Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Incredible Feel Of Old Hawaii, The Artists House, (Lanai City, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Incredible Feel Of Old Hawaii, The Artists House, (Lanai City, Amerikan Yhdysvallat)

Incredible Feel Of Old Hawaii, The Artists House,

Incredible Feel of Old Hawaii, taiteilijan talo Taiteilijaseuran House on poissa kotoa kanssa mukavat kalusteet ja erinomaiset mukavuudet. Upeita Lana'i-auringonlaskuja voi nauttia kannen ulkopuolella, jossa on lasinen ruokapöydässä varustettu 6 tuolia ja bbq. On kaksi makuuhuonetta, yksi mukava parisänky makuuhuoneessa, jossa on yhdistetty kylpyhuone ja mukava queen-vuode toisessa makuuhuoneessa. Olohuoneessa on vuodesohva, jossa on queen-temper-pedic-patja ja yksi futon-vuode, jota käytetään myös loveseat-tuotteena tarvittaessa. On kaksi kylpyhuonetta, joista toisessa on suihkukaappi ja toisessa höyrysuihku. Paina vain kerran painiketta käynnistääksesi höyrysuihkun, höyry alkaa 15 minuutissa. Paina painiketta toista kertaa sulkeaksesi tai se sammuu automaattisesti. On lämminvesivaraaja, joten kuumaa vettä tulee aina! On ulkona suihku jälkeen rannalle tai vain olla Lana'i Havaijin ilmaa. Ei tarvitse tuoda liikaa vaatteita, koska siellä on LG-pesukone ja kuivausrumpu, joka on huippuluokkaa! Taiteilijan koti on täysin uusittu kaksoiseristettyjä istutus koti 1930-luvulta, joka antaa sinulle tuntuu olevan ajassa taaksepäin ja vielä kaikki mukavuudet mukavuutta, kuten graniittiset, astianpesukone, puulattia, puhaltimet, jne. Tämä koti omistaa ja kunnostettiin vuonna 2009 Jordanne, joka aloitti taidemaalauksen uransa vuonna 2002 Lana'iilla ja asuu nyt Mauilla. Jordanne avasi gallerian, jota kutsuttiin Jordannan galleriaan Makawaossa Mauissa vuonna 2009. Hän asuu Mauissa miehensä ja 2 nuoren lapsensa kanssa. Hänen varhainen taideteos on taiteilijoiden talon seinillä ja luo ihastuttavan tunnelman istutuselämän tunnelmasta. Hän on käyttänyt varsinaista ananas-ruohoa ja bambusta Lana'ista luomaan suurimman osan töistä. Voit uida Manele Bay, pelata tennistä, golfia, osallistua vapaa vesi aerobic paikallisella lämmitetty uima-allas, vaellus Munroe Trail, ajaa eri puolilla saarta kuten Polihua Beach, Shipwreck Beach, Garden of Gods, ja sitten tulevat kotiin ja nauttia loppuillan rauhallisella alueella kaupungin klo Artists kotiin. Ruokakaupat sekä vähittäiskauppa ovat lyhyen 7 minuutin kävelymatkan päässä. On hiljattain remontoitu elokuvateatteri, joka on myös lyhyen 7 minuutin kävelymatkan päässä. Autonvuokraukset ovat yleensä saatavissa Jordannen yhteystietojen kautta. Voit nauttia päivällisen lyhyen kävelymatkan päässä Pele's Muu puutarhasta (täysi baari saatavilla), Cafe 565: llä, Blue Gingerillä, Lana'i-hotellissa (täysi baari) tai kanoottien tai ruokailla Artists Housein täysin varustetussa keittiössä. Toivomme rakastavasi vierailustasi Artistitalossa Alohan kanssa! -Jordanne

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluLoistava  8.5 / 10

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Suihku
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Incredible Feel Of Old Hawaii, The Artists House,

  • Onko majoituspaikassa Incredible Feel Of Old Hawaii, The Artists House, uima-allas?

    Kyllä, Incredible Feel Of Old Hawaii, The Artists House, tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Incredible Feel Of Old Hawaii, The Artists House,?

    Kyllä, Incredible Feel Of Old Hawaii, The Artists House, noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Incredible Feel Of Old Hawaii, The Artists House, pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Incredible Feel Of Old Hawaii, The Artists House, tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Incredible Feel Of Old Hawaii, The Artists House,?

    Lähellä majoituspaikkaa Incredible Feel Of Old Hawaii, The Artists House, sijaitsevat nähtävyydet ovat Kaanapali Beach, Lahaina, Kapalua Airport, Lanai Airport, Kahekili Beach Park, D T Fleming Park, Molokai Airport, Kalaupapa Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Incredible Feel Of Old Hawaii, The Artists House, on?

    Majoituspaikan Incredible Feel Of Old Hawaii, The Artists House, peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.