Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Masson View Apartment, Family Friendly In Matlock, Ref 912197 (Matlock, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Masson View Apartment, Family Friendly In Matlock, Ref 912197 (Matlock, Iso-Britannia)

Masson View Apartment, Family Friendly In Matlock, Ref 912197

Masson View Huoneisto, MATLOCK Tämä kaunis duplex-asunto Matlockissa nukkuu neljä ihmistä kahdessa makuuhuoneessa.Masson View Apartment on ylellinen kaksikerroksinen huoneisto, joka sijaitsee omistajan kodin vieressä Matlockissa, Peak District. Yhdessä king-size-kahden hengen huoneessa, kylpyhuone suihkulla ja pukuhuoneella sekä yhdellä kahden hengen huone, molemmissa televisioilla, tämä lomakohde voi nukkua neljä ihmistä. Siellä on myös perheen kylpyhuone, jossa on kaksinkertainen poreallas, ja avoin oleskelutila, jossa on keittiö, ruokailutila ja oleskelutila, jossa on sähköliesi ja kaksinkertaisesti taitettavat ovet, ja parveke kalusteineen. Erillinen lukusali ja kodinhoitohuone täydentävät majoitusta. Asiakkaiden käytettävissä on suuri parveke-alue, jossa on huonekalut, oma terassi puutarhaan, ja pysäköintialueella on pysäköintimahdollisuus mökkiä vastapäätä. Masson View Apartment sijaitsee lähellä monia suosittuja nähtävyyksiä, ja se tarjoaa ihanan, ylellisen loma-asunnon pariskunnille ja pienille ryhmille.Palvelut: Kaasu keskuslämmitys kaasulämmitteinen. Sähköuuni, kaasuliesi, mikroaaltouuni, jääkaappi / pakastin, pesukone, kuivausrumpu, astianpesukone, 3 x televisiota, joissa on ilmainen näkymä, DVD, WiFi. Polttoaine ja teho sis. vuokrattavana. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sis. vuokrattavana. Matkasänky ja syöttötuoli. Pysäköinti maantien ulkopuolella yhdelle autolle pysäköintialueella vastapäätä, ylimääräinen tienvarsipysäköinti lähellä (rajoituksia). Parveke huonekaluilla. Valitettavasti ei lemmikkejä eikä tupakointia. Kaupat, pubit ja ravintolat 5 minuutin kävelymatka. Huomaa: Sisäänkirjautuminen kuusitoista.Alue: Huipputason ”ympäri vuoden” vetovoima, Peak District tarjoaa maaseutua, viehättäviä kyliä ja upeita maisemia. Se koskettaa kuutta maakuntaa ja sulkee 555 neliökilometriä avoimesta solasta, virtaavista joista ja metsäisistä daaleista.Kaupunki: Suosittu Peak District -kaupunki Matlock yhdessä naapurinsa Matlock Bathin kanssa on houkutellut kävijöitä alueelle kylpylän kehittelyn jälkeen 1700-luvun lopulla. Matwlocks sijaitsee Derwent-joen kauniissa metsäisessä kurossa. Matlocks tarjoaa valikoiman kauppoja, pubeja ja ravintoloita sekä joukon nähtävyyksiä, kuten Riberin linna, Gulliver's Kingdom ja Peak District Mining Museum.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Kylpylä
  2. Pyykinpesukone
  3. Ilmainen Wi-Fi
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Masson View Apartment, Family Friendly In Matlock, Ref 912197

  • Onko majoituspaikassa Masson View Apartment, Family Friendly In Matlock, Ref 912197 uima-allas?

    Ei, Masson View Apartment, Family Friendly In Matlock, Ref 912197 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Masson View Apartment, Family Friendly In Matlock, Ref 912197?

    Ei, Masson View Apartment, Family Friendly In Matlock, Ref 912197 ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Masson View Apartment, Family Friendly In Matlock, Ref 912197 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Masson View Apartment, Family Friendly In Matlock, Ref 912197 tarjoaa Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Masson View Apartment, Family Friendly In Matlock, Ref 912197?

    Lähellä majoituspaikkaa Masson View Apartment, Family Friendly In Matlock, Ref 912197 sijaitsevat nähtävyydet ovat Sheffield Railway Station, Nottinghamin linna, Donington Park Circuit, Nottingham railway station, Chatsworth, Pride Park Stadium, Sherwood Forest Country Park, Crosspool.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Masson View Apartment, Family Friendly In Matlock, Ref 912197 on?

    Majoituspaikan Masson View Apartment, Family Friendly In Matlock, Ref 912197 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.