Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Redecorated Old Stone Built House By The Sea (Amfiloxia, Kreikka)

Koko talo/asunto Redecorated Old Stone Built House By The Sea (Amfiloxia, Kreikka)

Redecorated Old Stone Built House By The Sea

Remontoitu vanha kivirakennettu talo meren rannalla Täysin kalustettu vanha talo, jossa kaikki keittiökoneet ja ilmastointi. Se sijaitsee kätevästi sekä lähellä rantaa että kaupungin keskustaa. Kaupungin keskustaan on enimmillään 10 kykyä kävellä. Kaikki kaupat ovat siellä. Rantakadun varrella on monia ravintoloita, kahviloita, leikkipaikka tai kalastusta. Itse kaupunki sijaitsee Amfilochia-lahden reunalla Kreikan länsirannikolla ja on rakennettu sopivasti lahden ympärille saaren tunteen antamiseksi. Kesäisin on festivaaleja ja tapahtumia, kuten teattereita, konsertteja tai tansseja. Kiinteistö on rakennettu 500 neliömetrille maata tasaisella rinteellä. Talossa on makuuhuone, toinen makuuhuone, olohuone, eteinen, keittiö, suihku / WC ja kodinkoneet sekä varastotila. Ympäröivässä puutarhassa on paljon puita (oliivi, sitruuna, manteli, appelsiini, viikunapuu, päärynäpuu, mandariini, appelsiini, lahti, pirteä ja laakeri), jotka antavat hyvän varjostuksen istua ja nauttia. Talo sijaitsee lähellä vesialueen luonnonsuojelualuetta ja meri on erinomainen purjehdusta, melontaa tai kalastusta varten. Satama on kävelyetäisyydellä kiinteistöstä, jossa asiakkaat voivat laiturilla veneitä. Purjeveneet ovat saatavilla lähikaupungista. Erinomainen lähtökohta paikallisille retkille vuorille, länsirannikolle ja Joonian saarille Korfu, Lefkas, Ithaca, Kefalonia Paxoi ja muut. On myös kätevää käydä muissa kesäkeskuksissa, kuten Astakos, Paleros Preveza Parga ect. Lähin lentokenttä on Prevezan kansainvälinen lentokenttä ja alle tunnin päässä. Annan mielellään lisää vinkkejä nauttiaksesi itsestäsi.Kaikille vieraillemme tulee aina ilmainen kori paikallisia tuotteita, mukaan lukien oma extra neitsytoliiviöljy ja mustat oliivit. Vaikka majoituspaikka on itsepalveluperiaatteella, jätämme sinulle myös aamiaista ruokaa, joten sinun ei tarvitse ajaa supermarkettiin heti saapuessasi. Olemme varmoja siitä, että nautit lomastasi. Otamme mielellämme vastaan mahdolliset ylimääräiset pyynnöt, jotka tekevät vierailustasi miellyttävämmän.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Hiustenkuivaaja
  3. Ilmastointi
  4. Wi-Fi
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Redecorated Old Stone Built House By The Sea

  • Onko majoituspaikassa Redecorated Old Stone Built House By The Sea uima-allas?

    Ei, Redecorated Old Stone Built House By The Sea ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Redecorated Old Stone Built House By The Sea?

    Kyllä, Redecorated Old Stone Built House By The Sea noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Redecorated Old Stone Built House By The Sea pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Redecorated Old Stone Built House By The Sea tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Redecorated Old Stone Built House By The Sea?

    Lähellä majoituspaikkaa Redecorated Old Stone Built House By The Sea sijaitsevat nähtävyydet ovat Nidri, Port of Lefkada, Lefkas, Aktion National Airport, Katarraktes sto Nidri, Ancient Palairos, Kanali, Port of Preveza.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Redecorated Old Stone Built House By The Sea on?

    Majoituspaikan Redecorated Old Stone Built House By The Sea peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.