Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Newer Quiet Country Home With Tons Of Amenities, Great Location, Scenic Views (Perryville, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Newer Quiet Country Home With Tons Of Amenities, Great Location, Scenic Views (Perryville, Amerikan Yhdysvallat)

Newer Quiet Country Home With Tons Of Amenities, Great Location, Scenic Views

Uudempi Quiet Country Home, jossa on runsaasti mukavuuksia, hyvä sijainti, luonnonkaunis näköala Kotimme on 3 makuuhuonetta ja 2. 5 kylpyhuonetta, joissa on tilava jaettu pohjapiirros, oma sisäänkäynti, kuistit, piha, runsaasti pysäköintitilaa, grilli, suuri Smart TV, Wifi, poreallas, työalue työpöydällä, kirjat, pelit, paljon säilytystilaa ja counter space, blow-up patja, edessä ja takana kuisti, paljon tilaa pysäköinti, täydellinen keittiö, jossa laitteet, kahvinkeitin, kattilat, pannut, säilytysastiat, ja niin paljon enemmän. Jos tarvitset jotain, kysy. Miljoonat ihmiset vierailevat Arkansasissa vuosittain. Suurin piirustus on Clintonin kirjasto ja monet historialliset paikat Little Rockissa, joka on alle 30 minuutin päässä. Toinen suosituin sivusto on vain noin 20 minuutin päässä Petit Jean State Parkin omaisuudesta. Nauti luonnonkauniista ajamisesta kokea seisokkeja uudemmissa 1500 neliömetrin kodissamme tai käytä hubina päiväretkiä varten. Tutustu suosittuihin nähtävyyksiin (monet ilmaiseksi), kuten Petit Jean Mountain ja State Park, Clintonin kirjasto, Pinnacle Mountain, Mt. Nebo, Mt. Aikakauslehti (valtion korkein kohta), Heifer International, Harris Brake, Wooly Hollow State Park, Dardanelle-järvi, Hot Springs, Little Rock, Conway, Autojen museo ja paljon muuta! Voit sitten rentoutua porealtaassa tai takakuistilla lataamaan. Houston, Arkansas on rauhallisella alueella Perryville ja Morrilton vain muutaman minuutin päässä. Vierailu Petit Jean Mountainiin on henkeäsalpaavien näkymien ja unohtumattomien maisemien tarve. Harris Brake Lake on yhden minuutin ajomatkan tai kävelymatkan päässä ajotieltä. Heifer Internationalin käytännön opetuskokemukset antavat nuorille mahdollisuuden oppia. Vuorovaikutuksessa elävien eläinten kanssa, syödä orgaanisia aterioita ja oppia merkityksellisistä kokemuksista myös matalalla tai ilman kustannuksia. Käy julkisessa kirjastossa, paikallisessa radassa ja puistossa, taidegalleriassa, kirpputoreissa, ravintoloissa ja muissa. Rauhallisella kävelyretkellä tien varrella kohti järven rantaa, kävele rauhalliseen laituriin kalastamaan, metsästämään paikallisilla vuorilla tai nauti vaelluksesta tai ratsasta ulkona. Tapaa ystäviä ravintoloissa, elokuvateattereissa tai muissa aktiviteeteissa, kun sinusta tuntuu nähdä suurempia kaupunkeja, tai vain nauttia maan hitaamasta ja eteläisestä viehätyksestä. Koko talo on sinun nauttiasi! Kahdessa makuuhuoneessa on myös oma sisäänkäynti. Pyydämme vain, että hoidat sen, raportoisitte meille kaikista ongelmista ja jätät sen hyväkuntoiseksi.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Lämmitys
  3. Ilmastointi
  4. Kaapelitelevisio
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Newer Quiet Country Home With Tons Of Amenities, Great Location, Scenic Views

  • Onko majoituspaikassa Newer Quiet Country Home With Tons Of Amenities, Great Location, Scenic Views uima-allas?

    Ei, Newer Quiet Country Home With Tons Of Amenities, Great Location, Scenic Views ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Newer Quiet Country Home With Tons Of Amenities, Great Location, Scenic Views?

    Ei, Newer Quiet Country Home With Tons Of Amenities, Great Location, Scenic Views ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Newer Quiet Country Home With Tons Of Amenities, Great Location, Scenic Views pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Newer Quiet Country Home With Tons Of Amenities, Great Location, Scenic Views tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Newer Quiet Country Home With Tons Of Amenities, Great Location, Scenic Views?

    Lähellä majoituspaikkaa Newer Quiet Country Home With Tons Of Amenities, Great Location, Scenic Views sijaitsevat nähtävyydet ovat Little Rock Zoo.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Newer Quiet Country Home With Tons Of Amenities, Great Location, Scenic Views on?

    Majoituspaikan Newer Quiet Country Home With Tons Of Amenities, Great Location, Scenic Views peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.