Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Large House With Pool, Sports Facilities And Barbecue Ideal For Families (Albolote, Espanja)

Koko talo/asunto Large House With Pool, Sports Facilities And Barbecue Ideal For Families (Albolote, Espanja)

Large House With Pool, Sports Facilities And Barbecue Ideal For Families

Suuri talo uima-altaalla, urheilutilat ja grilli sopii perheille Casa Turin on iso talo, jossa uima-allas, urheilumahdollisuudet, pelihuone ja grillipaikka, sopii erinomaisesti lapsiperheille. 10 minuutin päässä Granadasta (Alhambra, Generalife, katedraali ...) ja 15 minuutin päässä Federico García Lorca Granada-Jaénin lentokentältä.Talossa on 4 makuuhuonetta (kapasiteetti 10 henkilölle), kaikki makuuhuoneet sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa ja niillä on pääsy kahteen suureen terassiin, joista on näkymät, talossa on 3 kylpyhuonetta; Pohjakerroksessa on 2 isoa huonetta, joissa on takka, valoisa keittiö, josta on näkymä uima-altaalle ja grillipaikka; Kellarissa pienet nauttivat pelihuoneesta, jossa on biljardipöytä ja ilmakiekko.Ilmainen WiFi, televisio, kannettava tietokone ... Ulkopuolella, jaettuna 2200 m2: n yksityisellä tontilla, jota ympäröivät omat viinitarhat, viikunapuut ja kvittenit, löydät: uima-allas, trampoliini, koripallokori, mini-tenniskenttä, pingispöytä ja jos haluat polkupyöriä kävellä (ennakkoilmoitus).Talo sijaitsee kaupungistumisessa, jossa on ympärivuorokautinen yksityinen vartiointi, tenniskenttä, urheilukenttä, leikkipaikka sekä supermarket ja ravintolabaari. Sillä on säännöllinen bussilinja Granadan kaupunkiin.Granadan kaupunki (10 minuutin päässä)Granadan kaupungin vierailuja varten talossa on matkaoppaita, jotka voivat tutustua, sekä kaupungin tärkeimpien muistomerkkien aikataulut (Alhambran vierailuun on suositeltavaa saada liput hyvissä ajoin). Et voi poistua tästä kaupungista käymättä sen upeassa Albaicínin (maailmanperintökohde) naapurustossa ja maistaa upeita 'tapasia', joita tarjotaan kaupungin baareissa.-Suggestions ympäristöCasa Turin sijaitsee viihtyisässä ympäristössä Cubillas-järven vieressä, missä voit tehdä kauniita retkeilyreittejä, samoin kuin meritehtäviä ja kulttuurikäyntejä.Suositellut reitit ympäristössä: Torreón de Albolote, Moclínin linna, vierailu Federico García Lorcan syntymäpaikkaanYacht Club - Granadan yliopiston merikampuksen tiloissa voit harrastaa erilaisia meritehtäviä: melontaa, melontaa, melontaa, meloa, purjelautailua, purjepurjehdusta, trampoliinia tai polkuveneitä. Urheiluaktiviteetit: tennis, jalkapallo ja jalkapallo 7 (likakentät).Lentokenttä - Aeroveleta- Matkailijan kävelyretkiä ja retkiä lennon aikana. Haluatko nauttia ajon ultrakevyellä tai kevyellä lentokoneella? Alle 1 tunti:Sierra Nevada Hiihtokeskus. Muista käydä Sierra Nevada -verkkosivustolla kesällä järjestettävien aktiviteettien kanssa ... Näkymä Euroopan korkeimmalta kaukoputkelta, auringonnousu tai auringonlasku Veletasta, näkymä perseidaselle, ... Costa Tropical (Motril - Salobreña - Almuñecar). Jos haluat, on rantapäivä; Suosittelemme 18 solmun ehdottamaa toimintaa. 'Windsurf-, Stand Up Paddle- ja Kitesurf-kurssit. Siinä on myös Chill Out -alue, josta voi syödä jotain hyvän surffailutilaisuuden jälkeen ja jossa he järjestävät live-konsertteja joka viikonloppu. '

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Ulkouima-allas
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Large House With Pool, Sports Facilities And Barbecue Ideal For Families

  • Onko majoituspaikassa Large House With Pool, Sports Facilities And Barbecue Ideal For Families uima-allas?

    Kyllä, Large House With Pool, Sports Facilities And Barbecue Ideal For Families tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Large House With Pool, Sports Facilities And Barbecue Ideal For Families?

    Kyllä, Large House With Pool, Sports Facilities And Barbecue Ideal For Families noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Large House With Pool, Sports Facilities And Barbecue Ideal For Families pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Large House With Pool, Sports Facilities And Barbecue Ideal For Families tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Large House With Pool, Sports Facilities And Barbecue Ideal For Families?

    Lähellä majoituspaikkaa Large House With Pool, Sports Facilities And Barbecue Ideal For Families sijaitsevat nähtävyydet ovat Sierra Nevada, Alhambra, Parque Nacional de Sierra Nevada, Catedral de Granada, Albaicín, Sacromonte, Estación de autobuses, Albayzín.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Large House With Pool, Sports Facilities And Barbecue Ideal For Families on?

    Majoituspaikan Large House With Pool, Sports Facilities And Barbecue Ideal For Families peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.