Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Rural Accommodation Real 110 + 2, Capacity Up To 16 People, In Matamorosa (Reinosa, Espanja)

Koko talo/asunto Rural Accommodation Real 110 + 2, Capacity Up To 16 People, In Matamorosa (Reinosa, Espanja)

Rural Accommodation Real 110 + 2, Capacity Up To 16 People, In Matamorosa

Uusi maalaistalo (täysi vuokraus), Real 110mas2 Campossa, 16 hengelle Kantabrian eteläosassa löytyy «Campoon laakso», joka erottaa kolme aluetta: Campoo de Suso, Campoo de Enmedio ja Campoo de Yuso.Talomme 'Real 110mas2' on fantastinen uusi maaseudun asunto tässä laaksossa, joka avattiin helmikuussa 2019 ja sijaitsee Campoo de Enmedio-Matamorosassa, Reinosan, Snow of Capitalin vieressä. 3 minuuttia autolla Reinosa tarjoaa laajan kaupan, supermarketit, baarit, ravintolat ja kaikki tarvittavat palvelut. Talossa on 258 m2, jaettu kahdessa kerroksessa, jossa on yksityinen tontti, jossa on puutarha 350 m2, jossa voit nauttia hyvistä hetkistä perheen keskusteluissa tai ystävien kanssa, nauttia siitä, milloin, hyvä sää tulee, aurinko tai yksinkertaisesti rentouttava tietäen, että lapsilla on hauskaa ilman vaaraa. Grillillä valmistetaan tai tilataan grillattua grilliä nauttimaan lyömättömistä Reinosa-lihastamme, jotka ovat saatavilla Angel 'El Pasiegon' lasten lihakaupoissa. Talo on sisustettu kodikkaalla ilmapiirillä, tilavassa olohuoneessa, jossa on puulämmitteinen takka, jossa kokoukset ovat täydellisiä ja sen kulmat korttipelejä, pelejä tai televisiota katsellen.Tämä olohuone / ruokailuhuone sijaitsee pohjakerroksessa, iso keittiö, pesula ja kylpyhuone. Yläkerrassa on viisi makuuhuonetta ja kolme kylpyhuonetta, jotka kaikki on sisustettu maulla, jotta kävijämme tuntevat olonsa kotoisaksi. Kaikissa kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja, saippuat, shampoo, wc-paperi, joten sinun ei tarvitse tuoda mitään. Kaikissa huoneissa jätämme koko joukon pyyhkeitä, kylpyamme ja kädet, jotka, kuten arkit, 5 päivän tai pidempään oleskeluun, teemme muutoksen oleskelun 4. päivänä.Lämmitys ja kuuma vesi on keskitetty, ja talletuksella ei ole ongelmia, kun sen käyttö on kaksi tai enemmän.Alkuperäinen talo on yli 80 vuotta vanha, se kuuluu Angel Ruizin 'El Pasiego' -perheen perheeseen, joka vuonna 1992 palautettiin ja kunnostettiin kotiin.Marraskuusta 2018 lähtien Elena Ruiz siskonsa Sara Ruizin kanssa, innostuneesti ja uskomalla hankkeeseen, on päättänyt antaa heille parhaan mahdollisuuden tuoda kodin lämpöä ja paljon rakkautta jokaisen maaseudun talon 'Real 110mas2' kulmaan. paikka, jossa voit nauttia ystävien tai perheen kanssa miellyttävässä ympäristössä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Rural Accommodation Real 110 + 2, Capacity Up To 16 People, In Matamorosa

  • Onko majoituspaikassa Rural Accommodation Real 110 + 2, Capacity Up To 16 People, In Matamorosa uima-allas?

    Ei, Rural Accommodation Real 110 + 2, Capacity Up To 16 People, In Matamorosa ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Rural Accommodation Real 110 + 2, Capacity Up To 16 People, In Matamorosa?

    Ei, Rural Accommodation Real 110 + 2, Capacity Up To 16 People, In Matamorosa ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Rural Accommodation Real 110 + 2, Capacity Up To 16 People, In Matamorosa pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Rural Accommodation Real 110 + 2, Capacity Up To 16 People, In Matamorosa tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Rural Accommodation Real 110 + 2, Capacity Up To 16 People, In Matamorosa?

    Lähellä majoituspaikkaa Rural Accommodation Real 110 + 2, Capacity Up To 16 People, In Matamorosa sijaitsevat nähtävyydet ovat Reinosa, Oyambre, Merón, Nestares, Poblado Cántabro de Argüeso, Conjunto histórico de Bárcena Mayor, Estación de esquí Alto Campoo, Puente y Puerta del Portazgo.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Rural Accommodation Real 110 + 2, Capacity Up To 16 People, In Matamorosa on?

    Majoituspaikan Rural Accommodation Real 110 + 2, Capacity Up To 16 People, In Matamorosa peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.