Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Safe, Clean Apartment. Close To Manhattan, Shops, Restaurants, Parking+Wif (New York, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Safe, Clean Apartment. Close To Manhattan, Shops, Restaurants, Parking+Wif (New York, Amerikan Yhdysvallat)

Safe, Clean Apartment. Close To Manhattan, Shops, Restaurants, Parking+Wif

TURVALLINEN, PUHDAS asunto. Lähellä Manhattania, kauppoja, ravintoloita, PYSÄKÖINTI + WIFI Lähellä Manhattania, kauppoja, ravintoloita, ranta. 15 minuuttia Barclays Centeriin. Pysäköinti saatavilla kiinteistöllä. Ilmainen WIFI.Yksi turvallisimmista alueista New Yorkissa.Oma koti kullan kallis. Vuokra tämä ylellinen, uusi, puhdas 2 makuuhuoneen huoneisto, jossa on euro-tyyliset rakennukset ja saat kaikki mukavuudet, joita ikinä tarvitset loman aikana New Yorkissa. Älä vain pysy 'missään' - tee vierailustasi New York City ikimuistoinen.Kiinteistön kohokohdat:Upouusi italialainen keittiö, jossa graniittitaso, valonheittimet, iso jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni ja astianpesukone.Italialaiset huonekalut makuuhuoneessa, mukaan lukien queen-size-vuode.Täysin kaakeloitu kylpyhuone, jossa on kolminkertainen hierontasuihku ja termostaatti.Tuore 100% puuvillapyyhkeet.Iso 40 tuuman HDTV olohuoneessa.4 minuutin päässä metroasemalta.25 minuutin metromatka Manhattanille.2 minuutin päässä linja-autoista.Lukuisat ravintolat ovat 2-10 minuutin päässä.12 minuutin kävelymatka rannalle.Upea puisto on minuutin kävelymatkan päässä.Kaupat, tavaratalot ja supermarketit ovat muutaman minuutin päässä.Tämä alue on erittäin hiljainen ja yksi turvallisimmista New Yorkissa.Siellä on yksityinen ulkoseinän piknik-alue, jossa on pöytä ja tuolit.Pysäköinti kiinteistöllä on saatavilla lisämaksusta. Lentokenttäkuljetukset JFK: lta ja JFK: lle ovat myös saatavilla lisämaksusta.Hintaan sisältyy nopea nopea langaton internet.Varaa aikaisin varmistaaksesi, että kiinteistömme on saatavilla.Asiakkaiden enimmäismäärä on rajoitettu 8.Tarjoukset perustuvat yhteen matkustajaan. Jos sinulla on enemmän kuin yksi matkustaja, sovelletaan seuraavia lisämaksuja.Lisämaksu 10–20 dollaria henkilöä ja yötä kohti veloitetaan kaikista vieraista, jos oleskelee enemmän kuin yksi henkilö vuodenajasta riippuen. Jos sinulla on vieraita, jotka jäävät kanssasi yön yli, mutta eivät jää koko matkan ajan, kyseisiltä vierailta veloitetaan täsmälleen samat hinnat henkilöä ja yötä kohti, kuten edellä on mainittu. Nämä vieraat on ilmoitettava varauksen yhteydessä.Siivousmaksu: 80 dollaria jokaiselle 1-4 hengen juhlalle. Siivousmaksusta tulee 100 dollaria jokaiselta osalta 5 henkilöä tai enemmän.Pysäköinti: 20 dollaria / päivä - 25 dollaria / päivä, vuodenajasta riippuen* Arvioitu kuukausittainen korko. Todellinen korko riippuu kuukauden päivistä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Wi-Fi aulassa
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Silitysvälineet
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Safe, Clean Apartment. Close To Manhattan, Shops, Restaurants, Parking+Wif

  • Onko majoituspaikassa Safe, Clean Apartment. Close To Manhattan, Shops, Restaurants, Parking+Wif uima-allas?

    Ei, Safe, Clean Apartment. Close To Manhattan, Shops, Restaurants, Parking+Wif ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Safe, Clean Apartment. Close To Manhattan, Shops, Restaurants, Parking+Wif?

    Ei, Safe, Clean Apartment. Close To Manhattan, Shops, Restaurants, Parking+Wif ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Safe, Clean Apartment. Close To Manhattan, Shops, Restaurants, Parking+Wif pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Safe, Clean Apartment. Close To Manhattan, Shops, Restaurants, Parking+Wif tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Safe, Clean Apartment. Close To Manhattan, Shops, Restaurants, Parking+Wif?

    Lähellä majoituspaikkaa Safe, Clean Apartment. Close To Manhattan, Shops, Restaurants, Parking+Wif sijaitsevat nähtävyydet ovat Times Square, Central Park, Lower Manhattan, Madison Square Garden, Empire State Building, International Airport John F. Kennedy, SoHo, Macy's Herald Square 34th Street.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Safe, Clean Apartment. Close To Manhattan, Shops, Restaurants, Parking+Wif on?

    Majoituspaikan Safe, Clean Apartment. Close To Manhattan, Shops, Restaurants, Parking+Wif peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.