Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Spacious Rv In Woods On Private Lake For Nature Lovers (Cedar Springs, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Spacious Rv In Woods On Private Lake For Nature Lovers (Cedar Springs, Amerikan Yhdysvallat)

Spacious Rv In Woods On Private Lake For Nature Lovers

Vintage RV In Woods Yksityinen Lake For Nature Lovers Kaunis 'lumoava' kokemus, tämä 18 jalka RV sopii erinomaisesti yhdelle tai kahdelle ihmiselle, jotka haluavat irrottaa ja uppoutua luonnon kauneuteen ja rauhaan. Se on yksityisellä niemellä näköala järvelle, jossa on täysi järven pääsy. Täysi kylpyamme, jääkaappi, liesi, lakanat, pyyhkeet, astiat, mela ja rivi vene, palo kuoppaan joitakin polttopuita. Täysin lämmitetty. Jos tarvitset, jäätä, juomia, syöttiä, kahvia tai kaasua, Tow's Country Store on 2 mailin päässä. Ilmainen Wifi on aivan nurkan takana Spencer Township -kirjastossa. Elintarvikkeita ja ravintoloita Greenville, MI 6. 5 mailin päässä. Tule Grand Prixen taidekilpailuun 2016 21. syyskuuta - 9. lokakuuta. Grand Rapids on 40 minuutin päässä! Tule kotiin rauhaa ja hiljaisuutta, on ulkona palo ja sitten päästä takaisin kaupunkiin uudelleen. Lake Michigan on myös 50 minuutin päässä. Se on 3-4 tuntia Chicagosta, 2 tuntia Lansingistä ja 50 minuutin päässä Grand Rapidsin lentokentältä.Ihanteellinen 'valaisemiseen'. Vuokrattu vain huhti-lokakuu, tämä 18 jalka RV on yksinäinen tila, jossa suuri meditaatio puutarha toisella puolella ja portaat alas järvelle toisella. Asun järvellä ja tällä järvellä on vain kaksi muuta perhettä. Olemme kaikki tulleet tänne, koska olimme lapsia, joten sillä on erityinen paikka sydämissämme ja me rakastamme tämän syrjäisen järven yksityisyyttä ja kauneutta. Ei ole kaasumoottoreita ja järvi on erittäin puhdas, sillä monet jouset pitävät sitä tällä tavoin.Se sijaitsee niemimaalla, jota ympäröivät suosittuja puita ja tuulet aina puhaltaa pienestä järvestä. Tällä järvellä ei ole moottoreita ja keväällä ruokitaan. Se on kytketty suurempaan järvelle kanavalla. RV: ssä on täysi kylpyamme, jääkaappi, liesi, uuni, kahvinkeitin, lakanat, pyyhkeet, kattilat, pannut, astiat. Se on kaksinkertainen mukavasti sohvat, jotka vetävät ulos ja muuttuvat helposti sängyiksi - yksi parivuode ja yksi single. Voin tehdä niistä aika ajoin, jotta he ovat valmiita sinulle, kun tulet tänne, jos haluat.Ihanteellinen pariskunnille, tyttöystäville tai yksittäiselle henkilölle, joka haluaa irrottaa kaiken irti ja tulla yhdeksi luonteeltaan. Se yhdistää villieläinten kanssa ja sopii mainiosti lintuajoille. Olen opettanut mietiskeleviä mietiskelytapoja, jotka tarjoavat elämänsiirtoseremonioita ja retriittejä täällä tässä turvallisessa, pyhässä tilassa kolmen vuosikymmenen ajan. Restauroiva energia tässä on hämmästyttävä. Monet sanovat, että he tuntevat sen heti, kun he ajavat ajotieltä!Kuvittele kelluu pieni, hiljainen järvi, joka peilaa pilvet ja puiden luonnollinen rantaviiva. Noin sinä kalat hyppäävät, kilpikonnat aurinkoa, lintujen kalastusta, lohikäärmeitä yllin kyllin! Joten tuo jotain kellumaan tai pyydä minua vesilukolta.Se on 35 minuutin päässä Grand Rapidsista, joka on hauska kaupunki tutkia ja ArtPrize-harrastajille.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ilmainen Wi-Fi
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Lämmitys
  3. Kaapelitelevisio
  4. Wi-Fi
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Spacious Rv In Woods On Private Lake For Nature Lovers

  • Onko majoituspaikassa Spacious Rv In Woods On Private Lake For Nature Lovers uima-allas?

    Ei, Spacious Rv In Woods On Private Lake For Nature Lovers ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Spacious Rv In Woods On Private Lake For Nature Lovers?

    Ei, Spacious Rv In Woods On Private Lake For Nature Lovers ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Spacious Rv In Woods On Private Lake For Nature Lovers pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Spacious Rv In Woods On Private Lake For Nature Lovers tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Spacious Rv In Woods On Private Lake For Nature Lovers?

    Lähellä majoituspaikkaa Spacious Rv In Woods On Private Lake For Nature Lovers sijaitsevat nähtävyydet ovat Gerald R. Ford International Airport, Cannonsburg Ski Area, Frederik Meijer Gardens & Sculpture Park.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Spacious Rv In Woods On Private Lake For Nature Lovers on?

    Majoituspaikan Spacious Rv In Woods On Private Lake For Nature Lovers peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.