Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Romanttinen Mökki, Private Acre Paradise, View! Pool! (Hanalei, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Romanttinen Mökki, Private Acre Paradise, View! Pool! (Hanalei, Amerikan Yhdysvallat)

Romanttinen Mökki, Private Acre Paradise, View! Pool!

Romanttinen Mökki, Private Acre Paradise, View! Pool! Kauai License # TVR-1065Piilossa yli hehtaarin rehevän paratiisin pitkin Wainiha Stream antiikin lehto 100 ft. Tall mango puita valheita Hale Wainiha (Wainiha Cottage). Offering yksityisyyttä, lepoa ja virkistystä, tämä viehättävä koti istuu bluffi näkymät laaja näkymä koko jokilaakson naapurimaiden Taro maatilan ja upeat näköalat kaukaisten vuorten. Rentoudu ja nauti mahtavista näkymistä kannella tai omalta uima-allas ja poreallas. Starry yötä poreallas ovat todella maaginen. Ja allas on viileä ja virkistävä jälkeen kuuma päivä rannalla. Tai täydellinen aamulla herätä. Suuri piha on kuin kasvitieteellinen puutarha täynnä eksoottisia lintuja ja kukkia ja hedelmäpuita. Pick papaija tai banaani, leikkaa jättimäisiä Heliconia kukkia. Omaisuus mutkittelee alas yli 200 'yksityisten stream, rohkeasti ottamaan virkistäytyä. Äänet joki ja croaking sammakot tuudittaa sinut uneen. Tämä rehevä laakso on rauhallinen perääntyä, ravitseva sielua luonnon eniten kauneutta tarjoten samalla kaikki modernit kodin mukavuudet, melkein ei halua lähteä omaisuutta. Mutta kun teet, se on naurettavan lähellä parhaista rannoista saarella, tunnelit, Lumahai, Ke'e ja Hanalei. Ensinnäkin, Lumaha'i, vain 1 kilometrin päässä, jolla on pitkä syvä Pystyy pehmeää hiekkaa rikkoutuneet kuvankaunis ulokkeet laavakiviä luoda dramaattinen ocean taukoja. Tunnelit Beach on hämmästyttävä riutta ja tarjoaa parhaan snorklaus saarella, myös surffausta ja vuori taustalla luo upeat näkymät. Lopussa tie on dramaattinen Ke'e rannalla. Sen lisäksi suuri snorklausta, ja auringonnousua, tämä on portti hämmästyttävä Napali rannikolla tarjoaa yksi maailman upeimmista nousut. 2 kilometrin vaellus Hanakapia'i Beach on laaja Ocean näkymiä on 'täytyy tehdä', mutta jos voit tehdä vielä 2 mailia on Hanakapia'i Falls olet varten hoitoon eliniän. Suuri uima-allas syöttää 300 'vesiputous, vain mahtava !! Wainiha ympäröivät parhaista snorklaus, surffaus, melonta ja vaellus kaikista Havaijin saarilla. Sinun ei tarvitse poistua tämän maagisen nurkassa saarella. Vain 4 kilometrin päässä on Hanalei Bay sen koskematon 3 kilometrin puolikuu ranta hienoa hiekkaa ja täydellinen surffailla. Viehättävä kaupunki Hanalei tarjoaa mielenkiintoisia kauppoja, markkinat, ja maailmanluokan ravintoloita. Omia suosikkejani ovat 'Tahiti Nui' (elävää musiikkia, hyvää Mai Tais) ja 'Dolphin' (tuoreimmat sushi olet koskaan syönyt). Voit vuokrata kajakkeja ja meloa ylös Hanalei joen tai ulos lahdelle, meloa piilopaikkoja rannalle ja snorkkeli, tai vain laskeutua St. Regis ranta ja lounaan altaan kahvila, (hiipiä pulahtaa kauniine pool). Lisäksi voit mennä ratsastusta tai Ziplining Princeville Ranch, tai ottaa hämmästyttävä helicoptor päässä Princeville Heliport. Vai se minun tavallani, ota kirjan ja rentoutua rauhallinen ranta. Sinulla on oma yksityinen paratiisi odottavat joka päivä, kun olet valmis lähtemään kotiin.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Suihku
  4. Silitysvälineet

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Romanttinen Mökki, Private Acre Paradise, View! Pool!

  • Onko majoituspaikassa Romanttinen Mökki, Private Acre Paradise, View! Pool! uima-allas?

    Kyllä, Romanttinen Mökki, Private Acre Paradise, View! Pool! tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Romanttinen Mökki, Private Acre Paradise, View! Pool!?

    Kyllä, Romanttinen Mökki, Private Acre Paradise, View! Pool! noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Romanttinen Mökki, Private Acre Paradise, View! Pool! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Romanttinen Mökki, Private Acre Paradise, View! Pool! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Romanttinen Mökki, Private Acre Paradise, View! Pool!?

    Lähellä majoituspaikkaa Romanttinen Mökki, Private Acre Paradise, View! Pool! sijaitsevat nähtävyydet ovat Hanalei Beach Park, Lihue Airport, Tunnels Beach, Princeville Airport, Kokee State Park, Hawaii Movie Tours, Waimea Canyon State Park, Waimea Bay.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Romanttinen Mökki, Private Acre Paradise, View! Pool! on?

    Majoituspaikan Romanttinen Mökki, Private Acre Paradise, View! Pool! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.