Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Kauniita auringonlaskuja järvellä, upeat näkymät prime koilliseen sijainti (Livonia, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Kauniita auringonlaskuja järvellä, upeat näkymät prime koilliseen sijainti (Livonia, Amerikan Yhdysvallat)

Kauniita auringonlaskuja järvellä, upeat näkymät prime koilliseen sijainti

Kauniita auringonlaskuja järvellä, upeat näkymät pohjoiseen koilliseen Nauti 50 metrin kauniista yksityisestä järven julkisivusta tässä 3 makuuhuoneen 2 täyttä kylpyammeessa ympäri vuoden sijaitsevassa kodissa Conesus-järvellä. Vesi on matalaa muuriseinässä ja tulee vähitellen syvemmälle noin 4 - 5 jalkaa telakan lopussa. Rikkaläpimatot sopivat täydellisesti uimiseen pienten lasten kanssa ja pitävät veden rikkakasveista vapaana. Paista vaahtokarkkeja ja tee s'more-malleja paloaukkoon. Ruokailkaa ulkona valtavalla kannella, josta on laajat näkymät järven koko pohjoispuoliskolle. Kaasugrilli, jossa on täysi propaanisäiliö, toimitetaan. Vieraiden käyttöön on saatavilla myös 4 kajakkia, joissa on pelastusliivit.Talossa on 3 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, 2 keittiötä, 2 muodollista ruokailutilaa ja toimiva takka olohuoneessa. Yläkerrassa on kylpyhuone, täysin varustettu keittiö, ruokailutila, jossa on istumapaikat 6-8, olohuone, jossa kaasutakka, ja kaksi makuuhuonetta. Ensimmäisessä makuuhuoneessa on queen-size-vuode ja toisessa kaksi erillistä vuodetta. Alakerrassa on toinen täysin varustettu kylpyhuone seisovalla suihkulla, toinen keittiö aamiaisbaarilla ja ruokailutilalla sekä kolmas makuuhuone, jossa queen-size-vuode. Queen-size-vuodesohva on saatavana olohuoneesta. Siellä on pesukone / kuivausrumpu, taulutelevisio ja DVD / Blue-ray-soitin. Nopea langaton internetyhteys on saatavana koko talossa.Emme peri mitään maksuja ylimääräisistä vieraista tai veneen telakoinnista. Tämä on itsepuhdistuva vuokra. Vieraat ovat vastuussa jättäessään kiinteistön samassa kunnossa kuin se oli saapuessaan. Liinavaatteisiin ja pyyhkeisiin on kolme vaihtoehtoa:Vaihtoehto 1: Voit tuoda omat liinavaatteet ja pyyhkeet.Vaihtoehto 2: Voit käyttää liinavaatteitamme ja pyyhkeitämme. Sinun on pestävä ja taitettava seuraavan vieraan vuodevaatteet ja pyyhkeet ennen lähtöä.Vaihtoehto 3: 25 dollarin lisämaksusta toimitamme puhtaat lakanat ja pyyhkeet käyttöösi saapuessasi. Lähtiessäsi jätät käytetyt liinavaatteet ja pyyhkeet määrättyyn paikkaan, ja pesemme ne seuraavalle vieraalle.Sisäänkirjautumisaika: kuusitoistaUloskirjautumisaika: klo 11.00

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Suihku
  3. Silitysvälineet
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Kauniita auringonlaskuja järvellä, upeat näkymät prime koilliseen sijainti

  • Onko majoituspaikassa Kauniita auringonlaskuja järvellä, upeat näkymät prime koilliseen sijainti uima-allas?

    Ei, Kauniita auringonlaskuja järvellä, upeat näkymät prime koilliseen sijainti ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Kauniita auringonlaskuja järvellä, upeat näkymät prime koilliseen sijainti?

    Ei, Kauniita auringonlaskuja järvellä, upeat näkymät prime koilliseen sijainti ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Kauniita auringonlaskuja järvellä, upeat näkymät prime koilliseen sijainti pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Kauniita auringonlaskuja järvellä, upeat näkymät prime koilliseen sijainti tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Kauniita auringonlaskuja järvellä, upeat näkymät prime koilliseen sijainti?

    Lähellä majoituspaikkaa Kauniita auringonlaskuja järvellä, upeat näkymät prime koilliseen sijainti sijaitsevat nähtävyydet ovat Bristol Mountain Ski Resort, Letchworth State Park, Greater Rochester International Airport, Rochester Downtown.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Kauniita auringonlaskuja järvellä, upeat näkymät prime koilliseen sijainti on?

    Majoituspaikan Kauniita auringonlaskuja järvellä, upeat näkymät prime koilliseen sijainti peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.