Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto New: Apartment Sea Gull, Hohenzollernstraße Directly On The Main Beach (Buesum, Saksa)

Koko talo/asunto New: Apartment Sea Gull, Hohenzollernstraße Directly On The Main Beach (Buesum, Saksa)

New: Apartment Sea Gull, Hohenzollernstraße Directly On The Main Beach

Moderni lomamökki 2-7 hengelle, 50 m padolle, yksikerroksinen, 110 m², puutarha TÄRKEÄÄ - omalla tililläsi:Koska toimistomme ei ole avoinna joka päivä, varauspyyntösi voidaan hylätä automaattisesti 24 tunnin kuluttua. Tämä liittyy kuitenkin vain harvojen online-varauksiin. Siksi hylkäämisaste on korkea. Ole kärsivällinen muutama päivä ja otan sinuun yhteyttä. Kiitos paljon ymmärryksestäsi.Lomamökkiin:110 m²: n loma-asunto sijaitsee rauhallisella sivukadulla Erlengrundissa, vain 50 metrin päässä seikkailupaikasta. 10min. Kioski, välipalabaari, jäätelöbaari ja kaksi ravintolaa ovat kävelyetäisyydellä. Talo on kokonaan uusittu vuonna 2015, ja se on moderni, tyylikkäästi ja mukavasti sisustettu. Se on ihanteellinen isoille tai kahdelle sukulaiselle / ystäväperheelle, koska talon edessä ja takana on 2 makuuhuonetta, joissa on oma kylpyhuone. Noin 35 m²: n ruokasali- ja olohuone on keskellä taloa ja luo tumman huonekalun ansiosta kodikkaan ilmapiirin. Täällä voit viettää erittäin mukavan ajan erilaisilla lautapeleillä jopa sateisella säällä.Talossa on 3 taulutelevisiota. Ne sijaitsevat olohuoneessa, kahden hengen huoneessa 1 ja yhden hengen huoneessa. Olohuoneessa on myös musiikkijärjestelmä, johon iPhone tai matkapuhelin voidaan kytkeä USB: n kautta. Voit siirtyä suoraan Internetiin WiFi-yhteyden kautta.Uusi avoin ja toimiva keittiö tarjoaa tarpeeksi tilaa ruoanlaittoon ja tarvikkeisiin. Se on liitetty ruokailutilaan tiskillä. Se on varustettu laajoilla ruokia, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja mikroaaltouuni. Suuri jääkaappi integroidulla pakastimella ja hiljainen astianpesukone olivat käyttövalmiita.4 makuuhuonetta ovat mukavasti ja tyylikkäästi sisustettuja. Kahden hengen huoneessa 1 voidaan käyttää lisävuodetta.Kahdessa uudessa kylpyhuoneessa on suihkualue, jossa on liukulasiovi.Talossa on varastotila, jossa voi säilyttää matkalaukkuja, laukkuja ja muita esineitä.Pieni näkyvä puutarha on suunnattu lounaaseen ja kutsuu sinut rentoutumaan ja grillaamaan suurella terassilla tai n. 100m² nurmikolla. Puutarhapöytä, tuolit, sohva, aurinkovarjo ja grilli ovat saatavilla.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Savuttomia huoneita
  2. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Vedenkeitin

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa New: Apartment Sea Gull, Hohenzollernstraße Directly On The Main Beach

  • Onko majoituspaikassa New: Apartment Sea Gull, Hohenzollernstraße Directly On The Main Beach uima-allas?

    Ei, New: Apartment Sea Gull, Hohenzollernstraße Directly On The Main Beach ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa New: Apartment Sea Gull, Hohenzollernstraße Directly On The Main Beach?

    Ei, New: Apartment Sea Gull, Hohenzollernstraße Directly On The Main Beach ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa New: Apartment Sea Gull, Hohenzollernstraße Directly On The Main Beach pysäköintiä saatavilla?

    Ei, New: Apartment Sea Gull, Hohenzollernstraße Directly On The Main Beach ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa New: Apartment Sea Gull, Hohenzollernstraße Directly On The Main Beach?

    Lähellä majoituspaikkaa New: Apartment Sea Gull, Hohenzollernstraße Directly On The Main Beach sijaitsevat nähtävyydet ovat WackenOpenAir, St. Peter-Ording Airport, Duhnen, NationalPark Wadden Sea of Lower Saxony Main Information Centre Cuxhaven, Nordseering Büsum, Wassersportcenter X-H2O, Strand Cuxhaven, Sahlenburg.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa New: Apartment Sea Gull, Hohenzollernstraße Directly On The Main Beach on?

    Majoituspaikan New: Apartment Sea Gull, Hohenzollernstraße Directly On The Main Beach peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.