Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Modern Home Close To Claremont Colleges 2 Bdrm + Den, 2 Bth, Huge Backyard/deck (Upland, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Modern Home Close To Claremont Colleges 2 Bdrm + Den, 2 Bth, Huge Backyard/deck (Upland, Amerikan Yhdysvallat)

Modern Home Close To Claremont Colleges 2 Bdrm + Den, 2 Bth, Huge Backyard/deck

Moderni koti SoCal Luxury Claremont / Upland 2 BDRM + Den, 2 BTH, valtava takapiha Sijainti, sijainti, sijainti. Tämä hämmästyttävä moderni koti, täysin päivitetty sisustus, mukaan lukien Google-tekniikka, sijaitsee Ylämaan erittäin toivotussa San Antonio Heightsin naapurustossa ja lepää turvallisesti viehättävässä umpikujassa, josta on näkymät vuorille yksityisiltä kansiltasi. Vain 7 mailin päässä Claremont Collegesta ja Claremont Villagesta, jossa on paljon ostosmahdollisuuksia, puistoja ja ravintoloita. Siellä on kaksi makuuhuonetta, den / toimisto ja 2 kylpyhuonetta. Äskettäin päivitetyissä kylpyhuoneissa on Carrara Marble -tasot, joissa harjattu nikkeli. Kaunis laminaattipuulattia kaikkialla ja kätevä sisäpesu. Upouudet ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet toivottavat sinut tervetulleeksi täysin varustetun kokin keittiöön, mukaan lukien 9 jalkaa kvartsisaari ylellisyyttä varten. Päämakuuhuoneessa on queen-vuode, kylpysuihku ja ranskalaiset ovet toivottavat sinut kannelle aamukahvia ja auringonlaskuviiniä varten. Toisessa makuuhuoneessa on myös queen-vuode, ja denissä on nahkainen futon-sohva, josta tulee erillinen vuode. Talossa on ääni-aktivoitu Google-koti avuksesi ja hauskanpitoasi varten, Nest-termostaatti ja Google Chrome televisiossa, jotta voit lähettää kaikki ohjelmasi ja tilauksesi televisioon, kuten Netflix, Hulu, DirectTV jne. Kesäiltoina ja viikonloppuisin tekemisissäsi rakastat ehdottomasti kauniita takapihoja uusilla kansilla. Tarjolla on 450 SF ulkotilaa, jotta voit nauttia tästä keidas-alueesta oleskelualueilla, patio-pöytä kuudelle, BBQ-grilli, takkakuoppa ja lämmitin. 2-autotalli. Nauti vain muutaman minuutin päässä Claremont-yliopistoista, nauti ilmaisista konserteista, yliopistoorkesterista, urheilutapahtumista, valmistumisesta ja puistoista. Tai käy ostoksilla Victoria Gardensissa Rancho Cucamongassa tai Ontario Millsissä. Vain 20 minuutin päässä Ontarion lentokentältä.Tartu kahvi ja leivonnaiset Somecrust- tai Last Drop Cafe -kampanjaan, ota elokuvasarja Lammele Theatre-, AMC- tai Edwards-teatterissa, nauti monista ravintoloista, taidegallerioista, baareista ja kaupoista, joita Claremont ja Upland tarjoavat! Claremont Wilderness Trail, suosittu retkeilyreitti, on vain muutaman minuutin ajomatkan päässä talosta.Lähellä myös metroyhteyttä, 210- ja 10-moottoritiet, helpoille matkoille Anaheimiin - Disneylandiin, Los Angelesiin, rannoille, Pasadenaan, Palm Springsiin, Big Beariin jne.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kasino
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Modern Home Close To Claremont Colleges 2 Bdrm + Den, 2 Bth, Huge Backyard/deck

  • Onko majoituspaikassa Modern Home Close To Claremont Colleges 2 Bdrm + Den, 2 Bth, Huge Backyard/deck uima-allas?

    Ei, Modern Home Close To Claremont Colleges 2 Bdrm + Den, 2 Bth, Huge Backyard/deck ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Modern Home Close To Claremont Colleges 2 Bdrm + Den, 2 Bth, Huge Backyard/deck?

    Ei, Modern Home Close To Claremont Colleges 2 Bdrm + Den, 2 Bth, Huge Backyard/deck ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Modern Home Close To Claremont Colleges 2 Bdrm + Den, 2 Bth, Huge Backyard/deck pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Modern Home Close To Claremont Colleges 2 Bdrm + Den, 2 Bth, Huge Backyard/deck tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Modern Home Close To Claremont Colleges 2 Bdrm + Den, 2 Bth, Huge Backyard/deck?

    Lähellä majoituspaikkaa Modern Home Close To Claremont Colleges 2 Bdrm + Den, 2 Bth, Huge Backyard/deck sijaitsevat nähtävyydet ovat Disneyland Park, Anaheim Convention Center, Honda Center, Disney's California Adventure, Angel Stadium of Anaheim, Rose Bowl Stadium, Cable Airport, Ontario International Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Modern Home Close To Claremont Colleges 2 Bdrm + Den, 2 Bth, Huge Backyard/deck on?

    Majoituspaikan Modern Home Close To Claremont Colleges 2 Bdrm + Den, 2 Bth, Huge Backyard/deck peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.