Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Nellies Farmhouse, With Open Fire In Durrus, County Cork, Ref 955135 (Bantry, Irlanti)

Koko talo/asunto Nellies Farmhouse, With Open Fire In Durrus, County Cork, Ref 955135 (Bantry, Irlanti)

Nellies Farmhouse, With Open Fire In Durrus, County Cork, Ref 955135

Nellien maalaistalo, DURRUS, MAAKORKI Nukkuu viisi ihmistä kolmessa makuuhuoneessa, tämä omakotitalo on 4 mailin päässä Durrusin kylästä ja 6 mailin päässä Bantrysta Corkin kreivikunnassa.Nellien maalaistalo on tilava omakotitalo 4 mailin päässä Durrusin kylästä ja 6 mailin päässä Bantrysta Corkin kreivikunnassa. Pohjakerroksessa on avoin oleskelutila, johon kuuluu ihana maalaistalo-tyylinen keittiö ja ruokailutila sekä oleskelutila, jossa on viihtyisä puulämmitteinen liesi. Yläkerrassa on kolme mukavaa makuuhuonetta, jotka koostuvat yhdestä pienestä kahden, yhden ja yhden hengen huoneesta aikuisille, sekä perheen kylpyhuone, joka on lisäksi pohjakerroksen suihkuhuone. Ulkona on maastossa pysäköinti kolmelle autolle ja suljettu nurmikkopuutarha. Nellien maalaistalo on täydellinen tukikohta irlantilaiselle lomamökillesi.Palvelut: Öljylämmitys puulämmitteellä. Sähköuuni ja liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi / pakastin, pesukone, kuivausrumpu ulkoisessa apuohjelmassa, TV Saorview-näytöllä, DVD, WiFi. Polttoaine ja teho ladataan mittarilukemalla. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sis. vuokrattavana. Matkasänky ja syöttötuoli. Pysäköinti maantiellä 3 autolle. Suljettu edessä nurmikkoinen puutarha. Valitettavasti ei lemmikkejä eikä tupakointia. Kaupat, pubit ja ravintolat 4 mailia.Alue: Corkin kreivikunta on täynnä todella henkeäsalpaavaa luonnonkauneutta. Puhtaat rannat, historialliset linnat ja modernit nähtävyydet tarjoavat runsaasti kaiken ikäisille, ja Corkin kreivikunnassa on aina paljon nähtävää ja tekemistä.Kaupunki: Durrus on kylä, joka sijaitsee Dunmanus Bayn kärjessä, jota kutsutaan ystävälliseksi poukamaksi, yhdellä Irlannin koskemattomimmista rannikoista West Corkissa, kuuden mailin päässä Bantrysta Corkin kreivikunnassa. Kylä on portti Lampaanpään ja Mizen Headin niemimaisiin, turvasatama kävelijöille, retkeilijöille ja pyöräilijöille, ja siinä on joitain kauneimmista ja näyttävinmaisimmista maisemista, joita Irlannilla on tarjota. Alueelle on perustettu joukko julkisia puutarhoja, kuten Cois Abhann ja Kilvarock, ja Durrus hyötyy myös hyvästä valikoimasta pubeja, ravintoloita ja kahviloita, jotka tarjoavat erinomaista ruokaa ja perinteistä musiikkia ympäri vuoden.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Savuttomia huoneita
  2. Ilmainen Wi-Fi
  3. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Nellies Farmhouse, With Open Fire In Durrus, County Cork, Ref 955135

  • Onko majoituspaikassa Nellies Farmhouse, With Open Fire In Durrus, County Cork, Ref 955135 uima-allas?

    Ei, Nellies Farmhouse, With Open Fire In Durrus, County Cork, Ref 955135 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Nellies Farmhouse, With Open Fire In Durrus, County Cork, Ref 955135?

    Ei, Nellies Farmhouse, With Open Fire In Durrus, County Cork, Ref 955135 ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Nellies Farmhouse, With Open Fire In Durrus, County Cork, Ref 955135 pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Nellies Farmhouse, With Open Fire In Durrus, County Cork, Ref 955135 ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Nellies Farmhouse, With Open Fire In Durrus, County Cork, Ref 955135?

    Lähellä majoituspaikkaa Nellies Farmhouse, With Open Fire In Durrus, County Cork, Ref 955135 sijaitsevat nähtävyydet ovat All Ireland Variety Show Weekend Festival, Ring of Kerry, Killarneyn kansallispuisto, Muckross House and Gardens, Ross Castle, Killarney Convention Centre, Bantry House, Liss Ard Gardens.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Nellies Farmhouse, With Open Fire In Durrus, County Cork, Ref 955135 on?

    Majoituspaikan Nellies Farmhouse, With Open Fire In Durrus, County Cork, Ref 955135 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.