Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Pretty stone cottage: real fire, balcony, patio, wifi, riverside views & hot tub (Llanstephan, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Pretty stone cottage: real fire, balcony, patio, wifi, riverside views & hot tub (Llanstephan, Iso-Britannia)

Pretty stone cottage: real fire, balcony, patio, wifi, riverside views & hot tub

Kaunis kivimökki: todellinen tuli, parveke, terassi, wifi, näkymät joelle ja poreallas Tule viettämään aikaa kauniissa Walesin puolivälissä! Mill House on luonteenomainen 200-vuotias kivimökki, jolla on paljaat alkuperäiset palkit ja todellinen tulipalo inglenook-tulisijassa, kauniilla joen varrella sijaitsevalla paikalla Breconin kansallispuiston reunalla Walesin puolivälissä / eteläosassa. Se on ihanteellinen tukikohta kävelyyn, kalastukseen, lintujen tarkkailuun, golfiin, pyöräilyyn, veneilyyn, melontaan ja kanavaseikkailuihin. Voit myös rentoutua ja nauttia upeista maisemista! Katso punaisia leijoja pyyhkäisemällä yläpuolella tai lohihyppyä joessa syksyllä! Uusi setri kylpytynnyri, joka asennettiin toukokuussa 2017 vieraiden yksinomaiseen käyttöön!Mökki on yksityinen ja sijaitsee rauhallisella maaseudulla. Kaunis romanttinen retriitti tai loistava tukikohta perheen hauskanpitoon! Mill Housessa on olohuone, jossa on tosi tuli, ylelliset mukavat sohvat ja iso 'älykäs' televisio (Netflixille, Amazon Primelle jne.); kuituoptinen wifi; hyvin varustettu keittiö, jossa uuni ja liesi, mikroaaltouuni, pesukone / kuivausrumpu, jääkaappi, pakastin; ja tilava ruokasali. Ruokasali avautuu parvekkeelle ja patioalueille - molemmat näkymät kauniille joelle. Ihanteellinen rentoutumiseen drinkin ja hyvän kirjan kanssa! Yläkerrassa on tärkein kaakeloitu kylpyhuone, wc, alaosa ja syvä kylpyamme; mukava kahden hengen huone; ja kaksi erillistä makuuhuonetta - toisessa on oma kylpyhuone, jossa wc, pesuallas ja suihku.Mökki sijaitsee 5 mailia pohjoiseen Breconista, ja siinä on kaksi supermarkettia, elokuvateatteri, teatteri, vapaa-ajankeskus, vierailijakeskus, viehättävät yksittäiset kaupat ja laaja valikoima kahviloita ja ravintoloita, joissa tarjoillaan paikallisia ruokia ja juomia. Muutaman mailin päässä mökistä on kaksi golfkenttää, ja kaunis kirjakaupunki Hay-on-Wye on vain lyhyen ajomatkan päässä (15 mailia). Se on upea alue kävelijöille, joilla on vesiputouksia, metsää ja avoimia soita tutkittavaksi. Tule nauttimaan omasta maaseudun vetäytymisestäsi!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Pretty stone cottage: real fire, balcony, patio, wifi, riverside views & hot tub

  • Onko majoituspaikassa Pretty stone cottage: real fire, balcony, patio, wifi, riverside views & hot tub uima-allas?

    Ei, Pretty stone cottage: real fire, balcony, patio, wifi, riverside views & hot tub ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Pretty stone cottage: real fire, balcony, patio, wifi, riverside views & hot tub?

    Kyllä, Pretty stone cottage: real fire, balcony, patio, wifi, riverside views & hot tub noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Pretty stone cottage: real fire, balcony, patio, wifi, riverside views & hot tub pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Pretty stone cottage: real fire, balcony, patio, wifi, riverside views & hot tub tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Pretty stone cottage: real fire, balcony, patio, wifi, riverside views & hot tub?

    Lähellä majoituspaikkaa Pretty stone cottage: real fire, balcony, patio, wifi, riverside views & hot tub sijaitsevat nähtävyydet ovat Hay Festival of Literature and the Arts, Brecon Beacons National Park, Brecon Jazz Festival, Abergavenny Food Festival, The Hall at Abbey-Cwm-Hir, Hereford Cathedral, The National Showcaves Centre for Wales, Raglan Castle.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Pretty stone cottage: real fire, balcony, patio, wifi, riverside views & hot tub on?

    Majoituspaikan Pretty stone cottage: real fire, balcony, patio, wifi, riverside views & hot tub peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.