Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Kings Wharf Quay29 - Large Studio With Poolwifirock And Parkviews (Gibraltar, Gibraltar)

Koko talo/asunto Kings Wharf Quay29 - Large Studio With Poolwifirock And Parkviews (Gibraltar, Gibraltar)

Kings Wharf Quay29 - Large Studio With Poolwifirock And Parkviews

Kings Wharf Quay29 - iso studio, jossa uima-allas WiFi rock- ja puistonäkymät Erittäin mukava yksiö 8. kerroksessa vasta rakennetussa rakennuksessa Quay29. Se on itään päin ja on upea näköala kohti kallio- ja kansainyhteisön puistoa. Quay29 on nykyisen Quay27-rakennuksen vieressä uusi, moderni 16-kerroksinen torni, jossa on kaksi suurta uima-allasta ja kuntosali. Suuri studio on avoin ja siinä on moderni keittiö (astianpesukone, jääkaappi / pakastin, mikroaaltouuni / grilli). Oleskelutilassa on mukavat istuimet ja moderni TV, jossa on 20 Mt kuituoptista laajakaistayhteyttä. Studiossa (35 neliömetriä) on erittäin mukava king-size-vuode (1. 5x2m) ja vuodesohva (1. 4x1. 9m) yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Huoneisto on osa Kings Wharf -kompleksia. Se valmistui syyskuussa 2019. On olemassa kaksi uima-allasta. Auki ympäri vuoden. Tarjoamme pyyhkeitä aurinkotuoleille. *** Naapurissa sijaitsevan uuden Quay31-rakennuksen rakennustyöt ovat käynnissä, mikä saattaa aiheuttaa meluhaittoja. ***Kansainyhteisön puiston takana olevan kerrostalon ulkopuolella on useita kahviloita ja ravintoloita. Studio on erittäin kätevällä paikalla vain 5 minuutin kävelymatkan päässä Gibraltarin pääkadulta, 15 minuutin kävelymatkan päässä Ocean Villagesta, jossa on lukuisia baareja ja ravintoloita ja 10 minuutin kävelymatkan päässä Queensway Quay Marinan ravintoloista. 5 minuutin päässä rekisteritoimistosta. Aivan rakennuksen ulkopuolella on myös bussipysäkki (nro 10 tulee rajalta / lentokentältä).Rakennuksen takana on puisto- ja näyttöparkkipaikkoja satamaa kohti. Kustannukset ovat 0. 50 pds tunnissa päivällä ilmaiseksi klo 17.00–9.00.Jos aiot mennä naimisiin Gibraltarilla, voimme tarjota todistuksen oleskelustasi rekisteritoimistossa hakemustasi kohti. Teemme yhteistyötä suoraan lisensoidun hääsuunnittelijan kanssa - Rock Occasions, joka huolehtii morsiusparista paperiteoksista, kimppuista, valokuvauksesta, juhlaaterioista, hääkakusta, linja-autoista, kiertueesta, todistajasta jne.Gibraltarin avioliittojen ja kansalaisyhteiskunnan kumppanuuksien ohjeista:'Ulkomailla asuvien, jotka haluavat mennä naimisiin tai solmia avioliittoa Gibraltarilla, on toimitettava kirjaajalle asiakirjatodisteet siitä, että he oleskelevat Gibraltarilla vähintään yhden yön, välittömästi ennen seremoniaa tai välittömästi sen jälkeen.'Asunnomme on täysin rekisteröity paikallisviranomaiseen.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Ulkouima-allas
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Uima-allas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Ilmastointi
  4. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Kings Wharf Quay29 - Large Studio With Poolwifirock And Parkviews

  • Onko majoituspaikassa Kings Wharf Quay29 - Large Studio With Poolwifirock And Parkviews uima-allas?

    Kyllä, Kings Wharf Quay29 - Large Studio With Poolwifirock And Parkviews tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Kings Wharf Quay29 - Large Studio With Poolwifirock And Parkviews?

    Ei, Kings Wharf Quay29 - Large Studio With Poolwifirock And Parkviews ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Kings Wharf Quay29 - Large Studio With Poolwifirock And Parkviews pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Kings Wharf Quay29 - Large Studio With Poolwifirock And Parkviews ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Kings Wharf Quay29 - Large Studio With Poolwifirock And Parkviews?

    Lähellä majoituspaikkaa Kings Wharf Quay29 - Large Studio With Poolwifirock And Parkviews sijaitsevat nähtävyydet ovat Playa de Bolonia, Atalaya Golf & Country Club, Puerto y Varadero de la Duquesa, Puerto Sotogrande, Gibraltarin lentokenttä, Plaza de Toros Las Palomas, Bahía Dorada, Estepona Golf.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Kings Wharf Quay29 - Large Studio With Poolwifirock And Parkviews on?

    Majoituspaikan Kings Wharf Quay29 - Large Studio With Poolwifirock And Parkviews peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.