Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Pretty cottage with stylish interiors, quiet garden & lovely views (Frôlois, Ranska)

Koko talo/asunto Pretty cottage with stylish interiors, quiet garden & lovely views (Frôlois, Ranska)

Pretty cottage with stylish interiors, quiet garden & lovely views

Kaunis mökki, jossa tyylikkäät sisätilat, rauhallinen puutarha ja kauniit näkymät Äskettäin uusittu omistajille korkeatasoisesti, tämä ihastuttava, tyylikäs mökki on täydellinen tutustua Cote d'Or ja Burgundy. La Petite Maison tarjoaa kaksi tyylikästä makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja tilavan olohuoneen, joka mahtuu 4 henkeä mukavasti. Yhdessä makuuhuoneessa on iso parivuode (160x200), joka sijaitsee yläkerrassa olohuoneesta ja oma kylpyhuone. Erinomaiset näkymät johtavat laakson poikki Velux-ikkunasta. Makuuhuoneen kaksi alapuolella on muutaman askeleen päässä oleskelutilasta, ja siinä on kaksi erillistä vuodetta (90 x 200) ja siinä on suihkuhuone, joka on vastapäätä tämän huoneen käyttäjille. Valtava kuvaikkuna tässä makuuhuoneessa avautuu puutarhaan ja näkymään sen ulkopuolelle. Molemmissa makuuhuoneissa on runsaasti säilytystilaa kaikille tavaroillesi. Vaalea valoisa oleskelutila on avoin suunnitelma, hyvin harkittu tila, jossa on täysin varustettu, täysin varustettu keittiö (astianpesukoneella) ruokailu- ja oleskelutila, joka avautuu kauniille kypsälle puutarhaan mutkittelevilla polkuilla, jotka johtavat piilotettuihin kulmiin. Kaksi muuta taulu-ikkunaa olohuoneessa sallii puutarhan sisätiloissa, joista on kauniit näkymät. Lapset rakastavat leikkimistä piilopaikassa tässä lumotetussa puutarhassa, ja aikuiset rakastavat rentoutua aurinkoisella terassilla kivipöydällä ja penkeillä tai varjoisalla ulkoilmaruokailutilan peitealueella, joka tarjoaa suojan auringonpaisteelta tai oudolta sadekuurolta. Kaikilla alueilla on upeat vihreät näkymät laaksoon. Rauhallinen ja yksityinen sijainti nauttia rauhallisesta ympäristöstä. Kaksi autoa on mahdollista pysäköidä tieltä.Nuoremmille vieraillemme voidaan tarjota pinnasänky (sijoitettuna joko makuuhuoneeseen) tai taitettava sänky ylimääräiselle lapselle (80x200). Siellä on myös syöttötuoli, portaikko, portaat, matot, lelut, kirjat, DVD ilman lisäkustannuksia. Vauvanruoan valmistuksesta on helppo valmistaa mikroaaltouuni, muovilevyt ja kupit sekä lapsikokoiset ruokailuvälineet. Vauvan kylpy voidaan sijoittaa helposti suurempaan alakerran suihkuhuoneeseen. Siellä on myös pesukone.Loman loppuun saattamiseksi tarjoamme kotiruokaa, joka voidaan toimittaa sinulle, sekä mahdollisuuden toimittaa päivittäin paistettu leipä ja leivonnaiset.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Pretty cottage with stylish interiors, quiet garden & lovely views

  • Onko majoituspaikassa Pretty cottage with stylish interiors, quiet garden & lovely views uima-allas?

    Ei, Pretty cottage with stylish interiors, quiet garden & lovely views ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Pretty cottage with stylish interiors, quiet garden & lovely views?

    Kyllä, Pretty cottage with stylish interiors, quiet garden & lovely views noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Pretty cottage with stylish interiors, quiet garden & lovely views pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Pretty cottage with stylish interiors, quiet garden & lovely views tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Pretty cottage with stylish interiors, quiet garden & lovely views?

    Lähellä majoituspaikkaa Pretty cottage with stylish interiors, quiet garden & lovely views sijaitsevat nähtävyydet ovat Gare de Dijon Ville, Eglise Notre Dame, Ville gallo-romaine d'Alésia, MuséoParc Alésia, Abbaye de Fontenay, La Combe à la Serpent, Fort de la Motte Giron, Fontaine-d'Ouche.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Pretty cottage with stylish interiors, quiet garden & lovely views on?

    Majoituspaikan Pretty cottage with stylish interiors, quiet garden & lovely views peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.