Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Pender Island Getaway - Luxury Modern Cottage For Rent: (Otter Bay, Kanada)

Koko talo/asunto Pender Island Getaway - Luxury Modern Cottage For Rent: (Otter Bay, Kanada)

Pender Island Getaway - Luxury Modern Cottage For Rent:

PENDER ISLAND GETAWAY - Ylellinen moderni mökki Vietä loma-aika Persianlahden saarilla ja nauti BC: n uskomattomasta rannikosta. Pääset Pender Islandille BC Ferriesillä, kelluvalla lentokoneella, vesitaksilla tai yksityisellä veneellä. Lomakeskus on kävelymatkan päässä Otter Bayn lauttaterminaalista tai lyhyen taksimatkan päässä Washington Pierin kelluvasta konetelakalta. Pender Islandilla asuu noin 2250 vakituista asukasta sekä suuri vuodenaikojen väkiluku. Kuten suurin osa Eteläisen Persianlahden saarista, myös Pender nauttii Välimeren ilmastosta, jossa on paljon auringonpaistetta, ja rakastat avointa viljelysmaata, mäkiä ja järviä. Mökissä voi nukkua kuusi mukavasti- Makuuhuoneen parvi, jossa queen-vuode- kaksi sänkyä erillisessä makuuhuoneessa- ulosvedettävä sohva oleskelutilassa.Yläkerran kylpyhuoneessa on kylpyamme ja suihku, wc ja pesuallas, joka on saatavana pohjakerroksen toisessa kylpyhuoneessa. Yksittäinen pesukone ja kuivaaja on saatavana myös avuksesi.Täysin varustetussa keittiössä on uuni, mikroaaltouuni ja liesi. Kaikki kattilat, pannut, ruokailuvälineet, kupit, mukit ja lasit toimitetaan. Olohuoneessa on kaasutakka, taulu-tv DVD: llä ja nopea Internet-yhteys.Suuri kansi länteen päin merelle päin, tarjoaa upeat auringonlaskut ja upeat näkymät ympäri vuoden. Siellä on myös kaasugrilli, jossa on lepotuoleja ja ruokailutila ulkona.Yhdelle ajoneuvolle voidaan pysäköidä mökin etuoven ulkopuolella. Lisäpysäköinti on saatavilla paikan päällä.Kiinteistössä (kausiluonteinen) on tavaratalo, ja lähellä oleva Driftwood-ostoskeskus tarjoaa päivittäistavaroita, kaasua, lahjoja, kirjoja, viinaa tai muita tarpeita. Myös vuodenaikojen viljelijämarkkinat ovat aina vierailun arvoisia!Hotellissa on 2 lämmitettyä uima-allasta (yksi vain aikuisille ja kausiluonteinen) sekä venesatama. Marina-tavaratalo tarjoaa skootterin, kajakin, kanootin ja melontalautan vuokrauksen sekä pienen bistro. Saarella on useita hienoja pubeja ja ravintoloita.Lähistöllä on 9-reikäinen golfkenttä, lukuisia retkeilymahdollisuuksia, upeita tutkittavaa rantoja ja levy-golf on myös hauska aktiviteetti. Villieläimiä on runsaasti, mukaan lukien kotkat, saukot, hylkeet ja hirvieläimet, kun taas valashavainnot lomakeskuksesta ovat yleisiä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Lämmitys
  4. Kaapelitelevisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Pender Island Getaway - Luxury Modern Cottage For Rent:

  • Onko majoituspaikassa Pender Island Getaway - Luxury Modern Cottage For Rent: uima-allas?

    Kyllä, Pender Island Getaway - Luxury Modern Cottage For Rent: tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Pender Island Getaway - Luxury Modern Cottage For Rent:?

    Kyllä, Pender Island Getaway - Luxury Modern Cottage For Rent: noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Pender Island Getaway - Luxury Modern Cottage For Rent: pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Pender Island Getaway - Luxury Modern Cottage For Rent: tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Pender Island Getaway - Luxury Modern Cottage For Rent:?

    Lähellä majoituspaikkaa Pender Island Getaway - Luxury Modern Cottage For Rent: sijaitsevat nähtävyydet ovat Vancouver International Airport, BC Ferries, Victoria International Airport, British Columbia Parliament, Mayne Island Water Aerodrome, Lyall Harbour Airport, Montagne Harbor Airport, Ganges Harbor Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Pender Island Getaway - Luxury Modern Cottage For Rent: on?

    Majoituspaikan Pender Island Getaway - Luxury Modern Cottage For Rent: peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.