Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Secret Romantic Cabin Of South Carolina W/big Green Egg Grill (Marion, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Secret Romantic Cabin Of South Carolina W/big Green Egg Grill (Marion, Amerikan Yhdysvallat)

Secret Romantic Cabin Of South Carolina W/big Green Egg Grill

Etelä-Carolinan salainen romanttinen mökki w / Big Green Egg Grillillä Meillä on 67 arvostelua, mikä on ylivoimaisesti suurin muihin mökkeihin Etelä-Carolinassa. Sinun ei tarvitse ottaa sanani, vain katsoa mitä muut sanovat Hideaway Havenista ja lähetä varauspyyntö. Soitan 10 minuutin sisällä saadaksesi sinut varaamaan! Aivan niin yksinkertaista !! Pysy mökillämme ja Garden City Beach Housessa. (vrbo # 436735) Aloita varaus nyt kaudelle 2018 !!!! Juuri lisätty uusi LCD-taulutelevisio. Maalaismainen mökki sijaitsee 100 hehtaarin loblolly-mäntyissä historiallisessa Marionissa, Etelä-Carolinassa. Jos tarvitset yksityistä retriittiä, jossa EI ole muita mökkejä, olet löytänyt todellisen yksinäisyyden. Olemme luoneet vuoristoalueet vain 50 mailin päässä kaakkoisen lomapääkaupungista, Myrtle Beachistä, Etelä-Carolinasta. Golfkärryjen vuokraus on saatavilla!Mökki istuu korkealla varustetun latvan ja bassolammen yläpuolella viehättävien maalaismaisimien kanssa. Kävelyreitit kiinteistön ympäri ja läpi antaa sinulle paljon mahdollisuuksia nähdä peuroja, kalkkunaa ja erilaisia lintuja. Ota aamuisin itsellesi lämmin kuppi kahvia ja istu näytön kuistilla, josta on näkymät lampille, ja anna huolestuneesi sulaa. Kuuden hengen kylpytynnyri vähentää varmasti stressiä, jonka päivittäinen työympäristö on aiheuttanut.Jos haluat päästä ulos ja nähdä Marionin ja Mullinsin historiallisia kaupunkeja, siellä on paljon antiikkiliikkeitä ja ruokapaikkoja pitämään sinut kiireisenä. Entä hitaasti kulkeva melontaretki Pikku Pee Dee -joelle vain 10 minuutin päässä. Jos haluat päästä vihreille golfkierrokselle, on olemassa kolme kurssia, jotka kaikki sijaitsevat 15 minuutin sisällä hytistä. Vanhemmat, joilla on pieniä lapsia, meillä on syöttötuoli omaan käyttöösi. Juuri ostin 2. rivin rantatalon Garden City SC: ssä, joka on vuokrattavissa 1. marraskuuta 2012 mennessäEi palautuksia, jos peruutat 30 päivän sisällä saapumisesta. 30–60 päivän palautuksen ulkopuolella perustana on se, että saan toisen vuokralaisen noutamat päivämäärät. Ehdotan, että ostat matkavakuutuksen vuokramaksun suojaamiseksi. Avainsanat: Mökki, lemmikkieläinystävällinen, yksinäinen, pako, yksityinen

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Televisio
  4. Lämmitys
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Secret Romantic Cabin Of South Carolina W/big Green Egg Grill

  • Onko majoituspaikassa Secret Romantic Cabin Of South Carolina W/big Green Egg Grill uima-allas?

    Ei, Secret Romantic Cabin Of South Carolina W/big Green Egg Grill ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Secret Romantic Cabin Of South Carolina W/big Green Egg Grill?

    Kyllä, Secret Romantic Cabin Of South Carolina W/big Green Egg Grill noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Secret Romantic Cabin Of South Carolina W/big Green Egg Grill pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Secret Romantic Cabin Of South Carolina W/big Green Egg Grill tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Secret Romantic Cabin Of South Carolina W/big Green Egg Grill?

    Lähellä majoituspaikkaa Secret Romantic Cabin Of South Carolina W/big Green Egg Grill sijaitsevat nähtävyydet ovat Baraboo-Wisconsin Dells Airport, Florence Regional Airport, Lumberton Municipal Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Secret Romantic Cabin Of South Carolina W/big Green Egg Grill on?

    Majoituspaikan Secret Romantic Cabin Of South Carolina W/big Green Egg Grill peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.