Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Lake Winni,walk to the beach,boat ramp,sleeps18,3 acres,pool table,firepit,canoe (Moultonborough, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Lake Winni,walk to the beach,boat ramp,sleeps18,3 acres,pool table,firepit,canoe (Moultonborough, Amerikan Yhdysvallat)

Lake Winni,walk to the beach,boat ramp,sleeps18,3 acres,pool table,firepit,canoe

Winni-järvi, kävelymatka rannalle, veneluiska, vuodepaikkoja18,3 hehtaaria, biljardipöytä, takka, kanootti Järvelle Winnipesaukee-järvi 18. pääsy. Tuo perhe ja laaja perhe tähän luksuskiinteistöön, joka sijaitsee Suissevale Estates -järvellä Winnipesaukee-järvellä. Kotimme on täynnä toimintaa ja riittävästi tilaa koko perheen kokoontua yhteen ja nauttia. Talossa on keskuslämpötila kuumille kesäpäiville. Yläkerran 30'x35'den päässä on Olenhausenin biljardipöytä, 12'-baari ja iso HDTV. Tämä oli myöhempi lisäys, eikä sillä ole ilmastointilaitetta. Alakerran pelihuoneessa on pingispöytä, tikkataulu (tuo omat tikanheitto) foosball, 12 'sekoituslautapöytä ja 55 'taulutelevisio .Keittiö / ruokasali / olohuone (30'X40') on avoin konsepti, johon mahtuu 21 istuinta, graniittiset työtasot, ruostumattomasta teräksestä valmistetut laitteet, parketit (juuri uusittu maaliskuussa 2018), puupallo ja 2 tempertuurinen kaksoisuuni. Upea paikka tavata aterioita ja kokoontua yhdessä aktiviteettien välillä. Meillä on 30'x30'-kansi, jossa 12 'x12' on turvatarkastus mökissä mennä rentoutumaan nauttimaan mielenrauhasta, jota 3 yksityistä hehtaarin maata voivat tuoda. Internet-yhteys ja 6 'ulkona palo kuoppaan. Jätä 17 'kanootti rannalle vuokralaisten käytettäväksi se on paikalla 70 rannalla kanootiteline. Kannen alla on solmio koirille, jotka voivat tulla mukana (ei koirille maksua). Jokaisella on jotain. Liinavaatteet ovat saatavilla lisämaksusta 150 dollaria, joka sisältää lakanat ja pyyhkeet 18: lle. Jos kiinnostunut, ota minuun yhteyttä ja aion tehdä sen siivoojan kanssa. (hänen sivutoimisto) Sijaitsee Suissevale Estatesissa, kauniissa yksityiskodissa, jota ympäröi 3 hehtaarin metsä ja upeat näkymät. Vuokralaisilla on pääsy kauniille yksityiselle rannalle (1/3 mailin päässä), veneiden käynnistäminen rannan vieressä, lentopallokenttä rannalla, tenniskenttiä, koripallokenttää, 2 leikkipaikkaa ja julkinen golfkenttä (3 mailin päässä). Nauti kävelyretkistä rannalla, auringonlaskuista, viehättävistä kaupoista ja herkullisista ravintoloista muutamassa minuutissa! Älä missaa tätä helmi! NH Lic. 061009 10 minuutin kävelymatka rannalle ja ostamme myös jokaiselle vuokralaiselle rantapaikoituspassin sekoittaakseen ryhmiä tai suuria esineitä rannalle. Häät linnassa tai tarvitsetko lisää tilaa? Vuokraamme myös talon vieressä prop # 241902.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Lämmitys
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Lake Winni,walk to the beach,boat ramp,sleeps18,3 acres,pool table,firepit,canoe

  • Onko majoituspaikassa Lake Winni,walk to the beach,boat ramp,sleeps18,3 acres,pool table,firepit,canoe uima-allas?

    Ei, Lake Winni,walk to the beach,boat ramp,sleeps18,3 acres,pool table,firepit,canoe ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Lake Winni,walk to the beach,boat ramp,sleeps18,3 acres,pool table,firepit,canoe?

    Kyllä, Lake Winni,walk to the beach,boat ramp,sleeps18,3 acres,pool table,firepit,canoe noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Lake Winni,walk to the beach,boat ramp,sleeps18,3 acres,pool table,firepit,canoe pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Lake Winni,walk to the beach,boat ramp,sleeps18,3 acres,pool table,firepit,canoe tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Lake Winni,walk to the beach,boat ramp,sleeps18,3 acres,pool table,firepit,canoe?

    Lähellä majoituspaikkaa Lake Winni,walk to the beach,boat ramp,sleeps18,3 acres,pool table,firepit,canoe sijaitsevat nähtävyydet ovat Weirs Beach Drive-In Theater, Laconia Municipal Airport, Gunstock Mountain Resort, Waterville Valley Ski Resort, Kancamagus Highway, Tenney Mountain Ski Resort, North Conway Scenic Railroad, Attitash.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Lake Winni,walk to the beach,boat ramp,sleeps18,3 acres,pool table,firepit,canoe on?

    Majoituspaikan Lake Winni,walk to the beach,boat ramp,sleeps18,3 acres,pool table,firepit,canoe peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.