Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Ski-in / Ski-out, Top Floor Sugarbush Condo (snow Creek) (Warren, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Ski-in / Ski-out, Top Floor Sugarbush Condo (snow Creek) (Warren, Amerikan Yhdysvallat)

Ski-in / Ski-out, Top Floor Sugarbush Condo (snow Creek)

Ski-In / Ski-Out, Ylimmän kerroksen Sugarbush-huoneisto (Snow Creek) Snow Creek on yksi harvoista todellisista ski-in / ski-out -komplekseista Sugarbushissa, joka sijaitsee suoraan vuorella, ja tämä yksikkö on yksi lähinnä polkua (vain 3 ovea alas Spring Fling -polkua). Spring Fling on ensisijainen lumen valmistusreitti, joten voit luottaa kätevään pääsyyn aina kun lomakeskus on auki. Etuovelta on lyhyt kävelymatka (tai hiihto) Spring Fling -polulle aivan Super Bravo -hissi- ja Gate House -loosion yläpuolelle. Hiihtää helposti takaisin lounaalle, tauolle tai päivän päätteeksi. Rinteessä sijaitseva sijainti on hieno lapsille - he voivat tulla ja mennä haluamallaan tavalla.Ylimmän kerroksen sijainti tarjoaa katedraalin katon olohuoneessa ja tekee tästä yksiköstä erittäin hiljaisen - ei melua naapureiltasi (laskettelukengissä) yläpuolellasi.Kahden makuuhuoneen, kahden kylpyhuoneen osakehuoneisollamme on seuraava asettelu: makuuhuoneen sviitissä on oma kylpyhuone ja queen-vuode; toinen makuuhuone, jossa kaksi erillistä kerrossänkyä (4 vuodetta); toinen kylpyhuone; avoin olohuone, keittiö ja ruokasali. Äskettäin päivitetty takka, ikkunat, sivuraide ja uusi pesukone / kuivausrumpu.Perhehuoneessa on nahkasohva ja loveseat sekä uusi taulutelevisio, joka on asennettu puulämmitteisen takan yläpuolelle. Sisältää kaapeli-TV: n, DVD / CD-soittimen, uuden stereon iPod / USB-portilla, jotta voit kuunnella omaa musiikkivalintasi stereomme kautta. Laitteessa on myös pesukone ja kuivausrumpu, ja hyvin varustetussa keittiössä on uusi liesi ja mikroaaltouuni kaikilla välineillä, kahvinkeitin jne.…Ruokasalista on kansi, josta voi nauttia näkymistä vuorille.Polttopuut toimitetaan takan vieressä, ja parkkipaikan poikkipuissa on enemmän ilmaisia polttopuita.Kaapisto suksien varastointiin on avattu pääoven ulkopuolella. Tästä paikasta voit kävellä Castlerock Pubiin, Wunderbariin ja Timberin ravintolaan Surgarbush Resortin tukialueella tai muihin Sugarbush Villagen ravintoloihin.Lähistöllä on myös Sugarbush Health and Racquet Club (SHARC), ympäri vuoden sijaitseva urheilukeskus, joka sijaitsee lähellä Lincoln Peakin tukikohtaa. SHARC tarjoaa sisätiloissa (ympäri vuoden) ja ulkona (kausiluonteisesti) uima-altaat, sisä- ja ulkokylpytynnyrit, sydän- ja painolaitteet, squash, mailapallo, sisä- ja ulkotenniskentät, kalliokiipeilykuntosali, pingispöytä, puolivälissä koripallo, kunto-, jooga- ja tenniskurssit, yhteinen höyryhuone, sauna ja pukuhuoneet.Tämä kätevä sijainti tarjoaa suoran pääsyn Sugarbushiin, ja kaiken Mad River -laakson on tarjottava ympäri vuoden.Vermontin yritysverotilinumero: 440-K10397765F-01

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Televisio
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Ski-in / Ski-out, Top Floor Sugarbush Condo (snow Creek)

  • Onko majoituspaikassa Ski-in / Ski-out, Top Floor Sugarbush Condo (snow Creek) uima-allas?

    Kyllä, Ski-in / Ski-out, Top Floor Sugarbush Condo (snow Creek) tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Ski-in / Ski-out, Top Floor Sugarbush Condo (snow Creek)?

    Ei, Ski-in / Ski-out, Top Floor Sugarbush Condo (snow Creek) ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Ski-in / Ski-out, Top Floor Sugarbush Condo (snow Creek) pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Ski-in / Ski-out, Top Floor Sugarbush Condo (snow Creek) tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Ski-in / Ski-out, Top Floor Sugarbush Condo (snow Creek)?

    Lähellä majoituspaikkaa Ski-in / Ski-out, Top Floor Sugarbush Condo (snow Creek) sijaitsevat nähtävyydet ovat Sugarbush Resort, Mad River Glen, Edward F. Knapp State Airport, Vermont State House, Burlington International Airport, Stowe Mountain Resort.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Ski-in / Ski-out, Top Floor Sugarbush Condo (snow Creek) on?

    Majoituspaikan Ski-in / Ski-out, Top Floor Sugarbush Condo (snow Creek) peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.