Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Old Higher Lighthouse Stopes Cottage In Portland Bill, Ref 12494 (Isle of Portland, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Old Higher Lighthouse Stopes Cottage In Portland Bill, Ref 12494 (Isle of Portland, Iso-Britannia)

Old Higher Lighthouse Stopes Cottage In Portland Bill, Ref 12494

Old Higher Lighthouse Stopes -mökki, Portlandin lasku Tämä paritalohuvila sijaitsee Portland Billin kärjessä Dorsetissa ja voi nukkua neljä ihmistä kahdessa makuuhuoneessa.Kallionosien Mökki on paritalot mökki vieressä majakka kärki Portland Billistä lähellä Weymouth Dorset. Cottagesleeps neljä ihmistä yksi kahden hengen huone, yhden hengen huone ja perheen kylpyhuone. Myös mökki on keittiö ja ruokailutila ja olohuone. Ulkopuolella mökki on off road pysäköinti kahdelle autolle, lawned alue ja patio huonekalut ja akvaariokalat lampi ja yhteinen käyttö lämmitetty ulkouima-allas ja poreallas. Upeat ympäristössä sijaitsevat Stopes Cottage on upea mökki aivan Dorset-kallioiden varrella.Palvelut: Kaasu keskuslämmitys sähköllä. Sähköuuni ja liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi / pakastin, pesukone, 2 x televisiot, joissa on Freeview, DVD, CD / radio, WiFi, valikoima kirjoja, pelejä, CD-levyjä ja DVD-levyjä. Polttoaine ja teho inc. vuokrassa. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sis. vuokrassa. Runsaasti maastopysäköinti autoja ja veneitä varten. Lawned-alue ja patio, jossa on puutarhakalusteet ja koristekalasteri. Jaettu kausiluonteinen ulkouima-allas, jossa on poreallas (käytettävissä toukokuusta syyskuuhun). Jaettu pääsy majakka-observatorioon jyrkillä askeleilla. Anteeksi, ei lemmikkejä eikä tupakointia. Kauppa 2 mailia, pub 5 minuutin kävelymatka. Huomaa: Alle 5-vuotiaita lapsia ei ole lammikoiden ja kallion reunan läheisyydessä.Alue: Tutustu Dorsetin Jurassic Coastin fossiileihin ja upeisiin rantoihin, käy historiallisessa Sherborne- ja Shaftesbury-kaduissa tai nauti polkuja, maaseutureittejä ja olkikattoisia pubeja Dorset tarjoaa.Kaupunki: Portland Bill on kapea niemimaa Portlandin niemimaan karujen saarten päässä, joka yhdistetään mantereelle Chesil Beachin kautta, joka on pikkukivirasva, joka ulottuu 18 mailia kohti West Bayä. Portland Bill sijaitsee Dorsetin näyttävällä Jurassic Coast -alueella, joka on nyt maailmanperintökohde, ja siinä on kolme majakkaa. Viimeisin vuonna 1906 rakennettu majakka on 35 metriä korkea, valkoinen ja punainen raidallinen Portland Bill-majakka. Portland Billissä on pubi, ravintola / kahvila ja Portland Bird Observatory. Aikaisemmin louhinta-alue, upeat rannikkomaisemat ja kävelytiet tarjoavat erinomaisen kävelyä ja ympäröivä maaseutu tunnetaan hyvin lintuharrastajien paratiisina! Fortuneswellin ja Eastonin paikallisyhteisöt ylpeilevät monenlaisilla kaupoilla, pubeilla ja ravintoloilla. Upeita lomakohteita ei kannata jättää väliin, sillä niillä on upeat kiipeilymahdollisuudet ja joukko paikallisesti tarjolla olevia vesiurheilumahdollisuuksia, upeat hiekkarannat ja kaunis satama Weymouthissa vain 9 mailin päässä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Ulkouima-allas
  3. Savuttomia huoneita
  4. Uima-allas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Lämmitys
  2. Kaapelitelevisio
  3. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Old Higher Lighthouse Stopes Cottage In Portland Bill, Ref 12494

  • Onko majoituspaikassa Old Higher Lighthouse Stopes Cottage In Portland Bill, Ref 12494 uima-allas?

    Kyllä, Old Higher Lighthouse Stopes Cottage In Portland Bill, Ref 12494 tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Old Higher Lighthouse Stopes Cottage In Portland Bill, Ref 12494?

    Ei, Old Higher Lighthouse Stopes Cottage In Portland Bill, Ref 12494 ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Old Higher Lighthouse Stopes Cottage In Portland Bill, Ref 12494 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Old Higher Lighthouse Stopes Cottage In Portland Bill, Ref 12494 tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Old Higher Lighthouse Stopes Cottage In Portland Bill, Ref 12494?

    Lähellä majoituspaikkaa Old Higher Lighthouse Stopes Cottage In Portland Bill, Ref 12494 sijaitsevat nähtävyydet ovat Bovington Camp, Dorset County Museum, Bournemouth Beach, Corfe Castle, Bournemouth International Centre and Pavilion Theatre, Dorset Seafood Festival, The Tank Museum, Sandbanks Beach.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Old Higher Lighthouse Stopes Cottage In Portland Bill, Ref 12494 on?

    Majoituspaikan Old Higher Lighthouse Stopes Cottage In Portland Bill, Ref 12494 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.