Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Lahar Alpine Retreat - Hot Tub, Mountain Views & Secluded Bush Setting (Ohakune, Uusi-Seelanti)

Koko talo/asunto Lahar Alpine Retreat - Hot Tub, Mountain Views & Secluded Bush Setting (Ohakune, Uusi-Seelanti)

Lahar Alpine Retreat - Hot Tub, Mountain Views & Secluded Bush Setting

Lahar Alpine Retreat - Hot Tub ja vuoristomaisemat Tämä kodikas hiihtomökki on puussa kääritty iloksi tulla kotiin päivän jälkeen ulkona.Tämä rauhallinen vetäytyminen sijaitsee Ruapehun Turoa- ja Whakapapa-hiihtokenttien välissä, jotta vieraat voivat hyödyntää hiihtolomaa - valitse vain mikä kenttä on parhaimmillaan. Päivän aikana voit helposti käyttää laskettelurinteitä, pyöräilyreittejä ja Ohakune-kylää. Yöllä snuggle ystävien tai perheen ympärille takka palata päivä, kokki herkullisia aterioita hyvin varusteltu keittiö ja katsella DVD. Myöhemmin voit haastaa puolueesi monopoli-peliin tai lopettaa päivän pitkästä liotus ulkokylpylästä. Ulkouima-allas sopii 2 mukavasti ja on täysin sijoitettu kannelle, kun haluat katsella pensas- ja vuoristoalueita, tai yöllä - tähtiä katsellen. Se syötetään äärettömän kaasun kuumavesijärjestelmällä.Kaikista huoneista pääsee puunrunko-portaasta. Makuuhuoneessa on queen-vuode ja työpöytä tilaa kannettavallesi. Toisessa makuuhuoneessa on queen-vuode ja 'kerrossänky' - kodikas tila, jota nauttivat sekä lapset että aikuiset. Kerrossänky huone on erotettu yksityisyyden pysyvä jakautuva seinä. Aurinkoinen pieni parveke pois makuuhuoneista on täydellinen paikka nauttia aamukahvia ja liota näkymistä. Sängyt on valmistettu saapuessasi ja tuoreita pestyjä pyyhkeitä.Hiihto- ja polkupyörävarasto on helposti katettuun autokatokseen, kun takka- ja kuivauskaappi tekevät sinut helpommaksi valmiiksi seuraavaksi päiväksi.Lapset rakastavat hirsimökkiä (ja väittävät, kuka saa ylimmän kerrossängyn). Turvallisuudelle tarjotaan portaiden portti ja paloturva.Mökki sijaitsee SH4: n lähellä 'Vanhan valmentajan tien' pohjoisen uloskäynnin lähellä Horopitossa. Ohakune ja National Park Village ovat molemmat lyhyen ajomatkan päässä, mikä tekee siitä erinomaisen sijainnin alueen hiihtoon, pyöräilyyn, golfiin ja patikointiin.Huomaathan, että WIFI ei ole käytettävissä tässä hotellissa. Erityisolosuhteet:Lemmikkieläinystävällinen - Ilmoita lemmikkejä tuodessasiEkstrat: Puhdistus (pakollinen, NZ $ 60 00 per vierailu); Liinavaatteet (mukaan lukien);

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Lahar Alpine Retreat - Hot Tub, Mountain Views & Secluded Bush Setting

  • Onko majoituspaikassa Lahar Alpine Retreat - Hot Tub, Mountain Views & Secluded Bush Setting uima-allas?

    Ei, Lahar Alpine Retreat - Hot Tub, Mountain Views & Secluded Bush Setting ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Lahar Alpine Retreat - Hot Tub, Mountain Views & Secluded Bush Setting?

    Kyllä, Lahar Alpine Retreat - Hot Tub, Mountain Views & Secluded Bush Setting noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Lahar Alpine Retreat - Hot Tub, Mountain Views & Secluded Bush Setting pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Lahar Alpine Retreat - Hot Tub, Mountain Views & Secluded Bush Setting tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Lahar Alpine Retreat - Hot Tub, Mountain Views & Secluded Bush Setting?

    Lähellä majoituspaikkaa Lahar Alpine Retreat - Hot Tub, Mountain Views & Secluded Bush Setting sijaitsevat nähtävyydet ovat Tongariron kansallispuisto, Mount Ruapehu, Turoa, Turoa, Whakapapa, Tukino, Waiouru Army Museum.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Lahar Alpine Retreat - Hot Tub, Mountain Views & Secluded Bush Setting on?

    Majoituspaikan Lahar Alpine Retreat - Hot Tub, Mountain Views & Secluded Bush Setting peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.