Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Skipaflotta, Character Holiday Cottage In Kinlochbervie, Ref 952163 (Lairg, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Skipaflotta, Character Holiday Cottage In Kinlochbervie, Ref 952163 (Lairg, Iso-Britannia)

Skipaflotta, Character Holiday Cottage In Kinlochbervie, Ref 952163

Skipaflotta, KINLOCHBERVIE Tämä moderni talo sijaitsee lähellä Highlandin alueen Kinlochbervien kylää ja voi nukkua neljä ihmistä kahdessa makuuhuoneessa.Skipaflotta on arkkitehtonisesti suunniteltu talo kaukana Skotlannin pohjoisosassa. Lähistöllä on kuuluisa Sandwood Bay Beach tukema hiekkadyynit ja loch. Otsikko North löydät Durnessin eniten pohjoispuolella Skotlannin kotona upea Smoo Cave. Skipalattassa on kaksi makuuhuonetta, joissa nukkuu neljä henkilöä ja perheen kokoinen kylpyhuone. Pohjakerroksessa on avoin suunnitelma, keittiö ja oleskelutila, jossa on puulämmitteinen uuni. Ulkopuolella on oma parveke, josta on upeat näkymät ympäröivälle alueelle. On runsaasti off road pysäköinti käytettävissä. Tämä kauko-retriitti sopii erinomaisesti perheille tai ystäville, jotka etsivät hiljaista pakopaikkaa koskemattomassa Skotlannin osassa.Palvelut: Öljyn keskuslämmitys puulämmitteisellä uunilla. Sähköuuni ja liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi, pakastin, pesukone, kuivausrumpu, astianpesukone, televisio, jossa on perus Sky, WiFi, valikoima kirjoja ja pelejä. Polttoainetta, tehoa ja käynnistintä höyrylle inc. vuokrassa. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sis. vuokrassa. Matkasänky ja syöttötuoli pyynnöstä. Runsaasti off road pysäköinti. Decked parveke. Anteeksi, ei lemmikkejä eikä tupakointia. Kauppa ja pubi 4 mailia. Coast 10 min. kävellä.Alue: Ruokien rehevist�� vihreistä viljelyalueista Highlandsin lujuuteen asti Skotit ovat ylpeitä maastaan ja identiteettinsä. Skotlannissa on myös joitakin Ison-Britannian parhaita rantoja, joissa on loistavat puhtaat hiekkarannat.Kaupunki: Kinlochbervie on kaikkein pohjoisin kalasatama, ja siellä on suuri kalojen käsittelypaikka, josta saaliit lähetetään kaikkialla Euroopassa. Tämän vuoksi ympäröivän alueen tiet ovat ensiluokkaisia! Itse kylässä on hyvin varusteltu kauppa, posti ja hotelli ja ravintola, jotka ovat avoinna ympäri vuoden. Oldshoremore-rannalle ja Sandwood Bayn rannalle on helppo pääsy.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ilmainen Wi-Fi
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Keittiö
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Skipaflotta, Character Holiday Cottage In Kinlochbervie, Ref 952163

  • Onko majoituspaikassa Skipaflotta, Character Holiday Cottage In Kinlochbervie, Ref 952163 uima-allas?

    Ei, Skipaflotta, Character Holiday Cottage In Kinlochbervie, Ref 952163 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Skipaflotta, Character Holiday Cottage In Kinlochbervie, Ref 952163?

    Ei, Skipaflotta, Character Holiday Cottage In Kinlochbervie, Ref 952163 ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Skipaflotta, Character Holiday Cottage In Kinlochbervie, Ref 952163 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Skipaflotta, Character Holiday Cottage In Kinlochbervie, Ref 952163 tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Skipaflotta, Character Holiday Cottage In Kinlochbervie, Ref 952163?

    Lähellä majoituspaikkaa Skipaflotta, Character Holiday Cottage In Kinlochbervie, Ref 952163 sijaitsevat nähtävyydet ovat Oldshoremore Beach, Sandwood Bay, Handa Island Reserve, Scourie Bay, Cape Wrath, Balnakiel Bay, Smoo Cave, Ceannabeinne Beach.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Skipaflotta, Character Holiday Cottage In Kinlochbervie, Ref 952163 on?

    Majoituspaikan Skipaflotta, Character Holiday Cottage In Kinlochbervie, Ref 952163 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.