Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Most Spectacular River Front House On The Rogue River (Merlin, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Most Spectacular River Front House On The Rogue River (Merlin, Amerikan Yhdysvallat)

Most Spectacular River Front House On The Rogue River

Useimmat Spectacular River Front House Rogue River Riverfront omaisuuden valtava, vihreä, nurmikko, täydellinen perhe jalkapalloa tai lentopalloa pelejä. Piha laskeutuu joen rannalla aurinkoa, uinti, tai valu linja. Tämä erityisesti Riverfront omaisuutta kerskuu yksi parhaista lohen, steelhead reikiä naapurimaiden villi ja luonnonkaunis osa Rogue River. Tämä tilava, kaksikerroksinen koti on täydellinen seinän kuvan ikkunoita mutkainen joki ja lukuisat rehevän kuusen, Cedar, ja mäntyjä. Talossa on upea puulattiat, graniitti laskurit ja Hickory kaapit. On 110 tuuman valkokangas, joka rullaa alas keski-ikkunassa. Suuri katseluun urheilutapahtumissa tai elokuvan yö. On kaksi Ulottumamitan kansiin ylin sisältävä ulkona pöytä ja tuolit uusia BBQ kesäksi aterioita. Täydellinen paikka siemailla suosikki juoma rentoutua nähtävyyksiä, ääniä joen ja runsaasti villieläimiä.Kaksi makuuhuonetta ovat tilavia huoneita, joissa on king size-vuoteet ja lukeminen alueet istua ja rentoutua ja katsella joen. Molemmat ovat suuri kylpyhuone hiljattain laatoitettu suihkut ja kylpyammeet. Yläkerran huoneessa on pylvässänky ja pukeutuja, sekä taulutelevisio. Molemmissa huoneissa on myös Ranskan johtavia ovia ulkona kannet. Toisessa, makuuhuone on alas portaita. On kolmaskin huone päärakennuksessa suuri lapsille, taulutelevisio, kerrossänky ja astella sänky. Hotellissa on myös maalaismainen mökki kaikki mukavuudet kahdelle hengelle. Se sisältää queen, sohva, taulu-tv, pieni keittiö kodinkoneet ja kylpyhuone. Matkustamossa on myös oma terassi joelle rauhallinen paikka olla aamukahvia tai iltapäivällä lasillinen viiniä. Tämä on täydellinen talo perheille, jotka haluavat lauttaa, kala, patikoida ja rentoutua. On olemassa lukemattomia asioita pitää sinut kiireisenä, jos haluat. Lisäksi monet koskenlaskua ja kala ohjaavat yritysten saatavilla sinut alas jokea, on jännittävä, jet veneretkiä lounaalla ja illallisella matkoja. Useimmat näistä matkoista ovat riittävän turvallinen pienillekin lapsille. Myös kävelymatkan päässä talosta on kuuluisa Galice tallentaa ja tehdä. Ne tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallinen, ja siellä on elävää musiikkia joka perjantai, lauantai ja sunnuntai-iltaisin koko kesän. tauko. Jos olet kalastaja on satoja kilometrejä jokien tunnin sisällä talossa, joka voi kalastaa itse tai vuokrata opas taimenta, steelhead tai lohta vuodenajasta riippuen.Meillä ei ole langatonta tai matkapuhelinpalvelua.Avainsanat: Rogue joki, koskenlaskua, valkoinen vesi, kalastus, steelhead kalastus, lohen kalastus, melonta, Riverfront, joelle, jet veneitä, helvetti portti, villi ja luonnonkaunis, Galice, suuret ryhmät, perhe, yritys perääntyä, tapaamisia, yhtiö tiiminrakennukseen , tyttöjen viikonloppu

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Kylpyamme (pyydettäessä)

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Most Spectacular River Front House On The Rogue River

  • Onko majoituspaikassa Most Spectacular River Front House On The Rogue River uima-allas?

    Ei, Most Spectacular River Front House On The Rogue River ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Most Spectacular River Front House On The Rogue River?

    Kyllä, Most Spectacular River Front House On The Rogue River noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Most Spectacular River Front House On The Rogue River pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Most Spectacular River Front House On The Rogue River tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Most Spectacular River Front House On The Rogue River on?

    Majoituspaikan Most Spectacular River Front House On The Rogue River peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.