Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Indoor Pool, Sauna, Hot Tub, Jacuzzi & Solarium (Cornwall, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Indoor Pool, Sauna, Hot Tub, Jacuzzi & Solarium (Cornwall, Amerikan Yhdysvallat)

Indoor Pool, Sauna, Hot Tub, Jacuzzi & Solarium

Uimahalli, sauna, Hot Tub, poreallas & Solarium Prana Residence-Spa on kokonaisvaltaisesti suunniteltu rakennus tarjoaa täydellistä rentoutumista ja muutos elintärkeiden elämän (prana). Se sijaitsee viisi ja puoli hehtaareja huipulla metsäinen kukkuloiden Cornwall Bridge Litchfield County, Connecticut, alle kahden tunnin päässä Manhattan.Prana Residence-Spa mahtuu 7 vierasta ja on tilava olohuone / ruokailuhuone, dramaattinen 20-jalka korkea kupoli katto ja allekirjoitus puun polttaminen takka. Täysin varustettu avokeittiö, jossa sen kivi torjua baari näyttää ulos iso mutta viihtyisä olohuone. Asuinpaikka on kolme viehättävä makuuhuonetta, parvi, ja kolme kylpyjä. Makuuhuoneessa on pohjakerroksessa. Kierreporras yhdistää olohuoneen kirjastoon / meditaatio alue ja vierashuonetta. Prana Residence-Spa on suuri uima-allas, sauna, syvä, kylmä syöstä kylpyamme, sisäporeallas, poreallas ja solarium, joita voidaan myös käyttää hierontaa huone. Spa tilat ovat tarkoitettu käytettäviksi vain Prana Residence - Spa vieraille. Sen ainutlaatuinen ja inspiroiva rakenne on ollut merkittävä vaikutus rakennusteollisuudessa ja on usein kirjoitettu kansallisissa ja kansainvälisissä julkaisuissa, kuten New York Times. Lisäksi ympäristöystävälliset LEED-materiaalit pitävät rakennuksen viileänä kesällä (ilman ilmastointia) ja lämpimän talvella (minimi lämmitys). Kuitenkin poikkeuksellisen kuumina päivinä olemme asentaneet ilmastointilaitteen olohuoneeseen.Alue on tunnettu sen monimuotoisuus lintuja, myös villit kalkkunat, joka voi usein nähdä istuen oleskelutilassa. Sen Maisemoinnilla ja suuria lohkareita, sekä vanhoja puita, houkutella eri luontoa myös ystävällinen hirvi. Pyynnöstä ja kehittynyt varaus voimme varata erilaisia ​​palveluja, mukaan lukien ammatillinen hierontaa ja spa-palveluista, Butler, yksityinen kokki, päivittäinen siivous ja chauffeured autohuolto. Voimme myös suositella ja järjestää ulkona virkistystoimintaa, kuten ratsastusta, ja muut kausityössä kuten vesiurheilu, taimenen kalastus, melontaa luonnonkauniilla Housatonic joen sekä lintujen tarkkailu läheisellä Audubon keskus. Paikka on saatavilla tilauksesta, jossa yövyt kaksi päivää tai kolme päivää lomilla. Hinta on $ 750 yö plus $ 300 siivousmaksu, joka kattaa desinfioinnista kylpylätiloissa jälkeen jokainen vieras. Soita 212-534-0727.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Ulkouima-allas
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
  2. Sauna
  3. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Indoor Pool, Sauna, Hot Tub, Jacuzzi & Solarium

  • Onko majoituspaikassa Indoor Pool, Sauna, Hot Tub, Jacuzzi & Solarium uima-allas?

    Kyllä, Indoor Pool, Sauna, Hot Tub, Jacuzzi & Solarium tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Indoor Pool, Sauna, Hot Tub, Jacuzzi & Solarium?

    Kyllä, Indoor Pool, Sauna, Hot Tub, Jacuzzi & Solarium noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Indoor Pool, Sauna, Hot Tub, Jacuzzi & Solarium pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Indoor Pool, Sauna, Hot Tub, Jacuzzi & Solarium tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Indoor Pool, Sauna, Hot Tub, Jacuzzi & Solarium?

    Lähellä majoituspaikkaa Indoor Pool, Sauna, Hot Tub, Jacuzzi & Solarium sijaitsevat nähtävyydet ovat Mohawk Mountain Ski Area, Quassy, Waterbury-Oxford Airport, Lake Compounce, Butternut, Catamount Ski Area, Danbury Municipal Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Indoor Pool, Sauna, Hot Tub, Jacuzzi & Solarium on?

    Majoituspaikan Indoor Pool, Sauna, Hot Tub, Jacuzzi & Solarium peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.