course, et voi saada paljon lähempänä! Viiden minuutin ajomatkan päässä on laitoksen sisäänkäynti, vain neljä mailin päässä! Tämä alue on täynnä ulkoilua! Olet vain kahden minuutin päässä Clearfork Reservoir ponttoni veneitä vuokrata ja kalastus! Mohican State Park tarjoaa suuri vaellus. On melontaa pitkin Clearfork joen. Jos tarvitset hieman enemmän jännitystä, puu sammakko Katos Tours tarjoaa ziplining! Vain muutaman kilometrin päässä on B & O Trail täydellinen pyöräily, kävely tai juoksu.Illalla nauttia juomia ulos kannelle kun kokki illallisen kaasugrilli. Kävele puutarhassa tai pysähtyä katsomaan kala ui lammikossa.Mikä ilo, löydät sen kaiken tämän piilotettu jalokivi!Tämä 600 neliön jalkainen studiohuoneisto on kiinnitetty omistajan kotiin, joka liittyy 1850-luvun koulun taloon; studio ei ole koulun talossa. Yksiö ei ole yksityisen tiedon. Tämä on yksiö ja vaikka on makuutila, sitä ei ole erotettu muusta studiossa. Vaikka ei ole portaita yksikössä, merkintä tapa ei ole liikuntarajoitteisille.Mukavuuksiin kuuluvat:kuningatar sänkySohva, jossa queen-vuodeKylpyhuone suihkullaKeskuslämmitys / ilmastointiAstianpesukoneUuniKaasuliesiMikroaaltouuniKahvinkeitinLeivänpaahdinHidas liesi (4 qt.)KaasugrilliOutdoor ruokapöytä ja tuolitLäheiset nähtävyydet:Mid Ohio Sports Car -kurssiOhio Bird SanctuaryOhio State Reformatory (Shawshank Redemption -paikka)Richland Carrousel ParkGormanin luontokeskusRenaissance TheatreKingwood Center GardensMalabar Farm State ParkTree Frog Canopy Tours ZiplineMohican State ParkMansfield Motor SpeedwayClearforkin reservoirRichland B & O -reittiSnow TrailsKardinaalikeskus (Trap Shooting)Ohio's Amish Country (Holmes County)Ashland UniversityOhio State University Mansfield CampusPohjois-Central State CollegeLäheiset tapahtumat:Mehock-releet, MansfieldWendyn kevät Softball Classic, Brookside Park, AshlandSuuri Mohican Intian Pow Wow, LoudenvilleLexington Blueberry Festival, LexingtonMiss Ohio Pageant, MansfieldMohican Wildlife Weekend, MansfieldPrairie Peddler -festivaali, ButlerShelby polkupyöräpäivät, ShelbyTapahtumat Mid Ohio Sports Car -tapahtumassa sisältävät:Vintage Grand Prix Mid-OhioVintage moottoripyörän päivätHonda Indy 200 Mid-OhioissaMid-Ohio Challenge, NASCAR Xfinity-sarja

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ilmainen Wi-Fi
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Spacious Studio Apartment Only Minutes Away From Mid-ohio Sports Car Course

  • Onko majoituspaikassa Spacious Studio Apartment Only Minutes Away From Mid-ohio Sports Car Course uima-allas?

    Ei, Spacious Studio Apartment Only Minutes Away From Mid-ohio Sports Car Course ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Spacious Studio Apartment Only Minutes Away From Mid-ohio Sports Car Course?

    Ei, Spacious Studio Apartment Only Minutes Away From Mid-ohio Sports Car Course ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Spacious Studio Apartment Only Minutes Away From Mid-ohio Sports Car Course pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Spacious Studio Apartment Only Minutes Away From Mid-ohio Sports Car Course tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Spacious Studio Apartment Only Minutes Away From Mid-ohio Sports Car Course?

    Lähellä majoituspaikkaa Spacious Studio Apartment Only Minutes Away From Mid-ohio Sports Car Course sijaitsevat nähtävyydet ovat Snow Trails Ski Resort, Galion Municipal Airport, Mansfield Lahm Regional Airport, Great Mohican Indian Pow-Wow.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Spacious Studio Apartment Only Minutes Away From Mid-ohio Sports Car Course on?

    Majoituspaikan Spacious Studio Apartment Only Minutes Away From Mid-ohio Sports Car Course peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.