Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto New Listing! Beautiful Home With Pool On Acreage! (El Dorado Hills, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto New Listing! Beautiful Home With Pool On Acreage! (El Dorado Hills, Amerikan Yhdysvallat)

New Listing! Beautiful Home With Pool On Acreage!

UUSI LUETTELO! Kaunis koti uima-altaalla pinta-ala! Tämä 20 kauniilla hehtaarilla sijaitseva koti on täydellinen paikka haluttuun lomaan. Avoimen maan ja hedelmätarhojen ympäröimällä on runsaasti tilaa vaeltaa ja nauttia luonnosta, pelata pelejä kodin ympäröivällä ruoholla tai uima-altaan vieressä sijaitsevassa aulassa. Kodin sisätilat on uusittu ja kauniisti sisustettu, jotta vierailusi olisi mukavaa ja rentouttavaa. Suuressa avoimessa keittiössä, jossa on paljon vastatilaa, 2 uunia, 2 astianpesukonetta, täysikokoinen vierekkäinen jääkaappi ja erillinen pakastin, se on unelmakeittiö kaikille ryhmille. Jokainen neljästä makuuhuoneesta on suunniteltu jokaisen vieraan mukavuudelle laadukkaisilla patjoilla ja vuodevaatteilla. Makuuhuoneessa on king-vuode, jossa on säädettävä sängyn runko, jonka avulla voit nostaa ja laskea sängyn pään täydelliseen korkeuteen. Seuraavassa vierashuoneessa on queen-vuode, jossa on sama säädettävä sängyn runko. Talon toisella puolella on kaksi ylimääräistä vierashuonetta. Yksi sisältää queen-vuode ja yhden hengen kokoinen päivävuode, jossa on lisävedettävä sänky alapuolella. Tämän rinnalla olemme nimittäneet 'kerrossänkyhuoneeksi', joka sisältää KOLME kerrossänkyä (kaksi tuplaa ja yhden kolminkertaisen), jolloin saat 7 sänkyä hauskaan unelmajuhlaan!Olohuoneessa on myös piilo-vuodesohva, jossa on ulosvedettävä täysikokoinen sänky. Pack-n-play-pinnasängyt saatavana pyynnöstä sekä syöttötuoli tarvittaessa. Kaikissa neljässä kylpyhuoneessa on tilava suihku, yksi kylpyhuone kylpyammeella ja yksi kylpyhuone, joka sisältää kynnyksetön suihkun, jossa on istuin ja tukitangot.Ja älä unohda kaunista 20 hehtaarin kotona! Tuo frisbee, jalkapallo tai jalkapallo ja nauti avoimista kentistä. Kävele oliivitarhojen läpi tai vanhaan latoon. Nauti sitten ulkona pidetystä grillauksesta ja istuimista uima-altaan äärellä. Allas on täysin aidattu kahdella lukittavalla portilla eikä pääsyä talon sisäpuolelta. Pysäköinti on paljon, mutta ei autotalli tai katettu pysäköinti.LÄHELLÄ TEHTÄVÄT ASIAT:Historiallinen Coloma (Marshall Gold Discovery State Historic Park) on vain 6 minuutin päässä! Nauti päivästä tutustuen historialliseen kulta löytökaupunkiin tai koskenlaskuun Amerikan joelle. Tai etsi tiensä 20 minuuttia tielle Apple Hillille nauttiaksesi ostoksista ja herkullisista ruuista paikallisilla tiloilla ja hedelmätarhoilla.Ja olet vain 15 minuutin päässä Red Hawk Casinosta ja 25 minuutin päässä Folsom Lakesta tai 1. 5 tuntia South Lake Tahoe!Voit myös lähteä lähistöllä sijaitseviin viinitiloihin tai jopa Placervilleen tutkia ja ruokailla. Mutta mitä tahansa päätätkin tehdä, voit tulla kotiin rentoutumaan ylellisyydessä! TÄYTETTÄVÄ OMISTAJASOPIMUS VARAUKSEN LOPETTAMISEKSI

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Lämmitys
  3. Ilmastointi
  4. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa New Listing! Beautiful Home With Pool On Acreage!

  • Onko majoituspaikassa New Listing! Beautiful Home With Pool On Acreage! uima-allas?

    Kyllä, New Listing! Beautiful Home With Pool On Acreage! tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa New Listing! Beautiful Home With Pool On Acreage!?

    Kyllä, New Listing! Beautiful Home With Pool On Acreage! noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa New Listing! Beautiful Home With Pool On Acreage! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, New Listing! Beautiful Home With Pool On Acreage! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa New Listing! Beautiful Home With Pool On Acreage!?

    Lähellä majoituspaikkaa New Listing! Beautiful Home With Pool On Acreage! sijaitsevat nähtävyydet ovat Placerville Airport, Folsom Lake, Folsom Premium Outlets, Mather Air Force Base.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa New Listing! Beautiful Home With Pool On Acreage! on?

    Majoituspaikan New Listing! Beautiful Home With Pool On Acreage! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.