Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Magnolia Cottage (Cooroy, Australia)

Koko talo/asunto Magnolia Cottage (Cooroy, Australia)

Magnolia Cottage

Magnolia Cottage - maaginen Noosa Hinterland Retreat MAGICAL NOOSA HINTERLAND RETREATMagnolia Cottage on hurmaava, maalaistyylinen puumökki, joka tarjoaa maan todellisen tuntuman niin lähellä Cooroyn, Eumundin ja Pomonan viehättävimpiä kaupunkeja, vain 15 minuutin päässä Noosavillesta ja Gympie Tce -joen / ravintolakeskuksesta ja 5 minuutin päässä Glossi Noosan Hastings Street ja Main Beach.Mökissä on 4 makuuhuonetta ja 2 kylpyhuonetta, ja se on erotettu The Stablesista (myös HomeAwayn listalta) rauhallisella pihalla, jossa on suihkulähde.Magnolia Cottage sijaitsee 2 hehtaarin kauniissa puutarhassa, josta on näkymät lilja täytetty padolle ja köyden jousitus silta, yli vuorelle. Meidän mökki on sisustettu tarjoamaan rento koti poissa kotoa tuntuu lisämukavuuksineen.Tila: Magnolia-mökillä on kaikki sen varmistamiseksi, että perheesi ja lemmikinne ovat hauskaa. Se on 'todellinen' koti, joka on swing köysi padon yli palo kuoppaan, ja on hiljattain kunnostettu, mukaan lukien useimmat laitteet.Alakerta: Avokeittiö, jossa kaasuhella, ruokailutila ja olohuone (50 'LED-TV, DVD ja USB-yhteensopiva soundbar) avautuvat viihdyttävä kannelle upea näköala ja Weber BBQ.Leveällä ja varjoisalla verannalla on portit molemmissa päissä, ja se tarjoaa turvallisen tilan useimmille koirille. Mökin ja padon välinen puutarha on aidattu (yhdistelmälanka ja puu). Itse pato ei ole aidattu, eikä omaisuus välttämättä sovi hyvin pienille lapsille. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja, jos sinulla on ongelmia.Päämakuuhuone: Queen-vuode ja seinälle LED-TV. Näkymät padolle ja vuorelle.Päämakuuhuone: iso kylpyhuone suihkulla ja kynsilattialla varustettu kylpyamme.pesula. Sijaitsee ulkopuolella tärkein kylpyhuone ja on upouusi etupainetta aluslevy (vain kylmä vesi) ja kuivausrumpu.Yläkerrassa: Makuuhuone, jossa on queen-vuode (ja TV), toisessa vuodesohvalla varustettu parivuode, makuuhuone parivuoteella, kylpyhuone, erillinen olohuone, jossa 43-tuumainen LED-TV (usb-yhteensopiva soundbar) ja ilmakiekko, avautuvat parvekkeelle upealla näkemyksiä. Kaikissa huoneissa, joissa on kerrossänky (vain tuuletin), on ilmastointi.Vieraan sisäänpääsy: Sisältää kaikki Magnolia Cottage (lukuun ottamatta lukittua varastoa ja kaappi alakerrassa), ja 2 hehtaarin puutarhat.Stables on erillinen asuinpaikka (joka löytyy myös HomeAwaysta), joka on erotettu suihkulähteestä ja portista.Omistajan yhteystiedot: Pääasiallinen asuinpaikka on 20 minuutin päässä, ja olemme enemmän kuin mielellään auttamaan kysymyksissä tai asioissa henkilökohtaisesti tai puhelimitse..Muita huomioitavia seikkoja: Magnolia Cottage on maaseudun omaisuus ja säiliövesi, jossa on juomaveden suodatusjärjestelmä ja septinen järjestelmä. Kiinteistössä on runsaasti sytytys- ja palopuuta, mutta tarkista nykyiset palovaroitukset ja -rajoitukset loman aikana ennen palokunnan käyttämistä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Ilmastointi
Liikuntamahdollisuudet
  1. Veneiden vuokraus
  2. Golfkenttä
  3. Ratsastus
  4. Vaellusreitti
Lapsille
  1. Leikkipaikka
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Magnolia Cottage

  • Onko majoituspaikassa Magnolia Cottage uima-allas?

    Ei, Magnolia Cottage ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Magnolia Cottage?

    Kyllä, Magnolia Cottage noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Magnolia Cottage pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Magnolia Cottage tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Magnolia Cottage?

    Lähellä majoituspaikkaa Magnolia Cottage sijaitsevat nähtävyydet ovat Noosa Main Beach, Noosa National Park, Sunshine Beach, Hastings Street, Coolum Beach, Eumundi Markets, Noosa Safaris, The Tewantim Noosa Golf Club.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Magnolia Cottage on?

    Majoituspaikan Magnolia Cottage peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.