Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Seenahe, Quiet 3-zi.-whg., Nice Location With Pool And Tennispl. In Castelveccana (Castelveccana, Italia)

Koko talo/asunto Seenahe, Quiet 3-zi.-whg., Nice Location With Pool And Tennispl. In Castelveccana (Castelveccana, Italia)

Seenahe, Quiet 3-zi.-whg., Nice Location With Pool And Tennispl. In Castelveccana

Seenahe, rauhallinen 3 Zi.-Whg., Nice location, uima-allas ja tenniskenttä. Castelveccana Noin 68 m2 huoneisto sijaitsee itäpuolella Lake Maggiore välillä Luino (10 km) ja Laveno (6 km). Se on varustettu:-2 huonetta (4 vuodetta)-Keittiö (liesi, jääkaappi, kahvinkeitin, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, astianpesukone)-Bathroom (wc, suihku, pesukone)-Olohuone (radio, televisio)-balcony on upeat näkymät vuoristoon ja osa lahden Calde.Huoneisto on savuton alue parvekkeella, tupakointi on sallittu, kuitenkin.Pysäköinti aivan huoneiston ja kasvi.Ei puhelin ja internet-yhteys.Valitettavasti lemmikit on jäädä kotiin.Ei sovellu pyörätuolille, koska ne ovat ensimmäinen Kanta on.Vuokra vain saksankieliset henkilöä (Vain annan apartement ihmisiin, joka puhuu 'saksalainen' kuin kaikki ohjeet ja palvelut ovat saksaksi ..!). Vuokrasopimus on voimassa vain kopio henkilötodistus tai passi vuokralainen.Minimi vuokra-aika: 3 yötä.Hinnat: Katso lisätietoa alla HinnatLoppusiivous 70, - euroa.Schlüsselüber- ja palautettavien asunnon Tarkastukset tehdään kautta luotettu paikallinen.Vuodevaatteet ja kylpy, käsi ja teetä pyyhkeet ei anneta, sekä kaikki tarvittavat lepotuoleja altaalla tai rannalla.Tarvittaessa poiju kiinnitys lahden Calde voidaan corented mahdollisesti veneiden omistajille. Liukastumisen ja nosturit on mahdollista satamassa Calde tai Luino. Supermarket, baareja, kahviloita, pankkeja, apteekkeja, venelaituri, rautatieasema, linja-autoasema ja Carabinierin asemalle ovat lähellä. Lauttayhteys koostuu järvelle Laveno sisäiseen länteen / etelään. Alueella on (melkein) kaikki u virkistys hakijoita, luonnon ystäville, veneilijät, vaeltajille, varjoliitimet. Riippuliitimellä, toimintaseikkailu ja Park (Monte Ceneri / CH), pieni eläintarha ja minigolf ja karting-rata. Jopa matkoja Borromeo saaret, Milanoon, Como, Lugano, Orta, Bellinzona, Locarnon tai Verzascan Valley ovat hyviä tekemään asunnon välillä. Lisää vinkkejä matkoille, nähtävyydet, kauppakeskuksia, marketteja ja hyvä paikallinen / pizza tai loiva hieno sora / hiekkaranta (hyvin lapsille) muutamassa Km aineistokansiossa asunnossa voidaan poistaa tai olla varauksen ja tiedustelu myönnetty ...!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Seenahe, Quiet 3-zi.-whg., Nice Location With Pool And Tennispl. In Castelveccana

  • Onko majoituspaikassa Seenahe, Quiet 3-zi.-whg., Nice Location With Pool And Tennispl. In Castelveccana uima-allas?

    Ei, Seenahe, Quiet 3-zi.-whg., Nice Location With Pool And Tennispl. In Castelveccana ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Seenahe, Quiet 3-zi.-whg., Nice Location With Pool And Tennispl. In Castelveccana?

    Ei, Seenahe, Quiet 3-zi.-whg., Nice Location With Pool And Tennispl. In Castelveccana ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Seenahe, Quiet 3-zi.-whg., Nice Location With Pool And Tennispl. In Castelveccana pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Seenahe, Quiet 3-zi.-whg., Nice Location With Pool And Tennispl. In Castelveccana ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Seenahe, Quiet 3-zi.-whg., Nice Location With Pool And Tennispl. In Castelveccana?

    Lähellä majoituspaikkaa Seenahe, Quiet 3-zi.-whg., Nice Location With Pool And Tennispl. In Castelveccana sijaitsevat nähtävyydet ovat Milanon lentokenttä, Lago Como, Villa del Balbianello, Porto Como, Duomo di Como, Lago Maggiore, L'imbarcadero, Lago di Lugano.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Seenahe, Quiet 3-zi.-whg., Nice Location With Pool And Tennispl. In Castelveccana on?

    Majoituspaikan Seenahe, Quiet 3-zi.-whg., Nice Location With Pool And Tennispl. In Castelveccana peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.