Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Spacious Pool Side 2 Bedroom Apartment (Paphos, Kypros)

Koko talo/asunto Spacious Pool Side 2 Bedroom Apartment (Paphos, Kypros)

Spacious Pool Side 2 Bedroom Apartment

Tilava allasalue 2 makuuhuoneen huoneisto Tämä pohjakerros kahden makuuhuoneen huoneisto nukkuu jopa 4 aikuiselle Aphrodite Sands Resort on sekä tilava ja tyylikäs, täydellinen rentouttavalle lomalle poissa arjen stressistä. Kahden makuuhuoneen huoneisto sijaitsee etelään päin suuntautuvassa erinomaisessa sijainnissa, mikä tarkoittaa, että patioalue saa aurinkoa koko päivän ajan ja mahdollistaa pääsyn suoraan allasalueelle.Makuuhuoneessa on oma suihkuhuone, on ylellisesti suunniteltu mukavasti mielessä; iso parivuode, yöpöydät, yövalaisimet, hiustenkuivaaja ja laaja vaatekomerot. Tarjoamalla samalla tasolla mukavuutta ja rentoutumista toisessa makuuhuoneessa on kaksi erillistä vuodetta, yöpöydät, yövalaisimet ja vaatekomerot. Italialainen keraaminen kylpyhuone tarjoaa nykyaikaisia ​​ja tyylikkäitä saniteettituotteita, joissa on sisäänrakennettu pesuallas, säilytyskaapit, pyyhetelineet ja peili. Huoneistossa on täysin varustettu italialainen keittiö, joka on taitavasti suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman tehokkaasti tilaa ja moderneja laitteita, mukaan lukien sisäänrakennettu uuni sähköliesi, mikroaaltouuni, jääkaappi pakastin, pesukone ja leivänpaahdin ja vedenkeitin. Runsaat kaappi- ja varastotilat ovat hyvin varusteltuja astiat, ruokailuvälineet, lasitavarat, kattilat ja perusasetukset, mukaan lukien silitysrauta ja -lauta, jotta voit nauttia vaivattomasta kotitekoisesta kokemuksesta. Lisäbonuksena on juomaveden saatavuus keittiössä, joten ei tarvitse ostaa pullotettua vettä. Hyvin sisustetussa avoimessa olohuoneessa on kaksi, kahden istuttava sohva ja sohvapöytä televisio- ja DVD-soittimella sekä pöytä, jossa on neljä tuolia. Suurella patioalueella, jonka avulla vieraat voivat kävellä suoraan allasalueelle, on pyöreä pöytä ja neljä tuolia, jotka ovat täydellisiä aterioidun aterian nauttimiseen.Wi-Fi-internetyhteys on saatavilla maksullisissa ja ilmastointilaitteissa kaikissa huoneissa, jotka tarjoavat erinomaisen ilmastoinnin kesällä ja talvella. Lisää yksityisyyttä ja mukavuutta, verhot ja kaihtimet kattavat lasiovet ja ikkunat kaikissa huoneistoissa varmistaen rauhallisen helpotuksen kirkkaasta auringonpaisteesta ja voimakkaasta lämmöstä. Jokaisessa huoneistossa on erillinen parkkipaikka. Rauhallinen ja rentouttava Aphrodite Sands Resort on ihanteellinen paikka pariskunnille ja pienille ryhmille nauttia suuresta makean veden uima-altaasta, jota ympäröivät ilmaiset aurinkotuolit ja vakiintuneet puutarhat. Lisäksi kompleksi tarjoaa myös ilmaisen sisäänpääsyn hotellin terveys- ja kauneuskylpylle, asiakkaat pääsevät porealtaaseen ja kuntosalille, joka on osa jaettua luksushotellista. Kylpylähoidot ovat käytettävissä, mutta eivät sisälly huoneiston hintaan.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Ulkouima-allas
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Hiustenkuivaaja
  3. Lämmitys
  4. Ilmastointi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Spacious Pool Side 2 Bedroom Apartment

  • Onko majoituspaikassa Spacious Pool Side 2 Bedroom Apartment uima-allas?

    Kyllä, Spacious Pool Side 2 Bedroom Apartment tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Spacious Pool Side 2 Bedroom Apartment?

    Ei, Spacious Pool Side 2 Bedroom Apartment ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Spacious Pool Side 2 Bedroom Apartment pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Spacious Pool Side 2 Bedroom Apartment tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Spacious Pool Side 2 Bedroom Apartment?

    Lähellä majoituspaikkaa Spacious Pool Side 2 Bedroom Apartment sijaitsevat nähtävyydet ovat Paphos International Airport, Limassol, Pafos Municipality Library, Paphos Harbour and Fort, Pafos Aphrodite Festival, Pissouri, Town Hall of Pafos, Coral Bay Beach.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Spacious Pool Side 2 Bedroom Apartment on?

    Majoituspaikan Spacious Pool Side 2 Bedroom Apartment peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.