Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Pelican Escape Executive Home (Cams Wharf, Australia)

Koko talo/asunto Pelican Escape Executive Home (Cams Wharf, Australia)

Pelican Escape Executive Home

11 Pelican Escape -kotitalo Raffertys Resortissa Pysy kauemmin, maksa vähemmän! ... Ota yhteyttä erityishintaan vähintään 4 yön varauksille. Tämä ylellinen 6 makuuhuoneen koti sijaitsee aivan Macquarie-j��rven laidalla Raffertys Resortissa. Alkuperäinen bushland-alue on toisella puolella ja 30 sekunnin kävelymatka Resorts-uima-altaan, kahvilan ja ravintolan toisella puolella. Mahtuu 12 vierasta* Makuuhuone 1 - 1 Suuri parisänky* Makuuhuone 2 - 2 yhden hengen vuodetta* Makuuhuone 3 - 2 sänkyä* Makuuhuone 4 - 1 Suuri parisänky* Makuuhuone 5 - 2 yhden hengen vuodetta* Makuuhuone 6 - 2 yhden hengen vuodettaTämä arkkitehtonisesti suunniteltu koti on ihanteellinen suurelle tai suurelle perheelle, sillä siinä on enemmän kuin tarpeeksi tilaa kaikille ja se on pyörätuoliystävällinen pohjakerroksessa. Pohjakerroksessa on gourmet-keittiö, jossa on graniittipenkki, astianpesukone, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaksiovinen jääkaappi, ja siinä on keittiön takaseinään sisäänrakennettu TV. Keittiössä on myös iPod / Ipad -telakointiasema kuuntelumieluasi.Yksityinen piha, jossa on rento oleskelutilakaluste, johtaa pois ruokailutilasta, keittiön vieressä. Upea ruokapöytä on tarpeeksi suuri 12 vieraalle ja sopisi täydellisesti juhlatyyliseen ateriaan. Suuri täysin aidattu tontti on myös oma takapiha, jossa suuri Webber BBQ ja ulkosuihku.Vammaisille tarkoitettu kylpyhuone on maanpinnan tasolla, samoin kuin kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa 2 erillistä vuodetta, ja makuuhuone, jossa queen-vuode. Master-sviitissä on myös oma kylpyhuone, jossa on kaksinkertainen 18-suihkuinen poreamme, suihku ja wc-alue. Yläkerrassa on vielä 3 makuuhuonetta (heijastaen alla olevia, mukaan lukien poreamme!). Yli kokoisessa oleskelutilassa on seinälle asennettu 106 cm: n Smart TV, Foxtel ja DVD-soitin. Suuri opiskelualue sijaitsee aulan vieressä ja olisi täydellinen lukusalille, jos haluat paeta omassa tilassa. Suuret lasi-liukuovet, jotka avautuvat suurelle altaan kuistille kauko-ohjattavalla aurinkokatolla. Talo on täysin ilmastoitu kanavoidulla ilmalla kaikkialla ja kattotuulettimet lisäävät mukavuutta. Wifi sisältyy hintaan. Laajat järvinäkymät ovat bonus ja talo on erinomaisella paikalla yksityisyyttä varten.Pohjakerroksessa on myös täysin varustettu pesula ja erillinen wc-alue.Se on vain 30 sekunnin kävelymatka lomakohteen pääuima-altaalle, kahvilaan ja ravintolaan. Pelican Escape -hotellin ylellisyyden ja puhtaan hemmottelun lisäksi sinulla on myös ilmainen pääsy kaikkiin lomakohteen mukavuuksiin, mukaan lukien uima-altaat, tenniskentät, järvenrantaranta, hieno ruokasaliravintola, veneluiska jne.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Nopea check-in / -out
  2. Pysäköinti
  3. Terassi
  4. Ulkouima-allas
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
  2. Poreallas
Esteettömyys
  1. Esteettömyys
  2. Esteetön pysäköintialue
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Avattavat ikkunat
Liikuntamahdollisuudet
  1. Lentopallo
  2. Veneiden vuokraus
  3. Polkupyörien vuokraus
  4. Golfkenttä

Sisään- ja uloskirjautuminen

  1. Tulopäivä: 14:00
  2. Lähtöpäivä: 10:00

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Pelican Escape Executive Home

  • Onko majoituspaikassa Pelican Escape Executive Home uima-allas?

    Kyllä, Pelican Escape Executive Home tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Pelican Escape Executive Home?

    Ei, Pelican Escape Executive Home ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Pelican Escape Executive Home pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Pelican Escape Executive Home tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mihin aikaan majoituspaikassa Pelican Escape Executive Home on sisään- ja uloskirjautuminen?

    Sisäänkirjautuminen majoituspaikkaan Pelican Escape Executive Home on saatavilla klo lähtien. Uloskirjautuminen tapahtuu klo mennessä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Pelican Escape Executive Home?

    Lähellä majoituspaikkaa Pelican Escape Executive Home sijaitsevat nähtävyydet ovat Newcastle Williamtown Airport, Gwandalan, Wangi Wangi, Belmont Airport, Fassifern, Charmhaven, Hillsborough, Dudley Beach.