Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Modern Apartment, Absolute Peace, Near The City Park, Beach Within Walking Cc8 (Puerto de la Cruz, Espanja)

Koko talo/asunto Modern Apartment, Absolute Peace, Near The City Park, Beach Within Walking Cc8 (Puerto de la Cruz, Espanja)

Modern Apartment, Absolute Peace, Near The City Park, Beach Within Walking Cc8

Nizzan vuokralaiset halusivat laadukasta asuntoa puistossa Hiljattain remontoitu ja moderni kalustettu huoneisto on osa hyvin hoidettua, pientä huoneistokompleksia Puerto de la Cruzin sydämessä. 'Casa Colores' -kompleksin tunnuslauseen mukaan kaikki huoneistot on sisustettu yksilöllisesti väreillä. Koko kompleksissa on kaksi kerrostaloa, joista jokaisella on neljä asuinrakennusta. Matkalla taloihin ylität värikkäästi kukkaisen puutarhan, joka sijaitsee täydellisessä rauhassa ja muistuttaa keidasa. Yhden makuuhuoneen huoneisto 'Apartamento Turquesa' sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa ja siinä on kaksi aurinkoista parveketta.Huoneisto saapuu pienen käytävän kautta, josta kaikki huoneiston huoneet ovat saatavilla. Itse salissa on käytettävissä sisäänrakennettu vaatekaappi, jota voidaan käyttää vaatekaapina ja varastotilana.Vasen käsi on iso olohuone. Panoraama-liukuikkunan ansiosta pääsee itään päin olevalle parvekkeelle, jolta on näkymät merelle ja kompleksin yksityiseen puutarhaan, ja huone on tulvinut auringonvalolta. Olohuoneessa on uusi vuodesohva, joka tarjoaa täyden nukkumisen toiselle aikuiselle, TV-kaappi, satelliitti-tv ja ruokailutila.Olohuoneen lisäksi keittiö sijaitsee kätevällä luukulla suoraan olohuoneen ruokailutilaan. Keittiö on täysin varusteltu, ja siinä on keraaminen liesi, jossa on tuuletin, uuni, jääkaappi ja pakastin sekä Nescafe-kahvinkeitin. Täällä ei ole mitään puuttuvaa viihtyisää ruoanlaittoilua varten.Valoisa kylpyhuone, jossa on turhamaisuus, wc ja suihku, on myös varustettu pesukoneella ja tilavalla kaapilla.Tilavassa huoneessa on makuuhuone, jossa on parivuode ja suuri vaatekaappi. Sen länteen päin oleva toinen parveke asunnossa on ihanteellinen pakopaikka, jossa voit nauttia rauhasta. Aurinko pilaa tässä vaiheessa myöhään illalla.Huoneistokompleksi sijaitsee Taoro-puiston alapuolella ja siten keskellä Puerto de la Cruzia. Ei tarvetta autoon päivittäisiin tarpeisiin, sillä kaupungin keskustaa ja sen supermarketteja, ravintoloita, terveyskeskuksia jne. Pääsee 5 minuutissa jalka - tarvittaessa myös pysäköintitilaa. Lähin ranta on noin 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskeisestä sijainnista huolimatta aluetta ympäröi vehreys absoluuttisessa hiljaisessa vyöhykkeessä, jotta voisi ajatella elävän kaukana kaupungista.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Tallelokero
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Modern Apartment, Absolute Peace, Near The City Park, Beach Within Walking Cc8

  • Onko majoituspaikassa Modern Apartment, Absolute Peace, Near The City Park, Beach Within Walking Cc8 uima-allas?

    Ei, Modern Apartment, Absolute Peace, Near The City Park, Beach Within Walking Cc8 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Modern Apartment, Absolute Peace, Near The City Park, Beach Within Walking Cc8?

    Kyllä, Modern Apartment, Absolute Peace, Near The City Park, Beach Within Walking Cc8 noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Modern Apartment, Absolute Peace, Near The City Park, Beach Within Walking Cc8 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Modern Apartment, Absolute Peace, Near The City Park, Beach Within Walking Cc8 tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Modern Apartment, Absolute Peace, Near The City Park, Beach Within Walking Cc8?

    Lähellä majoituspaikkaa Modern Apartment, Absolute Peace, Near The City Park, Beach Within Walking Cc8 sijaitsevat nähtävyydet ovat Aeropuerto de Tenerife Sur Reina Sofía, Fañabé, Costa Adeje, Siam Park, Lago Martiánez, Los Rodeoksen lentokenttä, Puerto de Santa Cruz de Tenerife, Los Cristianos.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Modern Apartment, Absolute Peace, Near The City Park, Beach Within Walking Cc8 on?

    Majoituspaikan Modern Apartment, Absolute Peace, Near The City Park, Beach Within Walking Cc8 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.