Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Loma Aller-Leine laakso Hodenhagen (Hodenhagen, Saksa)

Koko talo/asunto Loma Aller-Leine laakso Hodenhagen (Hodenhagen, Saksa)

Loma Aller-Leine laakso Hodenhagen

Asunto hyvältä (puurakennettu talo rakennettu vuonna 2003) Kaunis huoneisto rentoutua ja viipyä. Huoneisto voidaan vuokrata lyhyeksi lomalle (viikonloppuna) tai pidemmäksi ajaksi ympäri vuoden. Pyynnöstä noutamme sinut rautatieasemalta ja tietenkin tuomme sinut takaisin ilmaiseksi. Retket ovat myös mahdollisia tilauksesta. Nelijalkainen ystäväsi on tervetullut kuulemaan meitä ilmaiseksi. Saapumispäivänä annamme sinulle tutustumisen huoneiston olosuhteisiin ja ympäristöön. Tarjous esim. B. olisi noin tunnin opastettu tutustuminen kaikkeen.Huoneisto sijaitsee vuonna 2003 rakennetun puurakennetun talon yläkerrassa. Puutarhassa on erillinen portaikko, joka johtaa lounaaseen suuntautuvan parvekkeen yli n. 67 m² loma-asuntoon. Huoneisto on täysin varustettu 4 hengelle. Se on erillinen keittiö, jossa astianpesukone, uuni, jääkaappi, mikroaaltouuni ja kaikki mitä moderni keittiö kuuluu.Saatavilla on myös moderni kylpyhuone suihkulla ja iso kulma-amme.Olohuoneessa on iso oleskelualue ja pieni ruokailutila. Saatavana on myös televisio satelliittiyhteydellä ja videotoistin sekä pelikonsoli. Makuuhuoneessa parivuode 180x200 ja lastenhuoneessa kaksi erillistä vuodetta täydentävät kaiken. Huoneissa on sisäänrakennetut kaapit.Nurmikko, jossa on grillausmahdollisuus, on tietysti myös saatavana.Huoneisto on täysin varustettu lattialämmityksellä. Kaikki lattiat paitsi lasten makuuhuone (korkkilattia) on laatoitettu tai varustettu juoksilla. Talo on rakennettu vähän saastuttamalla.Pyörämatkailijoille, pyöräilijöille, perheille ja tietysti yksin tai pareittain, talomme osoittautuu ihanteelliseksi lähtöpaikaksi tai Kohde ympäröiville retkille. Jos etsit rauhaa, tämä on paikka sinulle. Lukemattomat juhlat ja tapahtumat houkuttelevat kävijöitä kauniille alueellemme joka vuosi. Talo sijaitsee Hodenhagenin laitamilla, mutta on silti erittäin keskeisellä paikalla. Ostokset (net, e-keskus) ovat vain muutaman sadan metrin päässä. Kreikkalaiseen, turkkilaiseen ravintolaan pääsee 5 minuutissa jalka. Tietysti on myös saksalaisia ruokia ja useita mukavia kahviloita. Lääkärit ja apteekit ovat myös paikan päällä.Lähes suora metsäreunan sijainti lähellä Aller- ja talutushihnakutsua kävelylle tai pyöräretkelle. Hodenhagen sijaitsee keskeisellä paikalla Hanoverin, Bremenin ja Hampurin kolmiossa. Voit mennä päiväretkelle Ala-Saksi-lipulla kaikkiin kolmeen kaupunkiin Heidesprinterilla. Hodenhagenissa ja sen ympäristössä huvipuistot kutsuvat sinut retkille. Itse Hodenhagenissa Serengetin puisto, jossa on safari tai vuoristorata. Tai Soltauassa, Heidepark ja kaikki sen nähtävyydet. Ne, jotka pitävät siitä hiljaisemmasta, ovat hyvissä käsissä Vogelpark Walsrodessa. Läheisyydessä on useita retkikohteita, joista voimme ilmoittaa sinulle.Kaikki apuohjelmat sisältyvät vuokraan. Sinun on tuotava vain omat pyyhkeesi.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Silitysvälineet

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Loma Aller-Leine laakso Hodenhagen

  • Onko majoituspaikassa Loma Aller-Leine laakso Hodenhagen uima-allas?

    Ei, Loma Aller-Leine laakso Hodenhagen ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Loma Aller-Leine laakso Hodenhagen?

    Kyllä, Loma Aller-Leine laakso Hodenhagen noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Loma Aller-Leine laakso Hodenhagen pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Loma Aller-Leine laakso Hodenhagen tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Loma Aller-Leine laakso Hodenhagen?

    Lähellä majoituspaikkaa Loma Aller-Leine laakso Hodenhagen sijaitsevat nähtävyydet ovat Hannoverin päärautatieasema, Hannoverin lentokenttä, Mitte, Heidepark Soltau, Herrenhäuser Gärten, Serengeti Safaripark Hodenhagen, Herrenhausen, Pfannkuchenhaus.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Loma Aller-Leine laakso Hodenhagen on?

    Majoituspaikan Loma Aller-Leine laakso Hodenhagen peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.