Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Ranmoor- luxury character cottage with garden in the heart of Matlock Bath. (Matlock, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Ranmoor- luxury character cottage with garden in the heart of Matlock Bath. (Matlock, Iso-Britannia)

Ranmoor- luxury character cottage with garden in the heart of Matlock Bath.

Ranmoor - kaunis hahmo mökki, jossa on aidattu puutarha ja upeat näkymät. Ranmoor on kauniisti kunnostettu mökkiosa viktoriaanisessa huvilassa, joka sijaitsee nimetyllä Matlock Bath -suojelualueella ja viiden minuutin kävelymatkan päässä kaupoista, pubeista, ravintoloista ja kahviloista Matlock Bathin keskustassa.Mökillä on etuoikeutettu sijainti, josta avautuu näkymät Derwent-joelle ja laaksoon kohti Matlockia. Yläkerrassa on 3 makuuhuonetta, joissa voi majoittua jopa 6. On hyvä koko makuuhuone upea antiikki king size ranskalainen sänky ja kaappi. Lisäksi kahden hengen huone, kauniilla ranskalaisella antiikkisängyllä ja kolmas makuuhuone kerrossängyllä, jotka ovat täysikokoisia sänkyjä, mutta suositellaan, että vain pienet aikuiset nukkuvat ylimmässä kerrossängyssä. Kaikissa makuuhuoneissa mahtuu matkasänky.Nykyaikaisessa kylpyhuoneessa on ihana itsenäinen kylpyamme, jossa on itsenäisesti seisovat hanat ja suihku. Siellä on lisäksi suihkuhuone, jossa wc. Keittiön ruokasalissa on upea antiikkinen tukipoltin ja alkuperäinen ruudullinen louhos laattalattia. Se on täysin varustettu astianpesukoneella, pesukoneella, kahvinkeittimellä ja mikroaaltouunilla.Aulassa on runsas chesterfield-sohva, 40 tuuman TV Freesatin kanssa.Tästä huoneesta ja makuuhuoneesta on kauniit näkymät laaksoon ja joelle. Talossa on täysi kaasu keskuslämmitys ja langaton internet. Polttoaine, sähkö, liinavaatteet pyyhkeet ja tukkien aloituskori sisältyvät vuokrahintoihin. 1 syöttötuoli, 1 matkasänky (ei vuodevaatteita) ja vauvamonitori sisältyvät toimitukseen. Kirjat, lelut ja valikoima DVD-levyjä tarjotaan asiakkaiden käyttöön.Pihalla on kaunis, aurinkoinen muurimökki ja ulkopuolella erillinen piha, jossa on pöytä ja 6 paikkaa. Tarjolla on myös grilli. Kiinteistössä on muutama askel, joten se ei sovellu pyörätuolia käyttäville asiakkaille. Vaiheissa on kaide, joka auttaa. Kiinteistön ulkopuolella on ajoneuvojen pysäköintialue, mutta tämä on ensin tullutta palvellaan ensin.Kiinteistön lähellä sijaitsevassa puutarhassa on pyynnöstä asiakkaiden käytettävissä turvallinen tiilipyöräkauppa. Mökin etuovelta on kauniita kävelyretkiä ja pyöräretkiä.Alennuksia voi olla saatavana viikon puolivälissä ja viime hetken varauksissa, lähetä tarjous sähköpostitse.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Lemmikit sallittu
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Ranmoor- luxury character cottage with garden in the heart of Matlock Bath.

  • Onko majoituspaikassa Ranmoor- luxury character cottage with garden in the heart of Matlock Bath. uima-allas?

    Ei, Ranmoor- luxury character cottage with garden in the heart of Matlock Bath. ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Ranmoor- luxury character cottage with garden in the heart of Matlock Bath.?

    Kyllä, Ranmoor- luxury character cottage with garden in the heart of Matlock Bath. noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Ranmoor- luxury character cottage with garden in the heart of Matlock Bath. pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Ranmoor- luxury character cottage with garden in the heart of Matlock Bath. ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Ranmoor- luxury character cottage with garden in the heart of Matlock Bath.?

    Lähellä majoituspaikkaa Ranmoor- luxury character cottage with garden in the heart of Matlock Bath. sijaitsevat nähtävyydet ovat Sheffield Railway Station, Nottinghamin linna, Donington Park Circuit, Nottingham railway station, Chatsworth, Pride Park Stadium, Sherwood Forest Country Park, Alton Towers.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Ranmoor- luxury character cottage with garden in the heart of Matlock Bath. on?

    Majoituspaikan Ranmoor- luxury character cottage with garden in the heart of Matlock Bath. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.