Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Oceanfront - Turtle Suite At Drift Villa (Cockburn Town, Turks- ja Caicossaaret)

Koko talo/asunto Oceanfront - Turtle Suite At Drift Villa (Cockburn Town, Turks- ja Caicossaaret)

Oceanfront - Turtle Suite At Drift Villa

OCEANFRONT - PALM SUITE DRIFT VILLASSA Drift Villan Palm-sviitti:Täydelliselle Grand Turk Beachfront (uima-altaan) lomalle.Drift Villa sijaitsee alle 100 metrin päässä kauniista Pillory-rannasta. Kiinteistö valmistui vuonna 2019 huippuluokan viimeistelyaineilla, alkuperäisillä taideteoksilla ja moderneilla mukavuuksilla.Sijaitsee Atlantin valtameren rytmisten sinisten aaltojen ja West Road Salinan rauhallisten vesien välissä, Palm Suiten uskomattoman sijainnin ansiosta voit nauttia upeista auringonnoususta Salinan yli ja ihanan päivän jälkeen hiljaisista auringonlaskuista Atlantin yli. (Matkahuomautus: Varmista, että valitset vihreän salaman nauttien kylmästä juomasta auringonlaskun aikaan - Google it.)Drift Villa -hotellin Palm Suite -kylpylässä on uima-allas, jonka avulla voit virkistää itseäsi lämpimänä päivänä. Ympäröi suuri terassi, jossa on modernit lepotuoleja, sekä ruokailutila ulkona, jossa on huvimaja ja kaasugrilli. Pääsiäistuulet takaavat mukavuuden ilta-aterioilla oman keidas-terassilla.Drift Villa Palm Suite tarjoaa mukavuutta, mukavuutta ja ylellisyyttä täydelliseltä trooppiselta lomaltasi rannalla sokerista hiekasta virkistävään uima-altaaseen.PALM SUITE:Tilava avoin konsepti, yhden makuuhuoneen sviitti, josta pääsee suoraan terassille ja uima-altaalle.  Olohuoneet on nimitetty Chicagon taiteilijan Brad Gibbsin sekä saarien paikallisten taiteilijoiden alkuperäisillä teoksilla. Sviitissä on käytännössä kaikki, mikä tekee vierailustasi mukavan. Keittiössä on uudet ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet ja yksikön jääpalakone rajoittamattomaan jäähän lämpiminä Karibian päivinä.Sviitin makuuhuoneessa on queen-size St. Lucia-sänky, kattotuuletin ja kauniit posliinilaattalattiat. Palmassa on myös kiinteä pesukone ja kuivausrumpu, ja se tarjoaa uuden, kaksikokoisen ulosvedettävän ilmapatjan - piilossa olohuoneen sohvalla. Olohuone ja makuuhuone ovat avoimia merituulen takia ja varustettu ilmastointilaitteilla.Sijaitsee suojatussa meripuistossa, josta on upeat merinäkymät ja runsas merielämä riutan varrella vain merellä, alue on ihanteellinen uimiseen ja snorklaukseen. Jos sukellus on sinun juttusi, syviä sinisiä vesiä pitkin 7000 jalan surullista seinää ei kannata jättää väliin.Isäntäsi, Marc ja Patsy, ovat olleet Grand Turk -lakkoja yli kahdenkymmenen vuoden ajan ja lopulta muuttaneet pysyvästi viime vuonna, laajentaen heti perhettään adoptoimalla kolme erittäin makeaa paikallista ”potcake” -pentua. Marc ja Patsy asuvat kiinteistössä ja ovat yleensä saatavissa avuksi ehdotuksissa ja suosituksissa. He odottavat toivottaa sinut tervetulleeksi ja tekevät vierailustasi ikimuistoisen.Palm ja sen sisarpaketti, Turtle, ovat saatavana yhtyeenä alennetulla hinnalla. Katso yksityiskohdat Drift Villan yksilöllisestä listasta:Kiinteistö # 1590908

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Ulkouima-allas
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Hiustenkuivaaja
  3. Ilmastointi
  4. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Oceanfront - Turtle Suite At Drift Villa

  • Onko majoituspaikassa Oceanfront - Turtle Suite At Drift Villa uima-allas?

    Kyllä, Oceanfront - Turtle Suite At Drift Villa tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Oceanfront - Turtle Suite At Drift Villa?

    Ei, Oceanfront - Turtle Suite At Drift Villa ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Oceanfront - Turtle Suite At Drift Villa pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Oceanfront - Turtle Suite At Drift Villa tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Oceanfront - Turtle Suite At Drift Villa?

    Lähellä majoituspaikkaa Oceanfront - Turtle Suite At Drift Villa sijaitsevat nähtävyydet ovat JAGS McCartney International Airport, South Caicos Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Oceanfront - Turtle Suite At Drift Villa on?

    Majoituspaikan Oceanfront - Turtle Suite At Drift Villa peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.