Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Pretty Family Villa Provence Gorges Du Verdon Swimming Pool Lac De Ste Croix Paca (Régusse, Ranska)

Koko talo/asunto Pretty Family Villa Provence Gorges Du Verdon Swimming Pool Lac De Ste Croix Paca (Régusse, Ranska)

Pretty Family Villa Provence Gorges Du Verdon Swimming Pool Lac De Ste Croix Paca

Kaunis perheen huvila Provence Gorges du Verdon Uima-allas Lac de Ste Croix PACA Vihreän Provencen keskustassa Verdonin aluepuistossa Régusse-kylä on vain 15 minuutin päässä Gorges du Verdonista (Haut Var) ja 45 minuutin päässä ensimmäisestä Välimeren rannikosta; Tämä viehättävä lomakoti on epätyypillinen, erittäin lämmin ja perheystävällinen! Asetus on rauhallinen ja intiimi, lähellä tammimetsää ...Se mahtuu 12 henkilöä (enintään 8 aikuista)Se sisältää olohuoneen, jossa on puuhella, olohuone ja ruokasali, Provencen keittiö, kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone ja suihkuhuone pohjakerroksessa ja mukava veranta. Yläkerrassa se on varustettu välikerroksella, jossa on puiset parkettilattiat, mukaan lukien kaksi kerrossänkyä ja 120 cm leveä sänky. Tämä mezzanine antaa pääsyn kolmanteen makuuhuoneeseen, kylpyhuoneella ja sen kylpyammeella, sekä verannalle, jossa on olohuone, josta on näkymä puutarhaan, uima-altaalle ja myös tähdet illalla, aivan mahtavaa!Talon lähellä, makuuhuone parvella 2 hengelle ja kaksi erillistä vuodetta, kylpyhuone ja wc.Ulkopinta on kokonaan aidattu ja suljettu sähköisellä portilla. Se koostuu 2500 m²: n puutarhasta, johon on istutettu laventeli ja timjamia, vihreitä ja valkoisia tammeja ja oliivipuita sekä autojen ja matkailuautojen suoja, lasten leikkipaikka (keinu, kota), kolme terassia, joista yksi on alle huvimaja ja kaunis uima-allas rannalla aurinkoa varten ja aurinkoinen ulkosuihku. Talo ei ole tien varrella.Talossa ei ole liikuntarajoitteisia ihmisiä, jotka eivät tupakoi sisälläJoitakin vauvan tarvikkeita on saatavana (sänky, kylpy, syöttötuoli)Lisäkustannukset maksetaan ennen saapumista määräysten mukaisesti ja sopimuksen palauttaminen varauksen yhteydessä (VAIHTOEHTO: siivous 100 € paketti, lakanat 15 € / vuode, turistivero 1 € / aikuinen / päivä, eläimet 15 € - 2 max, lämmitetty uima-allas 150 € / viikko)mahdollista maksaa sekillä, siirrolla, paypalilla (5% lisämaksu paypalilla) ... ei käteistä

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Lämmitys
  3. Kaapelitelevisio
  4. Keittiö
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Pretty Family Villa Provence Gorges Du Verdon Swimming Pool Lac De Ste Croix Paca

  • Onko majoituspaikassa Pretty Family Villa Provence Gorges Du Verdon Swimming Pool Lac De Ste Croix Paca uima-allas?

    Kyllä, Pretty Family Villa Provence Gorges Du Verdon Swimming Pool Lac De Ste Croix Paca tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Pretty Family Villa Provence Gorges Du Verdon Swimming Pool Lac De Ste Croix Paca?

    Kyllä, Pretty Family Villa Provence Gorges Du Verdon Swimming Pool Lac De Ste Croix Paca noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Pretty Family Villa Provence Gorges Du Verdon Swimming Pool Lac De Ste Croix Paca pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Pretty Family Villa Provence Gorges Du Verdon Swimming Pool Lac De Ste Croix Paca tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Pretty Family Villa Provence Gorges Du Verdon Swimming Pool Lac De Ste Croix Paca on?

    Majoituspaikan Pretty Family Villa Provence Gorges Du Verdon Swimming Pool Lac De Ste Croix Paca peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.