Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Lakefront Contemporary- Fire Place, Dock, Deck, WiFi, Boats, AC, Dog Friendly! (Mountainhome, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Lakefront Contemporary- Fire Place, Dock, Deck, WiFi, Boats, AC, Dog Friendly! (Mountainhome, Amerikan Yhdysvallat)

Lakefront Contemporary- Fire Place, Dock, Deck, WiFi, Boats, AC, Dog Friendly!

Lakefront Contemporary-Fire Place, telakka, kannella, WiFi, veneet, AC, Dog Friendly! Katso videokuvamme kuvagallerilta (kolmas kuva).Meidän Contemporary on paljon ikkunoita laaja järvinäköala. Pohjapiirros ja katedraalin katot antavat talolle avoimen ilmapiirin, jossa on runsaasti tilaa laittaa jalat ylös.  Tulipalo on mukava yötä tulipalossa.  Meillä on 55 tuuman 3D HD-TV internet ja Netflix. Tai voit katsella DVD-levyjä kokoelmissamme. Tarjoamme jopa 8 sarjaa 3D-lasia!  Alakerran makuuhuone on täydellinen, jotta lapset voivat pelata Xboxia, katsella televisiota tai pelata lautapelejä.  Kellarissa on pingispöytä ja ilmakiekko pöytä.Katsele upeita auringonlaskuja keinuva penkillä meidän yksityisellä telakalla tai nauti lasillinen viiniä takana kannella.  Meillä on Weberin grilli ja palo kuoppaan, jossa on grillitaso kaikkiin grillaustarpeisiisi. Lue kirja istumalla ulkovalaistuksessamme tai naamassa riippumatossa.  Lomasi mukana on myös 3 kajakkia, kaisla-vene, reilu veto ja uistelumoottori.  Myös rengasputkia kellua kelluvillamme järvillämme.Tarjoamme 5 ilmaista merkkiä yhteisön rannalle, uima-altaalle ja leikkipaikka, joka on alle 5 minuutin kävelymatkan kadulla.Olemme 10 minuutin ajomatkan päässä Shop Riten, WalMartin, ravintoloista, golfista ja muista. Ja 20 minuuttia (tai vähemmän) Camelback (hiihto / vesipuisto), Kalahari vesipuistot, Crossing pistorasiaan ostoskeskus ja muut Pocono suosikkeja. Tarjoamme juuri kaiken, mitä haluatte ihana järven lomalle, mukaanlukien listan (ja linkkien) yli 70 tekemistä alueelta ... Tai vain istu alas ja nauti järvestä.Jos napsautat kuvassa 25 olevaa 25: tä, näet videoikkunan kävelemällä kadulla, kävelemällä talon läpi ja viimeistelemällä vedessä.Hyvin käyttäytyvät koirat ovat tervetulleita etukäteen. Meillä on 100 dollaria. lemmikkieläinmaksu koiraa kohden. Kolmen koiran maksimi.Katso toinen Pocono Lake Front House kirjoittamalla 202448 ja Long Beach Island Beach House 4854600 Home Away -haun baarissa.Voit myös soittaa meihin .... (908) 874-6800 (koti) tai (908) 202-5800 (Nicks-solu).

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Lakefront Contemporary- Fire Place, Dock, Deck, WiFi, Boats, AC, Dog Friendly!

  • Onko majoituspaikassa Lakefront Contemporary- Fire Place, Dock, Deck, WiFi, Boats, AC, Dog Friendly! uima-allas?

    Kyllä, Lakefront Contemporary- Fire Place, Dock, Deck, WiFi, Boats, AC, Dog Friendly! tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Lakefront Contemporary- Fire Place, Dock, Deck, WiFi, Boats, AC, Dog Friendly!?

    Kyllä, Lakefront Contemporary- Fire Place, Dock, Deck, WiFi, Boats, AC, Dog Friendly! noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Lakefront Contemporary- Fire Place, Dock, Deck, WiFi, Boats, AC, Dog Friendly! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Lakefront Contemporary- Fire Place, Dock, Deck, WiFi, Boats, AC, Dog Friendly! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Lakefront Contemporary- Fire Place, Dock, Deck, WiFi, Boats, AC, Dog Friendly!?

    Lähellä majoituspaikkaa Lakefront Contemporary- Fire Place, Dock, Deck, WiFi, Boats, AC, Dog Friendly! sijaitsevat nähtävyydet ovat The Crossings Premium Outlets, Jack Frost Big Boulder, Monroe County Courthouse, Shawnee Mountain Ski Area, Montage Mountain Ski Resort, Steamtown National Historic Site, Wilkes-Barre/Scranton International Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Lakefront Contemporary- Fire Place, Dock, Deck, WiFi, Boats, AC, Dog Friendly! on?

    Majoituspaikan Lakefront Contemporary- Fire Place, Dock, Deck, WiFi, Boats, AC, Dog Friendly! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.