Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Ocean Front Home With Spectacular Views Overlooking Mannin Bay (Claddaghduff, Irlanti)

Koko talo/asunto Ocean Front Home With Spectacular Views Overlooking Mannin Bay (Claddaghduff, Irlanti)

Ocean Front Home With Spectacular Views Overlooking Mannin Bay

Ocean Front Home upeat näkymät Mannin Bay Tervetuloa Mannin Bay Cottage. Tämä nykyaikainen asuinpaikka on rakennettu korkeimmalle, käyttäen hienoimpia materiaaleja ja täysimääräinen henkeäsalpaava merelle ja vuoristoon.Makuuhuone ja kylpyhuone: makuuhuoneessa Queen Size tyynyt sängyssä kaksi yöpöydät ja lamput. Kaikki sängyt (master ja vieras) on pois varustettu korkealaatuiset liinavaatteet ja kankaat. Nauti näkemykset Atlantin rannikolla linjan ylellisyyttä sängyn.Master Kylpyhuoneessa täysikokoinen seisomaan suihku (lasi suljettu).Vierashuone: vieras makuuhuoneessa on myös Queen Size tyynyt sängyssä yöpöydät ja lamput. Myös tässä huoneessa on upea näköala Atlantin rantaviivasta.Kolmas makuuhuone: Tämä huone on täydellinen lapsille. Siinä on 2 koholla erillistä vuodetta kaksinkertainen vedä astella sänky. Se on hiljainen ja ihana paikka lapsille ja aikuisille nukkumaan.KEITTIÖ KOHOKOHDAT: Täysin varusteltu keittiö on ilo ruokaa. Kokit voivat nauttia 36 'kaasuliesi laadukkaita astiat ja ruokailuvälineet.Olohuone / ruokailutila: sydän tämä koti on avokeittiö, ruokailutila ja olohuone. Space nauttii henkeäsalpaavat näkymät rannikolle ja itään majesteettinen 12 Bens vuoret. Ruokailutila mahtuu 8-10 mukavasti päivälliselle. Olohuone on puun polttaminen tulipalo, taulu-TV (Sky TV), DVD-soitin ja Bose iPod-telakka sinulle ja asiakkaat voivat nauttia. Wi-Fi-yhteys on ilmainen.LOFT: On lisätilaa parvi, joka on parivuode ja on täydellisen pakopaikan lukemiseen tai päiväunien.Toinen Kylpyhuone: Tämä kylpyhuone on suihku ja suuri kylpyamme.PUUTARHA: Nauti ruoanlaitto ulkona Weber kaasu BBQ, sinä ja vieraat voivat myös nauttia hyvin hoidettu puutarha, jossa on kokoelma natiivi pensaita ja kukkia.Local Area: Mannin Bay Mökki on 10 minuutin kävelymatkan päässä kylästä Ballyconneely, pelkkä kymmenen kilometrin päässä yhtä kaunis Dogs Bay Roundstone ja kuuden meripeninkulman päässä vilkkaasta kaupungin Clifden.Mannin Bay Mökki on erinomaisella tutustua Connemara. Connemara tarjoaa luultavasti hienoin onkimista Länsi-Euroopassa lohen, meritaimenen ja taimen, mutta järvikalastuksen ja useimmat ulkoiluun - mistä vuorikiipeily uiminen otettu hyvin huomioon kautta ulos koko alueella.Ballyconneely asuu tunnettu Connemara golfkenttä. On olemassa useita ratsastus talleista alueella ja tietysti päähän valkoisia hiekkarantoja tutkia. Talo sijaitsee puolen tunnin ajomatkan Roundstone, Ballyinahinch, Renvyle, Cleggan, Letterfrack ja Kylemore. Saari Inishboffin on lyhyt venematkan päässä Cleggan satamasta.Avainsanat: Vastikään uusittu House

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Uima-allas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Kaapelitelevisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Ocean Front Home With Spectacular Views Overlooking Mannin Bay

  • Onko majoituspaikassa Ocean Front Home With Spectacular Views Overlooking Mannin Bay uima-allas?

    Kyllä, Ocean Front Home With Spectacular Views Overlooking Mannin Bay tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Ocean Front Home With Spectacular Views Overlooking Mannin Bay?

    Ei, Ocean Front Home With Spectacular Views Overlooking Mannin Bay ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Ocean Front Home With Spectacular Views Overlooking Mannin Bay pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Ocean Front Home With Spectacular Views Overlooking Mannin Bay tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Ocean Front Home With Spectacular Views Overlooking Mannin Bay?

    Lähellä majoituspaikkaa Ocean Front Home With Spectacular Views Overlooking Mannin Bay sijaitsevat nähtävyydet ovat Inishmore Airport, Station House Museum, Connemaran kansallispuisto, Conamara Sea Week, Kylemore Abbey and Garden, Killary Harbour, Croagh Patrick.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Ocean Front Home With Spectacular Views Overlooking Mannin Bay on?

    Majoituspaikan Ocean Front Home With Spectacular Views Overlooking Mannin Bay peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.