Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto South Facing Apartment, Fantastic Sea Views,Terrace, 300M Beach (Mojácar, Espanja)

Koko talo/asunto South Facing Apartment, Fantastic Sea Views,Terrace, 300M Beach (Mojácar, Espanja)

South Facing Apartment, Fantastic Sea Views,Terrace, 300M Beach

Etelään päin oleva huoneisto, upeat merinäkymät, terassi, 300 m ranta Tämä on hieno 2 makuuhuoneen, 2 kylpyhuoneen huoneisto, ja se oli uusi markkinoille heinäkuussa 2018. Maaliskuussa 2019 on tapahtunut enemmän parannuksia tyylikkäillä oleskelutila- / ruokailuhuonekaluilla sekä makuuhuoneella, jossa kaikki uudet kuninkaalliset sängyt ja huonekalut. Se on valoisa ja tilava, etelään suuntautunut huoneisto, terassilla, josta on upeat merinäköalat, ja se hyötyy auringon aamusta iltaan ja ympäri vuoden. Sen etuna on myös yksityinen autotalli, joka olisi ihanteellinen, jos olet pyöräilylomalla, runsaasti tilaa polkupyörille ja auto. Hyvin hoidetussa yhteisössä sijaitsevassa kauniissa huoneistossa on suuri avoin oleskelutila / ruokailutila, jossa on kaksi sohvaa, FreeSat-TV ja DVD-soitin. Lisäksi siinä on ilmainen langaton internetyhteys ja ilmastointi. Liukuovet johtavat sinut aulasta erittäin tilavalle terassille, josta on upeat näkymät Mojacarin rannoille. Suuri terassi on loistava aurinko-ansa ja siinä on runsaasti tilaa ruokailla ulkona suurella pöydällä (markiisi on tarvittaessa saatavana suojaamaan auringolta) sekä ylellisen kaksipaikkaisen sohvan ja kahden nojatuolin ja kahden aurinkotuolen lisäetu. . Siellä on hyvin varustettu erillinen keittiö aamiaisbaarilla sekä kaikki kodin kodinkoneet - pesukone, jääkaappipakastin, uuni ja liesi, mikroaaltouuni, vedenkeitin jne. Tilavassa makuuhuoneessa on terassille johtavat liukuovet, lasiovet, king-size-vuode ja ilmastointi, oma kylpyhuone (kylpy / suihku), tallelokero ja hiustenkuivaaja. Toinen makuuhuone on kahden hengen huone, myös ilmastointi ja vierekkäinen perheen kylpyhuone suihkulla. Kompleksissa on myös kaksi uima-allasta, joista valita. Tämä huoneisto sijaitsee erinomaisella koholla, 3. kerroksessa. Mojacar Playa on vain 300 metrin päässä yksityisellä aidatulla polulla (vaaleanpunainen polku) kultaisilta hiekkarannoilta, kahviloista ja ravintoloista. Myös bussi, joka kulkee 30 minuutin välein Playan varrella, maksaa vain 1 €. 20 matkaa kohti. Se on ihanteellinen paikka niille, jotka haluavat mukavuudet ja rannan lähellä, mutta haluavat myös rauhaa ja rentoutumista. Playan tässä päässä oleva meri (toisin kuin myöhemmin, kun se putoaa nopeasti pois) on ihanteellinen lapsille, sillä vyötärö on vain syvällä laiturin loppuun asti.Viikkokohtainen alennus on 7+ päivää 5% ja 28+ päivää 35% (touko-lokakuu), 10% ja 52% (marraskuu-huhtikuu). VARAUKSET 3–5 PÄIVÄNÄ, MYÖS TÄYTÄNTÖÖN SEKÄ LOPPUMAKSUT 50 €: N PUHDISTAMISEKSI JA LINNAAN, JOTKA LISÄÄ LISÄÄ.*** Yli kuukauden pitkäaikaisina talvivuokraamoina 1. marraskuuta - 30. huhtikuuta laskut sisältyvät ilmoitettuun hintaan (Internet, sähkö ja vesi) ***

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Ulkouima-allas
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ranta lähellä
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Vedenkeitin
Liikuntamahdollisuudet
  1. Veneiden vuokraus
  2. Keilaus
  3. Polkupyörien vuokraus
  4. Golfkenttä
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa South Facing Apartment, Fantastic Sea Views,Terrace, 300M Beach

  • Onko majoituspaikassa South Facing Apartment, Fantastic Sea Views,Terrace, 300M Beach uima-allas?

    Kyllä, South Facing Apartment, Fantastic Sea Views,Terrace, 300M Beach tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa South Facing Apartment, Fantastic Sea Views,Terrace, 300M Beach?

    Ei, South Facing Apartment, Fantastic Sea Views,Terrace, 300M Beach ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa South Facing Apartment, Fantastic Sea Views,Terrace, 300M Beach pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, South Facing Apartment, Fantastic Sea Views,Terrace, 300M Beach tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa South Facing Apartment, Fantastic Sea Views,Terrace, 300M Beach?

    Lähellä majoituspaikkaa South Facing Apartment, Fantastic Sea Views,Terrace, 300M Beach sijaitsevat nähtävyydet ovat Playa de vista de los Ángeles, DreamBeach Villaricos, Playa de las Delicias, Los Muertos, San José, Venta del Bancal-Ventanicas, Venta del Bancal-Ventanicas, Castillo de Macenas.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa South Facing Apartment, Fantastic Sea Views,Terrace, 300M Beach on?

    Majoituspaikan South Facing Apartment, Fantastic Sea Views,Terrace, 300M Beach peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.