Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Peaceful Waterfront Getaway Full Of Attractions Year Round! (Moultonborough, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Peaceful Waterfront Getaway Full Of Attractions Year Round! (Moultonborough, Amerikan Yhdysvallat)

Peaceful Waterfront Getaway Full Of Attractions Year Round!

** Lisätty Keski-AC ** Rauhallinen rantakohde täynnä nähtävyyksiä ympäri vuoden! Kesällä 2019 olemme ilo ilmoittaa seuraavista lisäyksistä:* keskusvirta* yli 1200 neliöjalkaa lisätilaa* neljäs ja viides makuuhuone* valtava viihdehuone, jossa lisä nukkumisjärjestelyt* täydellinen kylpyhuone ja saunaTervetuloa Hidden Valleyyn, yksityiseen yhteisöön, jossa tämän erinomaisen ranta-asunnon rakensi räätälöitynä Fenton Varney. Jos etsit päästä eroon meluisasta kaupunkielämästä ja kokea todellista kappaletta ja hiljaisuutta, älä katso enää. Tämä ominaisuus on 125 metrin ranta ja yksityinen telakka. Sijaitsee Lower Beech Pond, joka on pieni Oligotrophic järvi hiekkapohjainen. Ihanteellinen uimiseen, melontaan, melontaan jne.Tietoja talosta: Gourmet-keittiö kirsikka kalusteet, basaltti pesuallas ja työtasot, Wolf propaani liesi, Frigidaire Pro Series astianpesukone, Sub Zero jääkaappi, mikroaaltouuni, baarikeittiö, Breville gourmet kahvinkeitin sekä Viking viininjäähdyttimet ovat kaikki alle tynnyri katto. Meidän ylimitoitettu, räätälöity ruokapöytä istuimet 10 ja sopii erinomaisesti juhlaan. Ash-lattia hallitsee koko ensimmäisen kerroksen säteilevillä lämpölavoilla avoimen konseptin olohuoneessa. Lisälämpö syntyy tuodusta eurooppalaisesta keraamisesta puusta / kivihiilestä. Mittatilaustyönä valmistettu puukatto lisää huoneen tunnelmaa, samoin kuin ranskalaiset ovet, jotka avautuvat kannelle ja seulotaan kuistilla, josta on näkymät Mount Shaw, Ossipee-vuoret ja alhaisen pyökkipallon koskemattomat vedet. Tämä ominaisuus on myös kahden auton autotalli.Makuuhuoneen kuvaus: Master-sviitissä on king-size-vuode, master-kylpyamme, vaatehuone ja oma terassi järvinäköalalla. Toisessa makuuhuoneessa on myös king-size-vuode, kaunis ylimitoitettu mukautettu ikkuna. Molemmat huoneet sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa sekä lisäksi puoli kylpyamme. Kolmas makuuhuone sijaitsee toisella tasolla sekä oma kylpyhuone. Tässä makuuhuoneessa on kaksi queen-size-vuodetta. Neljäs ja viides makuuhuone sijaitsee pohjakerroksessa. Levyt ovat taatusti aina tuoreita ja puhtaita. Lisäksi 2 king ja 4 queen size-vuodetta, olohuoneen sohva on nukkuja. Myös queen-koko. Jos haluat käyttää sitä, kerro siitä meille, jotta voimme tarjota sinulle ylimääräisiä arkkeja.Ulkoominaisuudet: 3 vuodenajan kuisti, ulkoterassi, grilli, kaksi täysikokoista tenniskenttää (5 min kävelymatkan päässä talosta), yksityinen yhteisön uimaranta (3 min kävelymatkan päässä talosta), pyöräily, vaellusVesiaktiviteetit: Tämän vuokraan sisältyy 2 kajakkia, 2 melontalautaa, vesipyörä, pieni soutuvene, lukuisia kelluvia, pelastusliivejä, koripallotausta. Toivotamme teidät tervetulleeksi tulemaan kokemaan pienen palan taivaasta!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Peaceful Waterfront Getaway Full Of Attractions Year Round!

  • Onko majoituspaikassa Peaceful Waterfront Getaway Full Of Attractions Year Round! uima-allas?

    Ei, Peaceful Waterfront Getaway Full Of Attractions Year Round! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Peaceful Waterfront Getaway Full Of Attractions Year Round!?

    Kyllä, Peaceful Waterfront Getaway Full Of Attractions Year Round! noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Peaceful Waterfront Getaway Full Of Attractions Year Round! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Peaceful Waterfront Getaway Full Of Attractions Year Round! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Peaceful Waterfront Getaway Full Of Attractions Year Round!?
  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Peaceful Waterfront Getaway Full Of Attractions Year Round! on?

    Majoituspaikan Peaceful Waterfront Getaway Full Of Attractions Year Round! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.