Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Palautettu talo loma-asunnon, jossa on oma uima-allas ja upeat näkymät (Cros-de-Géorand, Ranska)

Koko talo/asunto Palautettu talo loma-asunnon, jossa on oma uima-allas ja upeat näkymät (Cros-de-Géorand, Ranska)

Palautettu talo loma-asunnon, jossa on oma uima-allas ja upeat näkymät

Palautettu maalaistalo, jossa kaunis uima-allas ja upea näköala ympäröiv��än Vain 10 minuutin päässä St. Cirgues ja Montage, 1100 metrin korkeudessa, upealla näköalalla laaksoon ja Montagne Ardéchoisen kukkuloille, löydät suuren, puumaisen verkkotunnuksen, jossa on kaunis ja täysin uusittu lomamökki, jossa on oma uima-allas. Tänä vuonna tulet rakastumaan määränpäähän. Et voi hukata sitä! Nauti upeasta näkökulmasta luonnon kivestä reunustavalta nurmikolta: unohtumaton! Vanhan maalaistalosi sisustus on kunnostettu paljon rakkautta ja huomiota. Lomakodin vieressä sukellat uima-altaasi ylellisestä kalustetusta terassistasi. St. Cirgues ja Montagne tarjoavat näköalapaikkoja ja ravintoloita kohtuulliseen hintaan. Jos haluat mennä hieman pidemmälle, niin Aubenas ja Privas (60 km) ovat loistavia matkakohteita. Tämän alueen tulivuorenpurkaukset eivät ole vain muokkaaneet kaunista maisemaa. He ovat myös vaikuttaneet kulttuuriin. Sinun pitäisi todella käydä Gerbier de Joncissa. Löydät taloja, kattoja ja seinät, jotka on rakennettu tulivuoren kivestä. Haluatko enemmän kuin 'vain' luontoa ja kulttuuria? Ei ole ongelma, kaikki on mahdollista täällä: pyöräily, maastopyöräily, taimenen kalastus, mönkijä, ratsastus, ... Sinä päätät! Rauhallisuudesta johtuen loma-asuntoa ei vuokrata nuorten ryhmille. Alle 20-vuotiaiden ryhmien varaukset eivät ole sallittuja.Ulkoasu: Alakerta: (Suuri keittiö (ruokapöytä (12 henkilöä), liesi (puu), liesi, kahvinkeitin (suodatin), uuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi (+ pakastin)), kylpyhuone (amme), wc) 1. kerroksessa: (olo / ruokailutila (TV, ruokapöytä (12 henkeä), liesi, pöytätennispöytä), makuuhuone (2x parivuode), makuuhuone (yhden hengen vuode, parivuode, pinnasänky), makuuhuone (2x parivuode) , makuuhuone (parivuode), kylpyhuone, mezzanine (6x sänky, parivuode)) autotalli, kuivausrumpu, pesukone, lämmitys (keskus), terassi, terassi, puutarhakalusteet, BBQ, pysäköinti, aurinkotuoleja, päivänvarjo, uima-allas ( yksityinen, 8 x 4 m.), pöytäjalkapallo, ilmakiekko, lelutNämä kustannukset ovat pakollisia ja veloitetaan paikan päällä. Ne eivät sisälly vuokrahintaan:Lemmikkieläimet; Ei sallittuPetivaatteet; Mahdollisuus vuokrata, € 100 / käyntiValinnaiset palvelut, jotka voit järjestää sivustolla:Kylpypyyhkeet; Tuo omatKeittiön liinavaatteet; Tuo omatwifi; VapaaPuu; sisältyvät

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Ulkouima-allas
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Keittiö
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Palautettu talo loma-asunnon, jossa on oma uima-allas ja upeat näkymät

  • Onko majoituspaikassa Palautettu talo loma-asunnon, jossa on oma uima-allas ja upeat näkymät uima-allas?

    Kyllä, Palautettu talo loma-asunnon, jossa on oma uima-allas ja upeat näkymät tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Palautettu talo loma-asunnon, jossa on oma uima-allas ja upeat näkymät?

    Ei, Palautettu talo loma-asunnon, jossa on oma uima-allas ja upeat näkymät ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Palautettu talo loma-asunnon, jossa on oma uima-allas ja upeat näkymät pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Palautettu talo loma-asunnon, jossa on oma uima-allas ja upeat näkymät tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Palautettu talo loma-asunnon, jossa on oma uima-allas ja upeat näkymät?

    Lähellä majoituspaikkaa Palautettu talo loma-asunnon, jossa on oma uima-allas ja upeat näkymät sijaitsevat nähtävyydet ovat Mont Gerbier de Jonc, Cascade du Ray-Pic, Distillerie Pagès, Centre Culturel et de Congrès Pierre Cardinal, Statue Notre-Dame de France, Village médiéval, du lac de Villefort, Le Puy – Loudes Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Palautettu talo loma-asunnon, jossa on oma uima-allas ja upeat näkymät on?

    Majoituspaikan Palautettu talo loma-asunnon, jossa on oma uima-allas ja upeat näkymät peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.