Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Pop Castle Historic Gem On The Rappahannock River (White Stone, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Pop Castle Historic Gem On The Rappahannock River (White Stone, Amerikan Yhdysvallat)

Pop Castle Historic Gem On The Rappahannock River

'Pop Castle'-historiallinen helmi Rappahannock-joella Sillan ylittäessä White Stone -kaupunkiin pääset tähän upeaan kartanoon Rappahannock-joella. 'Pop Castle' on sisällissodan historiaan juurtunut kiinteistö. Se on historiallisten kodeiden kansallisessa rekisterissä ja rekisteröity Virginia Historic Landmark.Tämä 1855-talo, jonka vieressä on kaksi majesteettista tammea, joista on näkymä kahden mailin leveälle Rappahannock-joelle, tarjoaa laajat nurmikot, kohoavat puut ja pitkän hiekkarannan. Istu seulotulla kuistilla ja tarkkaile kalasääskiä ja kotikotkaa päivittäisen saaliinsa jälkeen delfiinien uidessa. Rentoudu riippumatossa joen hiekkarannoilla tai mene uimaan, kalastamaan tai rypistämään 30-jalkan kannella (kahta rapu-pottia on saatavana). Tämä viiden makuuhuoneen historiallinen koti kaksitoista hienoa hehtaaria, jossa on sata vuotta vanhoja magnolioita ja tammeja, on täysin kalustettu ja varustettu WiFi, kaapeli, polkupyöriä, ulkopelejä ja pingispöytä. Puulevyllä varustettu takkahuone, mukava takka-TV-huone, muodollinen ruokasali, takalla, aurinkohuone, jolla on suuri erkkeri-näkymä joelle, iso ja valoisa keittiö vierekkäisillä ikkunoilla varustetussa puutarhassa / pesutupa ja upea 50 jalkaa pitkä Kuistilla, joka avautuu suoraan leveälle nurmikolle ja joelle, perheelläsi ja ystävilläsi on paljon tilaa jakaa arvostettu aika yhdessä. Toisessa kerroksessa viisi makuuhuonetta, joista kolmessa on takka, tarjoavat runsaasti nukkumatilaa (vaikka tarvittaisiin enemmän, ensimmäisen kerroksen aulahuone ja TV-huone, jossa on vierekkäiset kylpyhuoneet, voidaan helposti muuntaa makuuhuoneiksi kuningattareiden vuodepenkkien avulla). Lomakoteja on runsaasti, mutta kukaan muu ei tarjoa sellaista seesteisyyttä ja luonnollista kauneutta, kun taas antaa sinun oleskella talossa, jonka Unionin aseveneet hajottivat vuonna 1861, tai maalla, jonka Ison-Britannian laivasto ajoi sodan 1812 aikana. Kiinteistöön kuuluu historiallisia ulkorakennuksia, mukaan lukien savupiippu ja aita 1850-luvulta ja valtava työpaikka, joka sisältää osan kiinteistöstä paljastuneista tykkipalloista.Tulkaa ottamaan kengät ja rentoudu tässä historiallisessa kartanossa Rappahannock-joella, yhden mailin päässä Chesapeake-lahdesta. Tule ennen kaikkea istuudu kannelle ja koe auringonlasku kuten et ole koskaan ennen nähnyt, ja ole osa historiaa. Pop-linna on myös tunnettu mieleenpainuvista hääihinsä, jotka vaihtelevat 50-300 vieraastaAvainsanat: Ranta, Chesapeake Bay, Pohjoinen kaula, Historiallinen, Colonial, Häät, Riverfront, Ranta, Uinti, Veneily, Kalastus, Dock, Perhe, Lapset, Pyöräily, Rappahannock-joki, Valkoinen kivi, Yksityisyys, Viikonloppumatkat Washington D. C.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus
  2. Tenniskenttä
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Pop Castle Historic Gem On The Rappahannock River

  • Onko majoituspaikassa Pop Castle Historic Gem On The Rappahannock River uima-allas?

    Ei, Pop Castle Historic Gem On The Rappahannock River ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Pop Castle Historic Gem On The Rappahannock River?

    Kyllä, Pop Castle Historic Gem On The Rappahannock River noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Pop Castle Historic Gem On The Rappahannock River pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Pop Castle Historic Gem On The Rappahannock River tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Pop Castle Historic Gem On The Rappahannock River?
  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Pop Castle Historic Gem On The Rappahannock River on?

    Majoituspaikan Pop Castle Historic Gem On The Rappahannock River peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.