Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Luxury Azure 2 Bed Apartment With Amazing Views And Infinity Pool (Tivat, Montenegro)

Koko talo/asunto Luxury Azure 2 Bed Apartment With Amazing Views And Infinity Pool (Tivat, Montenegro)

Luxury Azure 2 Bed Apartment With Amazing Views And Infinity Pool

Luxury Azure 2 Bed huoneisto upealla näköalalla ja uima-allas Huoneisto sijaitsee pienessä rannikkokylässä Krasicissa, joka on lahden poikki ylellisestä venesatamasta Porton Montenegrossa. Vain 20 minuutin ajomatkan päässä Tivatin lentokentältä ja Kotorin vanhastakaupungista, se on täydellinen tukikohta Lustican niemimaalle hiekkarannoineen ja viehättäviksi Rosan ja Bigovan kalastajakyliin.Huoneistosta on upeat näkymät lahdelle ja pääsy uima-altaalle. Allas on avoinna klo 10.00–18.00, jotta vieraat voivat nauttia auringosta ja rauhasta ja hiljaisuudesta illalla. Siellä on aurinkotuoleja ja aurinkoa.Huoneisto valmistui kesäkuussa 2016, joten kaikki on aivan uutta. Tämä on ylellinen huoneisto, jossa on valtava avokeittiö ja olohuone, jossa on tyylikäs saksalainen keittiö. On olemassa kaksi kahden hengen makuuhuonetta, jotka avautuvat 20 neliömetrin parvekkeelle. Joten ulkoilma on aina vaihtoehtoMakuuhuoneessa on valtava mahonki-sänky ja huonekalut kylpyhuoneella. Jokaisesta makuuhuoneesta on upeat näkymät lahden poikki ja talon oikealla puolella, kun katsot merta, on vihreä vyöhyke.Toisessa makuuhuoneessa on käsintehty neljä pylvässänkyä, joka on erittäin mukava.Kaikki huoneet ovat ilmastoituja, ja siellä on kaunis kivipeitteinen terassi, jolla on kauniit kaaria, jotka kertovat upeista näkymistä. Terassilla on ruokapöytä, joka kannustaa ulkona syömään ottamaan näkymät. Huoneistossa on oma pysäköintialue ja oma puutarha-alue. Se on minuutin kävelymatkan päässä merestä kallioisella rantaviivalla ja uima-ponttoneilla, joissa voit uida lämpimässä Adrianmeressä. Jos haluat hiekkarannan, Blue Horizon -lomakeskus on vain 5 minuutin ajomatkan päässä. Krasicissa on useita baareja ja ravintoloita, joissa tarjoillaan terveellisiä Välimeren ruokia ja erikoistuvat mereneläviin. Lyhyt ajomatka Porto Montenegroon tarjoaa hienostuneita ruokailukokemuksia kauniilla paikalla.Krasice tarjoaa myös loistavan tukikohdan Kotor Bayn alueen ympärille hajallaan oleviin kauniisiin kaupunkeihin, mukaan lukien Perast, Dubrota, Prcanj ja Risan. Lisäksi voit matkustaa edelleen Budvaan tai Lovcenin kansallispuistoihin, Durmitoriin tai Skadar-järvelle.Tie taloon on erittäin jyrkkä, joten se ei sovellu liikuntarajoitteisille ihmisille. Se asettaa haasteita myös hyvin pienten lasten perheille, jotka tarvitsevat rattaita perheen liikuttamiseksi.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Uima-allas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Lämmitys
  2. Ilmastointi
  3. Kaapelitelevisio
  4. Wi-Fi
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Luxury Azure 2 Bed Apartment With Amazing Views And Infinity Pool

  • Onko majoituspaikassa Luxury Azure 2 Bed Apartment With Amazing Views And Infinity Pool uima-allas?

    Kyllä, Luxury Azure 2 Bed Apartment With Amazing Views And Infinity Pool tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Luxury Azure 2 Bed Apartment With Amazing Views And Infinity Pool?

    Ei, Luxury Azure 2 Bed Apartment With Amazing Views And Infinity Pool ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Luxury Azure 2 Bed Apartment With Amazing Views And Infinity Pool pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Luxury Azure 2 Bed Apartment With Amazing Views And Infinity Pool tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Luxury Azure 2 Bed Apartment With Amazing Views And Infinity Pool?

    Lähellä majoituspaikkaa Luxury Azure 2 Bed Apartment With Amazing Views And Infinity Pool sijaitsevat nähtävyydet ovat Dubrovnik Airport, Porto Montenegro, Tivat Airport, Porto, Slovenska plaža, Plaža Kupari, Kotor, Boka Kotorska.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Luxury Azure 2 Bed Apartment With Amazing Views And Infinity Pool on?

    Majoituspaikan Luxury Azure 2 Bed Apartment With Amazing Views And Infinity Pool peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.